Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 54 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1064

Thread: Diablo III

1. #401 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar

2. #402 SP
    Member zulander's Avatar
    In sfarsit, asteptam demult anuntul pentru xbox

P.S. wait, what??? 39.99 USD pentru varianta ???

3. #403 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Chiar ma gandeam zilele asta ca nu mai am rabdare sa anunte versiunea de PS4 si ma arunc pe last gen. Acum cred ca o sa astept. E super totusi ca e inclus si expansion-ul.

4. #404 SP
    Member zulander's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    E super totusi ca e inclus si expansion-ul.
    Deci nu o sa fie doar expansion la 40 USD?

5. #405 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Degeaba, eu tot la PC raman (pe consola, cand joc D3, ma simt...limitat).

Poza cu ce veti primi la pre-order - cool stuff!
    Attached Images Attached Images 1399904513-pre-order-bonus.jpg

6. #406 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by zulander View Post
    Deci nu o sa fie doar expansion la 40 USD?
    In prima propozitie din articol scrie:

Containing Diablo 3 and its first expansion pack, Reaper of Souls...

7. #407 SP
    Member zulander's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    In prima propozitie din articol scrie:
    Am vazut asta, dar era precizat pentru PS4. Nu-mi era clar daca pentru ps360 va fi ultimate edition sau doar expansion separat

8. #408 SP
    Member madskills's Avatar

9. #409 SP

10. #410 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

11. #411 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

12. #412 SP

Diablo 3 UEE shipping w/ patch 2.05, Blizzard unsure if they will ever patch it again

Blizzard have now stated that Diablo 3 Reaper of Souls Ultimate Evil Edition will ship with patch version 2.05. A day 1 patch to get the game up to version 2.06 is also likely.
    So that was the good news.

The bad news is that Blizzard is unsure about how much support Ultimate Evil Edition will get in he future. Right now they are deciding if they will just patch out critical bugs or if it will actually get the new content and additions the pc version will get down the line.
    Apparently they will announce patching plans before release.

I really hope they decide to support Ultimate Evil Edition properly!
    We're still working out all the details regarding if and how Ultimate Evil Edition will be supported post-launch (e.g. will we patch the game after it ships? if yes, should we only patch to fix bugs and address critical game issues, or should we patch in new content as well? at what frequency should we patch?), so we don’t have an answer for you right now. That said, I can confirm that UEE will ship on all platforms with all updates included up to patch 2.0.5, and that there will likely be a “Day 1” patch to add in patch 2.0.6 content, too.

As we move closer to ship and finalize our post-launch patching plans, we’ll be sure to keep you updated. Great question, though!
    V-am zis eu ca versiunea pt. console e inferioara

Ca un premiu de consol...are (see what I did there?):

PC will have Ladders and Seasons in the coming patch 2.1 but this is totally new game for console players it will keep you busy for hours thanks to nephalem rifts and adventure mode.
    Si o gluma:

There's really no reason to buy the console version unless your PC is a toaster.

---------- Post added 05-07-2014 at 22:24 ----------

Diablo III, pe console, a fost un fel de (sper ca nu supar pe nimeni) na ma...sa aveti si voi ce juca SAU na ma sa va demonstram ca putem (dada, este diablo 1 pe ps1, big deal). Exact cum a facut vALVE cu Counter Strike Go, seria Portal, Team Fortress 2, etc. Na acolo unde-s update-urile?

13. #413 SP
    Pe mine nu prea mă interesează foarte mult ce spun ei acolo. Eu vreau doar să-l joc pe PS4.

14. #414 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Eu de cand am trecut de la PC la gaming pe console mi-am pierdut indemanarea cu mouse-ul. Am incercat demoul pe PC inainte de lansarea versiunii pentru console si nu prea ma descurcam. Pe PS3 nu am avut nici o problema, m-am acomodat foarte repede. Mi se pare ca au adaptat excelent controlul pentru gamepad. Multumita confortului oferit de catre gamepad am avut o experienta superioara fata de cea pe care am avut-o cu versiunea de PC. Deci exista motive sa-ti doresti versiunea de pe console.

Versiunea aia superioara de PC are local co-op, Ronan?

15. #415 SP
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Multumita confortului oferit de catre gamepad am avut o experienta superioara fata de cea pe care am avut-o cu versiunea de PC.
    Pai normal c-ai avut experienta superioara ca doar ai jucat doar DEMO-ul sunt unele "faze" pe care nu le poti face cu controller-ul => e mult mai incet jocul si stiu ce vb. ca doar am diablo 3 si pe PS3 (am murit pana am strans ce-i 5 mil de gold sa nu mai vb. de lag-ul din MP si de CALITATEA jucatorilor). Am pus cateva clipuri comaprative acum 2-3 luni.

Mai pun unu acum (random)

Ma rog, fiecare joaca pe ce platforma vrea eu doar am zis niste adevaruri. Cunosc perfect sentimentul (ca asa-s si eu) daca eu am chef sa joc jocul "x" pe platforma "Y" pai pe aia o joc...ma doare-n fund de ce zice altu' ca-s banii mei, timpul meu, you know

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Versiunea aia superioara de PC are local co-op, Ronan?
    Please...

Nu are (si nici nu-i nevoie de asa ceva pt. PC) in schimb este nevoie (ma rog, asa zice lumea...eu n-am nevoie) de offline play. Acela e cam singurul avantaj, dupa parerea mea

Si dupa cum am zis, intr-un post mai vechi, versiunea pt. console e asa facuta pt. ce-i care vor sa treaca prin poveste (de cateva ori - eventual un local co-op, mai o glumita, mai o dumita, mai un hăhăhă, mai un "hai c-am jucat destul diablo baga si tu un fifa sau un tennis") si dupa aia sa-l bage in cutie dupa care sa treaca la alt joc; pe scurt nu poate fi luata in serios + ca esti limitat la contentul de pe disc. Insa ca story, feeling & stuff, e nota ZC (ca doar e Diablo)

*p.s.

Evident ca toata lumea stie faptul ca jocurl nu e perfect pe nicio platforma (doamne feri de inca un error 37 de PC ca-l arunc pe geam) ))

va zice "ervin" cum sta treaba )))))) (imi scapa numele acum, dar asa arata ca un ervin).

16. #416 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Give it up Ranan, we don't give a **** about the PC version. Am jucat versiunea de PS3 in co-op cu Renegade cap-coada de nu stiu cate ori pe toate nivelele de dificultate si a mers perfect, control perfect, farmare perfecta...distractie cat cuprinde. Nu ma intereseaza altceva, stii cume e vorba aia, fericit e ala ce se multumeste cu ce are, si nu plange dupa ce nu are. Daca nu ar fi iesit pe console jocul, nici nu l-as fi jucat niciodata, pt ca nu ma joc pe PC deloc, pt mine PC-ul e pt servici, net si filme, asa ca zic multam ca a aparut macar si pe console

Singurul lucru ce mil doresc de la versiunea de PS4 e sa contina DLC-ul acela cu noul personaj si noile puteri si sa mearga mai bine online in co-op cu 4 persoana, fiindca pe ps3 intradevar se misca cam prost cand erau 4 in co-op. Daca o sa fie asa atunci e perfect

17. #417 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu am jucat ambele versiuni, pe cea de PC chiar day 0. Dar cand am trecut la varianta de PS3 si am vazut controll-ul nu m-am mai putut intoarce la PC. Intradevar, pe PC umbli mai usor prin meniuri dar in rest...
    Astept cu nerabdare versiunea de PS4 ca sa continui expansionul.

18. #418 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

19. #419 SP
    Member Kupy's Avatar
    Voi începeți de la 0 în RoS pe ps4,sau continuați cu personajele vechi? Crusader nu se pune, ca toți îl vor proba

20. #420 SP
    Eu de la 0. Sunt prea multe schimbări în gameplay.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 54 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast