Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 23 of 32 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 441 to 460 of 626

Thread: Final Fantasy XIII

1. #441 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Jocul se bazeaza mai mult pe schimbarea Paradigm-urilor, astfel incat sa fii in formatia potrivita la momentul potrivit. Mie mi se pare ca auto attack-ul isi face treaba foarte bine, si eu ma pot concentra pe alte chestii.
    Inca nu am ajuns sa experimentez ce inseamna Paradigm-urile, ma gandeam ca o sa primesc ceva abilitati noi mai repejor putin. Ma joc de cateva ore si singura chestie pe care ma pot concentra momentan este daca apas Attack cu ajutorul auto-assistului sau daca apas Attack selectandu-l din Abilities Ah si daca ma duc drept sau ma duc drept

Din posturile voastre am inteles ca se complica treaba mai tarziu, insa ma intrebam cam cat de tarziu?

2. #442 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu primesti abilitati noi, adaugi puncte ca sa le obtii Mai asteapta pana pe la capitolul 4 (parca), sa primesti Paradigm-urile, dar abia de la capitolul 10 incolo se mai complica lucrurile.

3. #443 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    Pooaul : Quick question, no hate, dupa cate ore fac altceva pe langa auto-attack?

Sa zicem ca dupa aproximativ 10 ore de gameplay ai acces la aproape tot ce reprezinta sistemul de lupta si de character development. Chiar daca pare mult prea mult, eu personal prefer asa, te ia de la very basic pana cand ajungi sa visezi totul si sa para floare la ureche. Oricum, asa cum a zis si Razorel, abia dupa capitolul 10 o sa se complice totul, dar atunci vei simti ca intr-adevar esti super implicat in lupte, si vei avea parte si de satisfactie din plin pe masura ce iti dezvolti personajele si tacticile.

4. #444 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    io nu cred ca dupa 10 ore de gameplay ajungi sa cunosti tot sistemul. eu de ex am ajuns in gran pulse aseara (deci cap 11), dupa vreo 30 de ore de gameplay.

eu sincer sunt cam dezamagit de sistemul de lupta. trebuie sa stai in meniu si sa iti customizezi paradigmurile la sange iar apoi lupta se reduce numai la a sti cind sa le schimbi. atit. sunt unii bosii unde nu apuci sa te duci in abilities, sa dai tu ce vrei, vise taica, vise. iar healingul, daca il lasi pe autobattle iti pune de multe ori leaderul pe ultimul loc ca si prioritate si mori in continuu.

---------- Post added 26-03-2010 at 08:55 AM ----------

sorry for typos, eram chiaun la ora aia

5. #445 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    io nu cred ca dupa 10 ore de gameplay ajungi sa cunosti tot sistemul. eu de ex am ajuns in gran pulse aseara (deci cap 11), dupa vreo 30 de ore de gameplay.

eu sincer sunt cam dezamagit de sistemul de lupta. trebuie sa stai in meniu si sa iti customizezi paradigmurile la sange iar apoi lupta se reduce numai la a sti cind sa le schimbi. atit. sunt unii bosii unde nu apuci sa te duci in abilities, sa dai tu ce vrei, vise taica, vise. iar healingul, daca il lasi pe autobattle iti pune de multe ori leaderul pe ultimul loc ca si prioritate si mori in continuu.

---------- Post added 26-03-2010 at 08:55 AM ----------

sorry for typos, eram chiaun la ora aia

Asa este, ai dreptate la faza cu healer-ul, asta ma deranjeaza si pe mine, tocmai de aceea prefer in general ptr healing sa folosesc combat clinic (2 medics si un sentinel) din care unul din medici este lightning - leader-ul, si astfel dau cure intai pe mine pentru a nu mai depinde de AI (chiar si asa, intr-adevar de multe ori cursorul alege ca default alt personaj, in loc sa fie prioritar leader-ul). Enervanta decizie au luat sa fie game over daca moare party leader-ul, nu inteleg logica, macar programau si ei ai-ul sa tina cont de asta.

6. #446 SP
    Junior Member cheloo74's Avatar
    Pai din ce am observat eu medicii vindeca prima data persoana cu cel mai putin HP in acel moment. E bine ca sa schimbi paradigms din timp, altfel riscati ca in timp ce healerul vindeca al treilea personaj, leaderul sa incaseze lovituri care ii sunt fatale daca are putina viata.

7. #447 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    imi apar chocobo pe harta dar nu pot sai calaresc.
    Sa ne rugam sa nu scoata vreodata cineva citatul de mai sus din context

8. #448 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    eu acum folosesc pentru farming snow/light/sazh si merge destul de bine..... dar cam mor uneori la cei mai puternici.

vai,vai deci ma bate rau gigatuar, a reusit cineva sa il bata ? e total aiurea.......

9. #449 SP
    Senior Member siNcE's Avatar

10. #450 SP
    foloseste com/sen/med la inceput si dupa merge pe com/rav/med.

dupa ce bat eidolonul lui vanille, daca merg mai departe ies din gran pulse ?

11. #451 SP
    com/sen/med ? Sunt nou in jocul asta si nu stiu ce inseamna asta.

12. #452 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Jocul asta e ciudat rau. Nu-mi dau seama cum poate sa ma enerveze la culme sa-mi vina sa-l arunc pe geam dar in acelasi timp sa-mi placa foarte mult. Cu siguranta e singurul joc care mi-a oferit toata gama de senzatii si sentimente.

