Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
96. You may not vote on this poll
  • Nomad

34 35.42%
  • Streetkid

35 36.46%
  • Corpo

27 28.13%
Page 76 of 77 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 1539

Thread: Cyberpunk 2077

1. #1501 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post
    CD Projekt nu o să fie iertat niciodată pentru lansarea unui Cyberpunk incomplet și nefinisat
    Eh, pe naiba nu! Eu m-am bucurat de el din day 1. La fel cum ma pot bucura de joc si de update-urile lor de dupa 2-3 ani. Alti developeri (vezi Ubisoft, EA and Co.) probabil ar fi renuntat de mult, ar fi bagat coada intre picioare, redus din loss-uri si aia era. "Just another failed game by us". Not CDPR, though! So, kudos to them. Nu am de ce sa-i "iert".

2. #1502 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Da, asta apreciez la CD Projekt, ca nu l-au abandonat si l-au imbunatatit. Dar puteau sa amane lansarea pana in 2022 macar. Si il lansau odata cu serialul de pe Netflix.

EA a abandonat Mass Effect Andromeda imediat dupa lansarea din 2017, desi puteau scoate un SF multiplayer open world foarte distractiv.

3. #1503 SP
    Manager paul's Avatar
    Ultimate Edition launch trailer:

4. #1504 SP
    Banned olteanug's Avatar
    wow, dar s-au aliniat planetele.
    S-au sincronizat azi cu lansarea trailerului la GTA VI. Competitie dura, nu alta. Cum ar trebui sa fie.

5. #1505 SP
    Member codpin's Avatar
    Man, las-o mai usor ca postezi total aiurea, doar sa mai cresti numarul acolo.

Ce competitie? Intre un trailer si un full release?

LE: si uite asa fac si eu postarea cu numarul 666

6. #1506 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    La fel cum ma pot bucura de joc si de update-urile lor de dupa 2-3 ani. Alti developeri (vezi Ubisoft, EA and Co.) probabil ar fi renuntat de mult, ar fi bagat coada intre picioare, redus din loss-uri si aia era. "Just another failed game by us". Not CDPR, though!
    Au si luat award pentru asta.
    Best Ongoing Game

Awarded to a game for outstanding development of ongoing content that evolves the player experience over time.
    Se refera la updates 2.xx + Phantom Liberty.

7. #1507 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    DLSS to FSR 3 + Frame generation mod, disponibil pe PC . Tot ce aveti nevoie gasiti aici : https://github.com/Nukem9/dlssg-to-f...eases/tag/0.50
    De la 50fps cat aveam eu cu toate la maxim in Dog Town (3080ti), acum se duce in 90 fps's cu Ray Tracing pe PSYCHO + Ray reconstruction.
    Dodge this Nvidia !

8. #1508 SP
    Member codpin's Avatar
    Jocul asta... Pfff

Dupa ce m-am ferit de el pentru ca a avut lansarea care a avut-o, l-am cumparat la un moment dat din Altex cand era vreo 70 de lei. Asta se intampla acum vreo 3 ani.

L-am inceput de vreo 3 ori in astia 3 ani si nici macar nu ajungeam la questul din Konpeki Plaza. Si il abandonam.

Pana in decembrie anul trecut. Am terminat Starfield care mi-a lasat asa o usoara dezamagire in suflet (mai ales dupa ce am luat un Series X special pt el). Ramasesem totusi cu pofta de un shooter looter. Si l-am inceput a 4a oara, cu gandul sa imi umple timpul pana apare remake-ul la TLoU2.

Si de data asta m-am tinut sa trec peste partea de inceput, care deja ma plictisea ca o mai jucasem de 3 ori. Si ce ma bucur ca am tras de mine pentru ca efectiv dupa partea de intro am fost prins (hooked).

Efectiv m-am afundat in jocul asta si l-am savurat la maxim. Main game + DLC mi-au luat vreo 130 de ore si nici nu am facut toate joburile. Efectiv ma trezeam mergand aiurea prin Night City si ascultand muzica de la radio.

Faptul ca nu le-a fost frica sa includa violenta, sex, nuditate si nu au fost rahaturi de inclusiveness bagate pe gat a fost o gura de aer proaspat. Chiar m-am simtit ca un punk/mercenar.

Am ales sa joc cu female V si voice actingul mi s-a parut de nota 10++. Johnny a fost superb si toata trupa lui de misfits.

Nu stiu cum a fost la lansare, probabil se putea juca si atunci. Am inteles ca s-au schimbat si skill trees. Cert e ca varianta jucata de mine a fost exceptionala. Nici un bug major, nimic enervant.

Iar faptul ca scriu acest "review" dupa o luna de cand l-am terminat si ca inca ma gandesc la el, inca ascult muzica din joc cand sunt prin masina si ca abia astept o parte a doua, face jocul asta sa intre direct in top 5 jocuri favorite all time. O experienta superba overall.

Felicitari CDPR pentru ca nu au abandonat jocul asta dupa un fail imens. Sper sa aiba o lansare mai buna pentru partea 2.

9. #1509 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Haha, fix asa sunt si eu acum. Tot de 3 ori il incepusem si de 3 ori il abandonasem la scurt timp dupa intro. Acum o luna am zis phuc it, ii mai dau O ULTIMA SANSA si am cumparat si expansion-ul. Am trecut exact prin ce ai trecut si tu, desi eu am aproape toate joburile terminate si side activities si am bagat doar 50h in el, nu stiu cum ajung unii la 100h+.

Sistemele pe care le-au refacut (de la looting/crafting la skill tree) sunt de zece ori mai bune decat imi aduc aminte + combatul e o dulceata. La poveste m-am resemnat ca nu o sa am acelasi impact asupra ei cum am avut la Witcher (asteptare nerealista cu care intrasem in joc primele dati) si a devenit mai enjoyable. Pentru mine nu intra neaparat in vreun top, dar pot sa-l numesc "bun" in sfarsit si ma bucur la fel ca tine ca CDPR s-au tinut de el.

10. #1510 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu stiu ce sa zic, jocul asta pare destul de woke ... pana si CEO-ul se mandreste cu "Diversity And Inclusion": https://www.gamespot.com/articles/cy.../1100-6479510/ .
    "Our game is quite liberal when it comes to gender modification ..."

11. #1511 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai e o lume cyberpunk, eu vad chestiile de genul ca fiind "standard" in vremurile alea, e chiar dusa intr-o extrema foarte sexualizata. In circumstantele in care poti sa-ti modifici corpul dupa bunul plac si sa-l augmentezi in atatea feluri...

12. #1512 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am instalat si eu acum Phantom Liberty si sunt super fericit sa vad ca pot sa dezactivez in sfarsit Film Grain pe Xbox.
    Sunt curios, exista cineva care tine acest Film Grain activ si daca da, de ce? De asemenea, tot fac switch la setarea aceea de Chromatic Aberration si ori sunt eu orb, ori este pusa degeaba acolo. Indiferent ca o tin ON/OFF, nu vad nici o diferenta desi, explica destul de clar ce face.

13. #1513 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    ...Film Grain pe Xbox.
    Sunt curios, exista cineva care tine acest Film Grain activ si daca da, de ce?
    Eu o las in anumite jocuri (gen TLOUP2r) pentru ca-mi da feeling-u ala de film si am observat ca fara, se vede prea curat si parca nu e experienta completa asa
    Dar de regula, e primu lucru pe care-l inactivez in jocuri, cu fff mici exceptii.

14. #1514 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Am instalat si eu acum Phantom Liberty si sunt super fericit sa vad ca pot sa dezactivez in sfarsit Film Grain pe Xbox.
    Sunt curios, exista cineva care tine acest Film Grain activ si daca da, de ce? De asemenea, tot fac switch la setarea aceea de Chromatic Aberration si ori sunt eu orb, ori este pusa degeaba acolo. Indiferent ca o tin ON/OFF, nu vad nici o diferenta desi, explica destul de clar ce face.
    Diferența este clar vizibilă daca te uiți unde trebuie. Simulează aberațiile cromatice ale obiectivelor foto/video. Se poate observa cel mai bine in extremitățile imaginii unde este contrastul puternic. Vezi exemplul de mai jos, la fel funcționează și în jocuri.
    Attached Images Attached Images visible-chromatic-aberration.jpg

15. #1515 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    La jocurile Ubisoft, de obicei, este durere mare cu vignette & chromatic aberration . Lipsesc optiunile cu desavarsire fiind si foarte agresive! le mai modificam eu in dll- uri, schimband valorile in hex. La CP2077 , film grain si Chromatic sunt disabled , la TLOU si ...Dead Space Remake de ex. sunt ON.

