Daca are cineva chef de farmat whimsyshire let me know. Am inteles ca ar fi un loc bun de farmat dar mie nu mi-a picat inca nimic acolo.
Printable View
Daca are cineva chef de farmat whimsyshire let me know. Am inteles ca ar fi un loc bun de farmat dar mie nu mi-a picat inca nimic acolo.
As vrea sa ma apuc de un caracter nou , daca mai are cineva lvl mic let me know , jucam coop sa crestem mai repejor. :)
Eu as incepe pe hardcore :D...se paote si ala in co-op?
How does Diablo 3 treat co op hardcore mode? - Diablo III Answers for Xbox 360 - GameFAQs
Deci da , merge :D Dar nu cred ca merge un caracter de pe SoftCore iar altul pe Hardcore.
Vai, cat de sadic e modul Hardcore :(
am inceput cu un witch doctor, am murit la lvl 4, apoi tot cu un witch doctor am ajuns pana pe la 16 si dintr-o neatentie am murit. nu mi-a placut deloc WD, omoram prea greu monstrii si e destul de boring sa lasi cainii sa faca toata treaba.
Acum mi-am ales un wizard si am ajuns pana la lvl 9, l-am batur pe Leoric si-s inca in viata :D. Foarte tare raza de freeze.
Voi ati incercat pe hardcore?
Level 28 pe hardcore, mai am 2 levele si fac platina:dance:. Am jucat cu Demon Hunter in co-op cu renegade si nu am murit niciodata, monkerita sparge tot & i provide cover:neo:
Voi jucati pe PS3? Eu sunt pe xbox :|
Eu mai am 5 achiev:
Sa am pe mine doar items de lvl 60 - il pot face oricand vreau
Sa ascult toate conversatiile
Sa cumpar cate un item din fiecare categorie - imi mai trebuie vreo 3-4
Sa adun 5 milioane gold - asta cred ca o sa-mi ia cel mai mult timp
Hardcore lvl 30 - in progress
Incepator aici. :))
Explicati-mi si mie ce semnifica termenii astia pe care ii folositi voi. De exemplu "a farma" dar si alti termeni.
Joc singur pe cele mai usoare moduri si nu am facut pana acum decat sa bat si sa am pe mine ce mi-a cazut pe la mobi.
Am jucat doar o data pana la 7 dimineata ca ma prinsese jocul ft. mult. Am ajuns cam prin video-ul de mai jos, acolo am murit pt. prima data si am inchis PS3-ul.
https://www.youtube.com/watch?v=HyoHJz-LFCI
Inafara de a farma ce nu ai mai inteles. A farma insemana a juca de multe ori un dungeon/stagiu/portiune sperand sa-ti pice iteme mai bune si sa faci experienta... nu stiu cum sa-ti explic mai pe inteles :)
Am inteles perfect. Mai sunt legendarele, care-i treaba cu ele? am inteles ca din ele poti face alte iteme sau ceva de genu'. Eu vorbesc doar din discutiile pe care le-am vazut intre voi pe forum, imi place jocul si as vrea sa-l inteleg cat mai mult sa pot juca co-op cu voi, sa-mi fie mai usor. Si ce anume se mai poate face in oras acolo pe la fierari sau cum se numesc aia? :) Pentru voi sunt intrebari banale.......... :))
am uitat sa zic, eu joc cu barbar.
Legendarele - sunt o categorie de iteme(arme,armuri,inele,etc) care sunt printre cele mai bune din joc si care pica cel mai rar. Cand iti pica un astfel de item pe jos de la inamici sau din cufere este reprezentat cu o raza de lumina portocalie indreptata pe verticala, iar pe minimap iti apre o steluta portocalie. In meniu numele acestor legendare sunt de culoare portocalie sau verde, cele verzi fac parte dintr-un set. Seturile iti ofera extra bonusuri daca echipezi mai multe iteme pe tine din acelasi set
Blacksmith - legendarele ca si restul itemelor galbene(rare) sau albastre(magic) se pot descompune la fierar iar in schimb primesti anumite resurse care le poti folosi ca sa-ti creezi alte iteme tot la fierar. Pe masura ce inaintezi in joc vei descoperi tot mai multe tipuri de resurse si iteme ce le poti obtine si creea la fierar, dar asta o poti face numai daca il upgradezi pe fierar crescandul in level, la inceput platind cu bani, iar mai apoi platind cu niste pagini sau carti de blacksmith pe care le vei gasi omorand inamici pe modurile consecutive de joc nightmare, hell si inferno
Jeweler (sau "pietricel" cum il alintam noi ;)) ) - il deblochezi pe la mijlocul Actului II si la el vei putea upgrada pietre de diferite culori (proprietati) pe care mai apoi sa le introduci in orice fel de iteme cere detin unul sau mai multe "sloturi"( pe poza itemului vei vedea un cerc rotund gol). Pietre de calitati mai proaste iti vor pica pe jos de la unii inamici dupa ce-i omori, alea le poti folosi asa cum sunt sau le poti upgrada de o calitata mi buna la "pietricel". Sunt 4 tipiri de pietre si fiecare iti vor oferi diverse bonursuri item-ului in care le-ai introdus, pt mai multe info citesti descriptia la fiecare in joc ce bonus iti ofera. Pietricel ca si blacksmith-ul poate fi upgradat cu bani, pagini si carti de Jewel-crafting.
Sper sa-ti fie putin mai clar acum anumite chestii, oricum joaca in continuare si sigurat te vei familiariza mai bine cu totate optiunile din joc si ce face fiecare, e destul sa citesti putin pe la descriptii ce face fiecare si nu va fi complicat.:)
De asemenea mai poti arunca si un ochi peste ce srie aici pt mult mai multe informatii: http://us.battle.net/d3/en/game/
Pai si cum resetezi o instanta sau un act sa farmezi adica merge sal farmezi pe skeleton king? Si daca da cum?
Odata ce ai terminat jocul sau un act, poti alege ce misiune vrei din actul terminat si sa o rejoci de cate ori vrei, alegi misiunea cu Skeleton King si o refaci pana te saturi, insa in jocul asta nu e recomandat sa farmezi bosi pt legendare daca asta vrei sa faci, fiindca dropul lor e random si pot pica din orice inamic sau cufar, butoi spart,etc, deci e mult mai rentabil sa rejoci dungeon-uri complete unde sunt cat mai multi inamici astfel incat sa omori cat mai multi/min si sa ai cat mai multe sanse sa-ti pice legendare. De asemenea MF% cat mai mare nu strica ;)
^ MF=Magic Fiend in caz ca va intrebati :)
Am plecat dupa gta 5,dar m-am intors cu diablo 3.Doritori de un joc pe xbox,am lvl 15
Pacat ca nu te lasa ca pe PC sa-ti spui ce skill-uri vrei (de ex. mai multe skill-uri din aceasi categorie) si unde vrei.
Ai elective mode in options si pe varianta de console. Ar fi fost culmea sa faca o asemenea limitare.
In ce consta elective mode?? Poti sa folosesti mai multe skill-uri pe langa cele 6 setate pe cate un buton?? Am vazut ca sunt multe skill-uri dar nu si atatea butoane :))