@Laurentiu - se refera la Paradigms

Incepe cu Commando/Sentinel/Medic si spre finalul bataliei schimba pe un paradigm cu Commando/Ravager/Med.

13. #453 SP
    Mersi baieti (si lui Mask pe psn). L-am invins pe nenorocit.

14. #454 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Jocul asta e ciudat rau. Nu-mi dau seama cum poate sa ma enerveze la culme sa-mi vina sa-l arunc pe geam dar in acelasi timp sa-mi placa foarte mult. Cu siguranta e singurul joc care mi-a oferit toata gama de senzatii si sentimente.
    pai detaliaza si tu.

am ajuns sa fac si eu putin free roaming si am o intrebare.

15. #455 SP
    Ma enerveaza:

- poate n-ar fi atat de exasperanta linearitatea daca n-ai merge in 70% din joc prin niste culoare foarte stramte cat sa-ti incape party-ul si niste inamici
    - inconstanta la dificultate intre bosi si restul gameplay-ului. Adica e OK ca te ia si te obisuieste cu gameplay-ul in 10 ore, dar cand crezi ca esti tata lor iti tranteste cate un boss si nu mai intelegi nimic
    - jocul te ia la inceput ca si cum ai sti ce se intampla si care-i mitologia din spatele povestii. Eu nu m-am informat deloc inainte de teama spoilerelor, puteau macar sa scrie mare la inceputul jocului CITESTE DATALOGURILE! Intr-un joc normal cum e Dragon Age citesti codexurile ca sa aprofundezi nu ca sa aflii ce se intampla.
    - inceputul in freeroaming m-a dezamagit. Zona centrala clocaie cu inamici care sunt imba, abia dupa aia isi revine. Si totul e haotic. La inceput aveam un semn de urmarit pe harta, n-am luat-o dupa el ca m-am dus dupa misiuni. Am facut 6 misiuni acum ma trezesc ca am alt semn care-mi indica alta cale pe unde sa o iau ca sa progresez in story. WTF parca story-ul era liniar, acuma nu mai e? LOL, nici nu-mi vine sa cred ca ma plang ca nu mi se mai ofera linearitate.
    - Warp-urile nu m-am prins cum functioneaza inca.
    - Cliseul JRPG-urilor cu lumea de sus si lumea de jos. Come on!
    - Light e pe coperta, Light era in toate trailerele. M-as fi asteptat ca povestea sa graviteze oarecum in jurul ei daca tot e protagonista principala. De cand mi s-a dat posibilitatea joc doar cu Light lead. Doar asa ii pot acorda si eu atentia care i se cuvenea dupa cat s-a implicat dansa in imaginea jocului.
    - Cu toata rautatea celor de la Destructoid, cateodata imi vine sa le dau dreptate. Toate tacticile se rezuma la un singur lucru: sa le abordezi in asa fel incat sa nu-i scada viata lead-ului.

Imi place:

- Complexitatea povestii. Inafara de cliseul care ofera privirea de ansamblu asupra povestii totul este magnific. Personajele capata culoare, si in primele 10 ore de gameplay nu doar ti se ofera ocazia sa joci cu fiecare in parte dar si sa te atasezi de ei. Astfel ca atunci cand ajungi sa iti alegi party-ul nu o faci doar pt preferinte de gameplay dar si in functie de personajele de care te-ai atasat si cele pe care le urasti.
    - Dovada ca Molyneux era un bou (nu ca n-ar fi si acum) cand spunea ca jocurile viitorului nu trebuie sa mai aiba cuscenes. Prin excelenta lor cateodata ma motivez sa vad ce se intampla mai departe, care-i urmatorul. Pacat ca nu poti citi decat rezumate ale actiunilor tale si nu exista un meniu unde sa le poti revedea.
    - Sistemul de combat desi e imperfect e foarte addictive.

Ar mai fi multe de zis dar prefer sa fac un Review cand termin jocul

Mai am o intrebare:

Ca sa refac misiunile sa fie toate de 5*, dupa ce termin jocul, va trebui sa merg in freeroaming pe harta de fiecare data sa activez piatra si dupa aia sa ajung pana la boss si sa-l fac? Pff.. pai si daca nu-mi iese unu' in mai multe incercari tre sa o iau de la capat sau sa dau reload de la cel mai apropiat checkpoint de fiecare data? Nu exista vreo optiune de restart battle dupa ce vad rating-ul care l-am primit?

16. #456 SP
    h0stile, ca sa ajungi acolo trebue sa ai chocobo, termina misiunea 14 pentru ei.

Khan, Warp-ul am vazut ca functioneaza dupa ce faci misiunea de la way cieth din zona respectiva.

17. #457 SP
    dupa ce bat eidolonul lui vanille, daca merg mai departe ies din gran pulse ?

18. #458 SP
    h0stile, ca sa ajungi acolo trebue sa ai chocobo, termina misiunea 14 pentru ei.

Khan, Warp-ul am vazut ca functioneaza dupa ce faci misiunea de la way cieth din zona respectiva.
    Pai da si cand ajung in fata unui warp ce apas ca sa ma teleporteze? Ca daca dau pe A ma intreaba daca vreau sa refac misiunea.

19. #459 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    @Khan...astept cu interes un review

20. #460 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    @Khan...astept cu interes un review
    me too . Astept cu nerabdare orice review legat de FF daca ma gandesc bine . Sa vedem care o sa il faca primul la FF 13 . Pacat ca nu am ps3 ca altfel il faceam deja

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 32 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast