paragon 150. crezi ca ma mai intereseaza?!
Printable View
paragon 150. crezi ca ma mai intereseaza?!
Deja te-ai plictisit sau cum? Eu sunt 182 pe PC si tot mai intru din cand in cand.
asa si asa...
Offline game man, nu e ca si pe PC, nu are ce face blizzard. Decat sa implementeze save feature cand iesi in meniul consolei. Si asa s-ar putea lua saveul exporta si alte nebunii. Atata timp cat saveul e local si nu pe serverul Blizzard o sa raman astfel de metode. Vezi Borderlands sau alte jocuri. Si nu, nu o sa baneze pe nimeni pt asta, iti garantez.
Totusi nu e ca si cum afecteaza pe cineva. Sincer daca nu primeam arma de la Rasko as fi abandonat jocul curand. E boring sa joci 6-8 ore pentru un singur upgrade.
am primit 2 update-uri in ultima saptamana, stiti de vreo schimbare interesanta? ca changelog-uri nu am gasit.
LE pe X1
Mai joaca cineva pe PS4?
@Dant3 dă un semn când mai intri că mi-e târşă să joc singur :D
Care e faza cu Nemesis, a venit o bestie peste mine ;)
Când moare unu din lista ta de prieteni, vine peste tine mobul care l-a omorât.
eu mai joc
Eu joc doar cand ajung pe la prietenul meu.
Aseara PS3-ul mi-a dat crash de doua ori la un rift de 4 useri pe nivelul turnament I. Voua vi s-a intamplat asa ceva, consola sa ramana in freeze si sa nu o poti restarta decat in modul "barbar" ?
Mie unul nu, am jucat cam o ora în 4 ce-i drept. Ce id ai sa îți dau add poate intri și eu cu voi :)
Vezi în semnătura :-)
---------- Post added 15-09-2014 at 13:15 ----------
DeepKiss27
Mai bine scriai direct id-ul :p sunt pe Tapatalk pe telefon și nu apare.. Te găsesc eu :))
poimaine trebuie sa mi ajunga si mie diablo pe ps4
nu stiu absolut nimic de el . nu am jucat in viata mea
cu ce clasa imi recomandati sa incep ?!
alte sfaturi sunt bine-venite
multumesc
Crusader OP
Fix asta citeam acum pe net !
Acum incercam un arcad pe diablo 3 pc free edition
Pacat ca nuu pot sa testez tanku crusader ;D
Dar poimaine cand ajunge pe ps4 crusader imi fac
Mersi
Nu e aceeiaşi chestie ca pe PC. Asta am făcut şi eu şi e diferenţă mare de gameplay.