Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 32 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 481 to 500 of 626

Thread: Final Fantasy XIII

1. #481 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Stat-urile care le deblochezi in cristarium se aplica la toate rolurile....

2. #482 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Pai fiecare personaj vine cu 3 specializari pe care le poti dezvolta la maxim de-a lungul jocului. Vanille vine cu RAV/SAB/MED si Hope cu RAV/SYN/MED.

3. #483 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    ce ziceti de team-ul fang, sazh, vanille ?

4. #484 SP
    Eu le folosesc pe Lightning/Vanille si Fang. Nu e chiar combinatia ideala, ca Hope se potrivea mai bine, avand si SYN, dar nu i-am facut upgrade la arma si mi-e lene

5. #485 SP
    cam urat fara SYN, fara haste devine prea lunga lupta

6. #486 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am ajuns in Gran Pulse Vad ca este mai putin linear pe aici..este mai Open World
    Cate misiuni sunt in total aici ?Am facut 3

7. #487 SP
    sunt peste 50 de misiuni

8. #488 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mask, oricum nu le poti face pe toate in Gran Pulse acum. Multe sunt overkill la inceput... ia-le la rand, si te vor conduce si spre alte zone.

9. #489 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Imi puteti recomanda si mie echipa cea mai buna si ce paradigm sa folosesc cu ei?

10. #490 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Imi puteti recomanda si mie echipa cea mai buna si ce paradigm sa folosesc cu ei?

Eu de exemplu la punctul unde am ajuns in joc (chapter 12) folosesc asa :

---------------------------Lightning ------- Fang ------------Hope
    Strike Team ----------Commando-- Commando ----Synergist--- pt inceputul luptelor
    Aggression -----------Commando-- Commando---- Ravager --- pt atac brut a 2 inamici concomitent
    Relentless Assault -- Ravager---- Commando----- Ravager --- atac concentrat cu spell-uri
    Delta Attack ---------Commando ---Sentinel ----- Ravager ---- pt cand sunt multi inamici
    Guerilla -----------------Ravager ------Saboteur----- Synergist---- pt buffs si debuffs (inamici puternici)
    Combat Clinic-------- Medic -------- Sentinel ------ Medic------ pt fast healing

Dar depinde foarte mult de punctul in care ai ajuns, prima data cand poti sa iti alegi party-ul, hope nu are Haste de exemplu si daca vrei sa termini mai repede unele lupte, Sazh e de preferat (si are mai mult HP, dar nu e la fel de puternic ca Hope)

11. #491 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am mers cel mai mult pe echipa: Lightning, Sazh, Vanille. Paradigmul de Sentinel nu mi-a placut deloc. I hate beeing defensive. Buff team, powerup, debuff enemies, attack in full power

12. #492 SP
    Pe mine m-a salvat de multe ori Fang ca si Sentinel. Poate ar trebui sa-l dezvolt si pe Sazh un pic... ca are vreo 250000CP nefolosite. Buffurile sunt bune, dar ca damage nu prea se compara cu Fang. Grea alegere

13. #493 SP
    eu folosesc sazh/fang/hope pentru buffuri rapide, am ajuns la capitolul 13, maine termin jocul .

14. #494 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Ce imi recomandati sa fac: upgrade la armele cu care vin deja caracterele sau sa astept pana imi pica ceva arma mai buna si apoi sa fac upgrade? (Momentan am level 10 la arma lui Lightning care nu o mai schimb )

Care este levelul maxim (lvl *) la arme?

15. #495 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Dupa un maraton de FF XIII am ajuns la ultimul boss. Si l-as fi facut daca nu-mi pastram GIL pentru dracu stie ce motiv si nu mi-am mai cumparat si eu niste Phoenix Down. Mai avea ~1.5 milioane HP cand am ramas fara

Diseara insa nu mai are scapare fraieru

In general am mers pe 2 party-uri:

Light/Hope/Fang si Light/Vanille/Sazh. Snow l-am folosit asa de putin ca am ajuns la 1 milion CP neinvestiti pe el.

De curiozitate.. ati facut achievementul cu 100000+ damage in a single hit? Eu mai mult de 99999 nu fac

16. #496 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Dupa un maraton de FF XIII am ajuns la ultimul boss. Si l-as fi facut daca nu-mi pastram GIL pentru dracu stie ce motiv si nu mi-am mai cumparat si eu niste Phoenix Down. Mai avea ~1.5 milioane HP cand am ramas fara

Diseara insa nu mai are scapare fraieru

In general am mers pe 2 party-uri:

Light/Hope/Fang si Light/Vanille/Sazh. Snow l-am folosit asa de putin ca am ajuns la 1 milion CP neinvestiti pe el.

De curiozitate.. ati facut achievementul cu 100000+ damage in a single hit? Eu mai mult de 99999 nu fac
    Poti face 100000 dmg doar cu un summon,sau poti echipa Ganji Gloves si spargi limita de 99999.

17. #497 SP
    Da, iti trebuie Genji Gloves. Eu in general nu prea am apelat la Pheonix Down, dar bine ca stiu, sa-mi fac provizii

18. #498 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Tocmai ca nici eu nu foloseam.. in caz de forta majora bagam un Renew.. dar nu va zgarciti la ultimele batalii luati vreo 10-20

19. #499 SP
    Eu mai foloseam cate un summon din cand in cand, mai mult pentru ca vindeca si invie automat membrii echipei, ca la damage mi se par varza. Trebuie sa-l incerc pe al lui Vanille, ca pare tare.

20. #500 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Ce imi recomandati sa fac: upgrade la armele cu care vin deja caracterele sau sa astept pana imi pica ceva arma mai buna si apoi sa fac upgrade? (Momentan am level 10 la arma lui Lightning care nu o mai schimb )

Care este levelul maxim (lvl *) la arme?
    Help

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 32 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast