mda..aparent zvonurile sunt confirmate. Noi fraiereii care am cumparat jocul pe PC am fost un fel de beta testeri pentru varianta finala a jocului...numai ca noi am si platit ca sa jucam. Din martie 2014 va fi scos AH si de pe varianta de PC.
mda..aparent zvonurile sunt confirmate. Noi fraiereii care am cumparat jocul pe PC am fost un fel de beta testeri pentru varianta finala a jocului...numai ca noi am si platit ca sa jucam. Din martie 2014 va fi scos AH si de pe varianta de PC.
E genial loot sistemul de pe console, mi s-a intamplat deja de cateva ori sa-mi pice o arma legendara exact atunci cand o asteptam mai mult sau aveam nevoie de un upgrade ca deja faceam prea putin damage, iar feelingul e...priceless. Ultima oara cand am jucat mi-a picat o arbaleta cu ~1400dmg-Demon Destroyer sau ceva de genul se chiama
![]()
nu vreau sa fiu carcotas..insa presimt ca va veti plictisi cand veti ajunge lvl 60 si veti realiza ca nu prea e nimic de facut in joc. Pe PC te tinea in joc gandul ca poate vinzi si tu o arma pe cativa euro..dar fara AH jocul e pointless. BTW pe console este sistemul de Paragon?
Nu fiti rai, are putin peste 12 ani.
Eu sunt incantat de joc, am primit o gramada de legendary items, cel putin 30 pana la lvl 40. E adevarat, de fiecare data facem toata harta, nu ne grabim.
Inafara de problema cu salvarea corupta, eu il consider un joc superb. Astept sa termin GTA pentru a reveni la Diablo.
Oho deci tu esti si mai norocos decat mine, eu pana la 40 primisem aproximativ 20 de legendare. Oricum, feelingul cand vezi raza aia portocalie e priceless![]()
Koba mi-a spus si mie ca ar fi probleme cu salvari corupte pe PS3, din fericire n-am experimentat asa ceva. Pentru siguranta ar fi bine sa-ti faci back-up pe un alt cont sau pe un stick USB. Bine ca dau sfaturi, dar eu n-am facut nimic in acest sens.![]()
M-am uitat aici si vad ca sunt ceva probleme, oricum il cumpar
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9882019484
Da, da, sunt ceva probleme. Eu am patit-o de doua ori. Prima data am pierdut un character lvl 13-14, iar a doua oara s-a busit salvarea pe la lvl 30, dar eram pregatit cu back-up-ul pe stick.
Ambele dati s-a busit in aceelasi fel, cand salva in timpul unui cut-scene.
Rasko, pobabil am nimerit mai multe si din cauza faptului ca jucam in doi pe aceeasi consola.
Hai ca l-am luat si eu pe console... n-am rezistat. Damn you evil gamers! Lumea joaca GTA si ia uite ce cumpar eu... Diablo... Pfft.
Ia spuneti-mi si mie, astia care ati jucat cel mai mult... care clasa vi s-a parut cea mai interesanta?
@malpraxis, n-ai cum sa te plictisesti de Diablonu stiu daca ai jucat Diablo 2, dar erai in permanenta cautare pentru itemul perfect, cautai rune si stateai cu sufletul la gura sa-ti iasa runewordul cu stats perfecte, era vis
Sa nu mai zic cand deschideai portalul spre Uberi si reuseai sa-ti bati joc de ei cu paladinul smite cu gear de top.
Hai ca deja o dau in amintiri din copilarie. Sper cat de curand sa-l achizitionez si eu
Si Monkey, nu stiu daca este cel mai bun caracter dar Deamon Hunterul, cel putin pentru mine, e cel mai fun sa joci ii bagi iteme cu dexterity mare si aia e
P.S. Si bine ca nu are AH ca nu mai suportam mesajele de pe forum-uri la editia PC cu mesajul "cu cati bani sa dau itemul cutare etc."
o gramada de denumiri la Diablo 3!!! multe chestii!! E primul Diablo pe care il voi juca!! Am incercat demo-ul si e ok!! Dar cred ca nu invat toate astea despre care vorbiti voi!!
Bookmarks