Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 47

Thread: Tricouri personalizate pt. CG

1. #21 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Thank you ! Thank you very much

2. #22 SP
    Member zempty's Avatar
    Propun ca fiecare user sa aiba sus imprimat console games apoi numele userului si eventual un personaj de gaming care sa-l reprezinte.
    +1 , Imi place ideea ta

3. #23 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Deci se mai aude ceva in legatura cu tricourile? ca sunt cam interesat

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Honord: din pacate avem probleme cu bugetul... momentan singura mare problema este aceea ca se apropie finishul de un an de hosting... si donatiile nu merg prea bine. Nu vreau sa ma plang, dar cred ca trebuie sa le luam pe rand. Din pacate nu avem sponsori in spate, tot ceea ce facem o facem din buzunarele noastre... bannerul pe care-l avem este pentru jocuri/premiii... la fel si cei care vor sticky... Practic tot ce primim vine la voi, gamerii. Inca mai speram la un partener puternic pentru care 100-200 de tricouri sa nu insemne mai nimic...

5. #25 SP
    Member verde's Avatar
    pai puteti vorbi cu o firma de profil ,adica puteti sa va faceti reclame reciproc ,cred ca ati fi un fel de super guide pentru ce ce isi achizitioneaza gamerii din MG ,si alte magazine de profil

6. #26 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Honord: din pacate avem probleme cu bugetul... momentan singura mare problema este aceea ca se apropie finishul de un an de hosting... si donatiile nu merg prea bine. Nu vreau sa ma plang, dar cred ca trebuie sa le luam pe rand. Din pacate nu avem sponsori in spate, tot ceea ce facem o facem din buzunarele noastre... bannerul pe care-l avem este pentru jocuri/premiii... la fel si cei care vor sticky... Practic tot ce primim vine la voi, gamerii. Inca mai speram la un partener puternic pentru care 100-200 de tricouri sa nu insemne mai nimic...
    Eu zic sa platim fiecare pt. tricou,sa imi lasi un cont sa pun si eu o mica donatie,nu promit ca acum dar sper ca pana la sfarsitul lui MAI,voi reusi,macar putin.Eu nu am card si imi este mai peste mana sa folosesc paypal,asa cu banca stiu eu ce fac.

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca luam astazi decizia pentru contul acela de donatii si cumparaturi CG... si poate o sa fie mai usor asa.

8. #28 SP
    Member verde's Avatar
    eu zic ca ar merita sa facem un asfel de cont pentru ca putem transpera de pe card ,din cont ,putem baga banii direct ,e mult mai simplu decat paypal

9. #29 SP
    Member Vami's Avatar
    Ar merge facute si apoi vandute aici pe forum ... si restul de bani se duc pt site.

10. #30 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    este vreun site de unde pot cumpara tricouri cu personaje sau cu ceva ce tine de gaming... de ex cel cu mgs4, cu old snake

11. #31 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    da,asa ar fi corect,sa se intereseze cineva de cam cat ar costa un tricou cu imprimarea nick-ului ,sigla CG si eventual un personaj de gaming si sa plateasca fiecare pentru tricou

12. #32 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Are cineva pile la o serigrafie ?

13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Quik View Post
    Ar merge facute si apoi vandute aici pe forum ... si restul de bani se duc pt site.
    O sa incercam... dar... eu unul sunt mai reticent un picut... Cam cum am fost si la sistemul de donatii.
    Oricum, daca vom face tshirts cu personaje, personalizate, etc... trebuie sa fie tricouri calitate, printuri profi si eventual cauciucate, etc. Dai un ban, dar sa merite...

14. #34 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Acum cateva zile navigam pe visualart si am dat intamplator peste un tip care se ocupa de asa ceva. Din cate am inteles desenele sunt create de catre echipa lor proprie si tot ei se ocupa si de imprimare. Nu stiu exact calitatea tricourilor sau a imprimeurilor dar motivele create arata foarte bine dupa parerea mea. Poti lua legatura cu ei sa le pui cateva intrebari
    Short story here

Site here

Un scurt filmulet care demonstreaza maiestria graficienilor din echipa:

15. #35 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca baietii au talent, el ce are?

Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, aratam doar asa ca sa isi mai icante lumea ochii cu ceva frumos

16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deathwings, daca nu le deseneaza pe tricourile CG, atunci e talent irosit, si off-topic

17. #37 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    o varianta
    Attached Images Attached Images tricou-cg.jpg

18. #38 SP
    Member octav's Avatar
    super ffocus

19. #39 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Oamenilor ... Daca vreti ca tricoul sa arate bine, trebuie facut cu vectori ... fara poze ... un design simplu, curat, de bun simt ... Si fara caractere, personaje. Fara sa se faca asocierea unor alte brand-uri mari, firme, care au copyright pe personajele respective. Trebuie facut profi, cu cap. Pus la punct un anumit brief.

20. #40 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nu prea agreez ideea screenurilor pe tricouri... Eu zic ca ar fi mai bine sa optam pentru o ilustratie a personajului/personajelor favorite, evitandu-se astfel si eventualele probleme de copyright.
    Something like that...
    Attached Images Attached Images gow.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast