Trefla, care mai e farmecul atunci :) cand crapi, crapi.
Printable View
Trefla, care mai e farmecul atunci :) cand crapi, crapi.
Well este un workaround pentru trophy hunters :P
- ReNeGaDe124 - Twitch
- Ronanlive - Twitch (doar pc - ps3 peste cateva zile)
Cei cu atata hate baieti ? :)) Just trying to help , sharing is caring :P
Share ceva mai demn de Diablo players :)
Like... how to beat hardcore without health potions :tooth:
Am luat si eu in sfârşit varianta digitala, cine e la inceput si are chef de co-op add toghy23:)
Care e faza cu Elective mod? Vad ca unii spun ca e mai bine sa activezi această opţiune. Daca a mai fost postat imi cer scuze dar nu am văzut.
PS mai joaca cineva de la început? Caut partener pt co-op, am început cu 2 eroi, foarte buna varianta pt. consolă:D
Te lasa sa-ti activezi orice skill apartinand oricarei categorii cum consideri de cuviinta. E foarte folositor, in cateva minute iti dai seama despre ce e vorba in meniul de skilluri.
la elective mod iti poti pune abilitatiile(vrajile) cum vrei tu..nu mai esti limitat la o singura abilitate principala/secundara/de control...le poti combina cum vrei tu: 2 principale,2 secundare etc...l-as compara cu pick 10 system din Black Ops 2 daca ai jucat..
Ce damage va arata ca faceti? eu cu un monk de 61 am 72 K
Eu am un DH de level 60(23) si am ajuns cam pe la 310-320K dmg.:D insa cam de o saptamana nu mai prea gasesc nici un legendar care sa fie mai bun decat ce am pe mine:(, e foarte greu sa mai cresti dupa 2-300k in colo...seturile sunt foarte greu de procurat datorita RNG-ului. Cred ca e timpul sa joc si cu alte personaje:)
Cu ocazia asta am aflat ce inseamna RNG (Ty google :) ).
Nu stiu de ce aveti impresia ca damage-ul conteaza atat de tare. Mai ales ca ai Monk unde trebuie sa gasesti o balanta intre HP, life steal / life per hit (foarte important pe inferno master 3+), CRITICAL chance si damage (spre ex Sweeping Wind + Cyclone rune daca chance +17% devine ultimate Monk attack skill) attack speed si apoi damage si rezistente. Dar cel mai important e mastering the class :), sa stii exact cum si cand sa folosesti skills.
There's more to D3 than a damage number in your character sheet. ;) Care btw nu e your REAL damage.
Ye, din pacate eu personal gasesc Demon Hunter foarte boring. IMO, cei mai fun sunt Monk si Witch Doctor.
^ dude ai dreptate, eram si eu curios, eu pe monkul meu vreau sa pun multa dexteritate
E foarte fun si cu Demon Hunterita:), insa are un mare dezavantaj fata de alte clase cred eu, e foarte squishy si din cauza asta pe dificultati mai mari esti cam limitat la ce puteri poti folosi si stilul de gameplay devine cam restrans si repetitiv, nu sunt prea multe variante care le poti juca de pe la Master 3 in sus ca sa poti supravietui, iar damageul efectiv la DH chiar daca pe hartie e mai mare decat la alte clase el e mai mic in realitate, de ex renegade joaca cu monk si are undeva la 230k dmg dar distruge tot mult mai rapid si mai usor decat DH-a mea cu dmg 320, asta fiindca are skilluri care ii dau mult mai mult bonus in % la dmg ( 800% :o ) si na mai sunt si alti factori, at.sp, crit ch,crit dmg, etc.
Pt console din ce am vazut pe alte forumuri monk e cel mai tare, distruge tot cel mai rapid si farmeaza in timpi cei mai scurti....zicea unul ca reuseste sa curete Vault of the Assassins in 3-4 minute cu un monk pe master 1:crazy:, eu cu DH imi ia pe putin dublu de atat:tooth:
Ye, pai oricum eu mai am pana la inferno, mai greu cu stilul meu de munca. Cand o sa ajungem pe Inferno I'll let you know si poate ne gasim la cateva co-ops :). Suntem 2 gagici (monk + wd) high on various medicines :)) ALL the time.
Da.. cred ca pe PC cu Monk-ul meu pe MP3 (monster power 3 - din 10) golesc Vault of the Assassin in 4 min :D.
Dar sa stii ca am vazut multi Barbarians mult mai rapizi ca mine. Like.. a lot :)))
Pe PC Babs sunt cei mai tari am inteles, dar pe console nu le prea merge cu Whirlwind-ul ala al lor fiindca monster density e mai mic si nu pot sa-l tina asa mult, si deci monks rules pe console;), cu teleportul lor si clopotele alea ce le dau peste monstrii...sparg tot;))
Cat am putut sa rad aseara cand unul din party mi-a zis sa merg cu el in cow level si am ajuns in Whimsyshire - The land of killer unicorns..mai ales ca in timpul loadingurilor aparea Tip-ul "There is no cow level". Genial stagiul, puteau sa-l faca si mai lung :D