16. #1516 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Nu stiu ce sa zic, jocul asta pare destul de woke ... pana si CEO-ul se mandreste cu "Diversity And Inclusion": https://www.gamespot.com/articles/cy.../1100-6479510/ .
    Pai da, daca TU vrei sa fii un trans lesbi asexual, ai optiunea si e super ok. Eu ma refer ca nu iti sunt bagate pe gat situatii sau personaje LGBTQ doar de dragul de a le include.

Si nu, am mai zis-o si cu alte ocazii, nu am nimic cu aceasta comunitate LGBTQ dar in ultimii ani apar peste tot, in toate mediile, o promovare agresiva careia nu ii vad rostul.

Asa ca da, mi s-a parut foarte ok abordarea celor de la CDPR legat de acest aspect.

17. #1517 SP
    Banned olteanug's Avatar
    @codpin
    Eu am terminat jocul din prima, încă de la lansarea din decembrie 2020 - cheltuisem 60 euro din banii câștigați după ce lucrasem temporar la un fast-food în vara 2020 cu mască pe față, fiind în anul 2 de masterat. Eram în plină pandemie în decembrie 2020, când se credea că o să stăm cu restricții până în 2040, iar vaccinurile anti-COVID încă nu erau inventate (îmi amintesc și acum ce cumplit era, în afară că erau și aspecte plăcute precum cursurile online, Netflix, jocurile free de la Epic și Steam, ofertele de la Eneba și G2A, experimentam pentru prima oară sistemele Easybox și self pay-urile de la Mega și luam mâncare prin Glovo, dar persista frică că o să fiu infectat și o să ajung la ATI).

Țin minte și acum că jocul m-a mai binedispus. Grafica era demențială chiar încă de la lansare.
    Povestea nu mi se părea cea mai bună, dar personajele erau super bine realizate, plăcute (mai ales Judy, Johnny Silverhand și Jack) și rezonai cu V.
    Aveam un grad mare de imersiune de te simteai acolo, chiar și fără cască VR.
    Muzica era epică. Combatul, așa și așa - un CoD futurist.

Ce nu mi-a plăcut la joc au fost sistemul de condus, partea de RPG care mi se părea mai action RPG sau mai degrabă, un FPS interactiv cu dialog, cu opțiuni care nu făceau mare diferență ca la Witcher.
    A mai fost și camera First Person. Adică, la ce o mai costumam și o machiam pe Female V dacă nu-i puteam vedea corpul in-game?
    Și în mare, după ce terminai jocul, nu prea mai avea multe chestii de făcut, decât niște side-quests ca în Far Cry.........am jucat câteva, unele mi s-au părut distractive, precum aia cu clientul căruia nu-i mai funcționau „testiculele bionice” și faze amuzante cu Johnny Silverhand.

Mai era problema că jocul nu avea anumite chestii de Next-Gen, cum ar fi animații pentru mâncat sushi, cauciucul nu se spărgea dacă trăgeai cu pistolul, NPC-urile nu reacționau dacă arătai pistolul spre ele și nu prea aveai mai nimic de făcut.
    Watch Dogs Legion, jucat cu abonamentul lunar la Ubisoft Plus, mi se părea că avea mai mult conținut, Londra de explorat......doar că raportat la Cyberpunk, Watch Dogs Legion era și depășit grafic și nu avea decât 10 actori vocali care interpretau 1000 de personaje. Și care în afară de drone, împușcat, hack-uit camere video și condus mașini cu o fizică demnă de GTA Vice City din 2002 toamna, nu oferea mare lucru.

În Cyberpunk 2077 n-am întâlnit buguri majore sau glitch-uri pentru că l-am jucat prin GEFORCE NOW, și gratis, fără să fi plătit atunci. Probabil că au întâlnit glitch-uri de pre-texturizare cei care jucau jocul pe plăci video și PS4 pentru care nu era încă optimizat.

Oricum ar fi, cu toate problemele, mi s-a părut o experiență de nota 7. Acum, probabil că ajunge la 8-8,50 dacă îl joci cu Phantom Liberty și cu mods instalate.

---------- Post added 23-02-2024 at 04:01 ----------

Legat de scenariu și problema cu sexualizarea. E 2077! Sau o viziune a anului 2077. Naiba știe ce va fî în cazul nostru, în anul 2077. Poate ne întoarcem în evul mediu până în 2077 și s-ar putea să revenim la vechile metehne. Nu ne garantează nimic că specia umană se va duce doar în sus.

Producătorii de la CD Projekt și autorii genului Cyberpunk, ca Mike Pondsmith și Bruce Bethke, nu și-au imaginat că Occidentul o să fie lovit grav pe plan economic de o pandemie în 2020.
    Sau că în 2022 și în 2023, Rusia și Israel o să ducă războaie convenționale clasice (hai, poate și cu drone) în Ucraina și Gaza, iar amenințarea cursei înarmării nucleare revine în prim plan.
    Că schimbările climatice sunt mai grave decât credem și s-ar putea să fim nevoiți să renunțăm la o parte din bunăstarea stilului de viață actual care consumă prea multe resurse și e distructiv pentru mediu. Sau că rasismul, homofobia și fanatismul religios o să revină într-o formă mai gravă decât înainte.
    Nimeni n-a prevestit că Rusia o să ajungă să furnizeze gaz și alte resurse Chinei, Iranului și Indiei după ce încetează să mai furnizeze gaz Europei, ceea ce ar putea rezulta o lume întoarsă cu susul în jos, fiindcă în realitatea noastră, s-ar putea ca Estul să bată Vestul. La populație și resurse, Estul bate Vestul. Pe americani și europeni i-ar mai putea salva doar tehnologie, dar ca să vezi, îți trebuie energie, resurse și o populație mare ca să performezi.

Eu nu cred că vom avea un viitor ca în Cyberpunk în anul 2077. Nu cred că o să avem zgârie-norii și mașinile zburătoare (taxiurile zburătoare din Dubai sunt cu elicoptere, nu mașini zburătoare propulsate de jet-engines cu hidrogen la bază sau cu biocombustibil)

Cyberpunk 2077 era bazat pe un scenariu în care:
    -URSS nu se desființa și coopera comercial cu UE și chiar americanii adoptaseră Eurodolarul ca monedă internațională; noi am ajuns în război cu Rusia și nu cred că mai există cale de împăcare după războiul din Ucraina;
    -Japonia domina lumea tehnologic prin corporația Arasaka; în cazul nostru, e China cea care domină lumea cu tehnologii și produse ieftine, nu mai zic de capacitățile ei militare și demografice, sau că India e acum cea mai populată țară;
    -America s-a dezbinat în mai multe state/regiuni după un război civil, inclusiv California s-a împărțit în trei și așa a apărut Night City, iar New York a fost distrus de o bombă nucleară portabilă într-un atac terorist; în cazul nostru, e posibil acest scenariu, dar nu cred că o să aibă efecte bune, precum crearea unui Night City.....un război civil pentru America ar însemna doar stagnare tehnologică și scăderea nivelului de trai, fiindcă comerțul global va paraliza;
    - în Cyberpunk 2077, au loc patru războaie corporatiste cu tehnologii high-tech între Arasaka și Militech, care duc totuși la inovare tehnologică, inclusiv la fabricarea în masă a organelor interne sintetice, ochilor bionici și membrelor augmentate pentru veterani; noi riscăm să ne îndreptăm spre un WW3 care va fi cu siguranță nuclear, adică distrugere în masă și iarnă nucleară dacă nu ajungem la negocieri sau dacă Putin nu e înlăturat de la putere, și gen, chiar și în epoca dronelor, încă se fac războaie cu bombardamente aeriene clasice ca în Vietnam;
    - în cazul nostru, organele sintetice vor fi inaccesibile maselor și în 2077. Sunt și vor fi scumpe!

Cyberpunk 2077 e un scenariu de SF distopic alternativ bazat după evenimentele și trendurile anilor 1990-2020. Că trendurile precum schimbarea sexului și operațiile cu implanturi vor continua.
    E posibil să fie un trend efemer ca muzica disco și freza afro din anii 1970, sau precum moda anilor 1980, că dacă te-ai îmbrăca ca în 1984, ar râde lumea de tine pe stradă.
    S-ar putea să revenim la tradițiile și valorile patriarhale din anii 1950-1960, să ajungem să purtăm iar costume și pălării, iar femeile să poarte doar rochii și fuste.
    Mi se pare mai probabil scenariul ăsta, fiindăc lumea e mai nostalgică după perioada asta.

