Cu privire la story tin sa-i dau perfecta dreptate... sunt curios ce-ar fi spus despre ultimele 2 capitole (dac-ar fi ajuns la ele)![]()
Cu privire la story tin sa-i dau perfecta dreptate... sunt curios ce-ar fi spus despre ultimele 2 capitole (dac-ar fi ajuns la ele)![]()
Eu n-am mai avut timp sa joc mai mult de o ora pe zi, si acum plec o saptamana. Sper sa ajung si eu anul asta pe la capitolul 12Dar astept si Chronicles of Riddick, deci...
Eu am fost dezamagit total de poveste.. astept cateva zile pentru cooldown ca n-am chef sa fac un review prost la joc. A avut partile lui superbe
Si poate peste vreo luna doua ma apuc si de facut 1000/1000.
Daca vrei sa faci 1000/1000 vezi sa nu fi vandut vreun inel de lvl 1, ca am inteles ca e singurul item ce nu mai poate fi gasit apoi, si iti trebuie pentru upgrade sau ceva. Nu am citit cu mare atentie, ca mai am mult pana acolo, dar e bine de stiut.
nici eu nu prea am mai apucat sa joc. sper acu de Pasti daca am ceva zile libere sa il termin si eu dar avand in vedere ca imi vine si Yakuza, o sa fie cam dificil. e greu sa joci NUMAI o ora FF XIII. eu nu am reusit performanta asta. daca ma apuc, sub 3 ore nu am nici o sansa.
Asa, ridicol e cuvantul perfectHe still has a point, though (doar in unele privinte).
In alta ordine de idei, acu am terminat si eu povestea, 56 de ore de joc (dar in care i-am dezvoltat pe toti aproape complet - atat cat se poate la nivelul 9 de cristarium) si am fost oarecum impresionat de final, dar cu un strop de gust amar (foarte putin, pentru ca oricum finalul a fost reusit si demn de un Final Fantasy). Atentie, in spoiler, pe langa finalul din FFXIII fac putin referire si la luptele din FFVIII, deci cine nu l-a jucat si intentioneaza sa o faca, sa nu apese pe buton
Ca si concluzie, au fost 56 de ore pe care nu consider ca le-am pierdut asa cum zic multi destepti ca Jim Sterling (Destructoid) - se da mare cunoscator al jocurilor si da nota 4 unui joc care intr-adevar nu este lipsit de probleme dar e departe de a merita 4. Mi-a placut per total, dar regret faptul ca il puteau face incomparabil mai bun daca ar fi lucrat mai mult la unele elemente cheie.
salut....am ajuns si eu la ..."soavengers trial"...daca nu gresesc... mai exact atunci cand raman doar cu Hope si Light....si la un moment dat pe pod....apare un monstru..."Odin"....am folosit libra....nu este vulnerabil la nimic....le are pe toate Normal.....si imi apare acel cronometru in care eu trebuie sa il bat....am incercat pt. inceput RAV/SIN....si apoi RAV/MED....dar nu reusesc sa umplu acea bara inainte de terminarea cronometrului....stiu ca probabil este o combinatie foarte simpla....dar ma chinui de vreo ora aproape sa trec de el si nu imi iese.......multumesc anticipat
Da cu libra pe el, si citeste la ce e vulnerabil. Incearca MED/SYN pana ai buffuri pe ambele personaje, si apoi RAV/RAV. O sa-i creasca repede meter-ul. Incearca sa tii si un MED/MED pentru cand ataca in forta, pentru ca si daca te vindeci ii creste meter-ul.
salut baieti....nu imi sta in obicei sa imi inregistrez jocurile....dar azi am inregistrat totusi jocul la adresa indicata pe acel cartonas (SQUARE ENIX MEMBERS) si surpriza....am primit un mail cu un FINAL FANTASY XIV Promotional Code....care imi da posibilitatea sa primesc un item secret in jocul FF XIV....sau sa aplic pt. un beta tester al jocului FF XIV pt. ps3......am atasat si o poza a mail-ului primit.....poate unii v-ati inregistrat jocul deja.....dar cred ca totusi este o informatie utila pt. cei care nu au folosit acel cod
PS: am atasat si o poza a mail-ului primit
PPS: imi cer scuze daca am incalcal vreo regula postand adresa site-ului square enix
Salut baieti!
Am ajuns la boss-ul de la Chapter 11 (Barthandelus) si nu mai pot trece..
Any hints?Thanks!
Hmm eu l-am batut din prima cu Lightning, Fang si Hope. Setupul urmator in ordine: RAV/COM/RAV pentru damage si stagger combo, pentru cand primeam damage schimbam in RAV/COM/MED, daca eram ranit mai grav COM/SEN/MED. si cam atat...
Si neaparat sa-i omori capatele prima data, cele 4 din dr resp stanga. Cand se "incarca" atunci poti sa-ti dai buffuri si debuffs pe boss si sa-ti mai umpli din viata. Sa ai grija sa fie un COM tot timpul pentru a tine stagger chainul. Eventual foloseste ceva potiuni daca nu poti nicicum.
Intrebare, este ceva difficulty setting? Pana acum mi s-a parut destul de usor jocul, potiuni nu am folosit deloc, retries decat de 2-3 ori pana ma prindeam. De abea astept sa ajung acasa sa-l termin.
Inca o intrebare, tu parca erai in Grande Pulse si faceai misiuni. Eu de abea dupa ce m-am luptat cu Barthandelus am ajuns in Grande Pulse si aici sunt momentan. Wth ? Sau tu esti la o a doua lupta cu el?
Corect este vorba de o a doua lupta cu el. Imi cer scuze nu stiam ca mai este o lupta cu el. Si sorry daca nu merge strategia de mai sus. Alt sfat, foloseste librascope potion pentru a afla slabiciunile tuturor capurilor.
Sunt si eu la Chapter 11 in Grand Pulse si am cateva intrebari.
1. Am upgradat la maxim arma Blazefire de la Lighting si imi apare acum o stea in dreptul ei. Cum pot sa transform arma mai departe? Tot de la upgrade? ca acolo nu mai am ce sa ii fac.
2. Misiunile de la chapter 11 e bine sa le fac pe toate inainte sa continuu? Sau se poate continua doar cu cateva?
3. De unde pot sa cumpar sau sa gasesc Librascope? (item-ul acela pentru scanat inamici)
multam'
ps: tare joc![]()
Bookmarks