Așa cum și oamenii din anii 1960 își imaginau cum va arăta viitorul în Famila Jetson sau în Odisee Spațială 2001.

Stanley Kubrick nu s-au gândit că în 2001, omenirea o să se adâncească și mai tare în haosul capitalist, că se va ajunge la terorism, că războaiele vor continua în Orientul Mijlociu și în Estul Europei ca în epoca războiului din Vietnam sau că vor fi schimbări climatice.

Iar bugetul alocat NASA de către guvern o să se reducă drastic, ajungând să trimită doar sonde , astronauți pe ISS și mai câte un telescop performant.

În Cyberpunk 2077, lumea colonizase Marte și Luna.
    NASA n-a mai trimis un astronaut pe Lună din 1972 și îi este foarte greu acum să trimită astronauți pe orbita Lunii mai devreme de 2025-2026. Elon Musk e doar un miliardar cu gură mare care promitea în 2016 că va trimite un astronaut pe Marte până în 2024 și va proiecta un Hyperloop între Los Angeles și San Francisco.
    În momentul de față, Hyperloop a fost anulat, iar SpaceX abia dacă trimite astronauți spre ISS, că în rest, Starship ăla mi se pare o trolleală .....n-ai cum să trimiți astronauți pe Marte cu așa ceva.

Suntem în 2024 și încă plătesc unii 200.000 dolari doar ca să plutească pe orbita Pământului cu Virgin Galactic.

Viitorul nostru se anunță deplorabil!

18. #1518 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    ^ tu esti @Khan sau văru-su?

19. #1519 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Eu ma refer ca nu iti sunt bagate pe gat situatii sau personaje LGBTQ doar de dragul de a le include.
    Spre deosebire de alte jocuri unde sunt bagate pe gat situatii/personaje LGBTQ? Care or fi alea oare?
    Starfield de exemplu a fost foarte criticat doar pentru ca a avut o simpla optiune de pronume.
    Dar, asa cum ziceam si in alt thread, jocuri ca Baldur's Gate 3 si Cyberpunk 2077, nu primesc mult hate anti-woke pentru ca nu e cool sa te iei de ele. Desi ele sunt intr-adevar mult mai "woke" decat majoritatea jocurilor de pe piata.

20. #1520 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Băgat LGBTQ pe gât însemna să facă ce s-a întâmplat în AC Odyssey - să nu știi că alegerea unei replici duce la o secvență în care Alexios se sărută cu un fierar păros, bărbos și vânjos.

Ulterior au băgat patch și acum toate replicile declanșatoare de Romance au icon-ul cu inimă. La Mass Effect încă trebuie să ai grijă ca Male Shepard ce alegi să nu te treești că te trezești în pat cu un personaj negru, deși încerci să le agăți fără succes pe Tali, Miranda, Liara și Ashley, fiindcă alegi replicile proaste.

Eu nu m-am simțit în Cyberpunk 2077 că băgau LGBTQ pe gât. Ca male-V, chiar de erai respins de Judy că era lesbiancă, aveai alte opțiuni - Panam , Rogue, Meredith, orice prostituată.

Pentri femeile care sunt hetero și joacă jocul e nașpa. Că eu nu îmi amintesc să se poată dea skip la scenele de sex dintre Johnny Silverhand și Alt Cunningham.
    Pentru mine ca hetero e ok să mă pun în pielea lui Keanu Reeves și să o admir pe Alt când face sex cu ea.

Gândiți-vă că jucătoarele sunt obligate să asiste la sex cu o femeie, să o vadă pe Alt din first-person...
    Și sunt jucătoare hetero care poate nu vor așa ceva.

Însă noi jucătorii hetero de sex masculin nu suntem obligați să fim în rolul unui personaj feminin care face sex cu un personaj de sex masculin. Cum ar fi să se întâmple- să fim în rolul lui Alt și să vedem din first person .......... lui Keanu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 77 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 LastLast