E mai tare pe ps4 ?! [emoji16]
Printable View
E mai tare pe ps4 ?! [emoji16]
Logic.
Am nevoie de cateva sfaturi:
1. de unde pot cumpara "Scroll of Town Portal" (folosesc metoda babeasca cand vreau sa ajung in oras "Quit / Resume")?
2. daca joc "Adventure mode" dupa ce am terminat "Story Mode", actul I si apoi fac un "Party" cu altcineva in actul III mai pot reveni la actul I de unde jucam eu? (cred ca nu, pentru ca dupa intrarea in "Party", s-au deblocat toate nivelurile de dificultate, toate actele si la toate actele apar toate "Waypoint"-urile deblocate - AM RUGAMINTEA la cineva care a inceput actul I sa ma adauge in "Party" pentru cateva secunde, pe Xbox One).
Sunt suparat ca nu se pot face salvari in aceasta a III-a partea din seria Diablo.
AlexB
Incepe din nou actul 1 daca nu s-a salvat, si asa e destul de scurt. Items si ce ai sunt in inventory, deci n-ai pierdut nimic.
Town portal= d-pad dreapta tii apasat
Multumesc frumos, sunt robot :|.
AlexB
Adica iti place cum a jucat Will Smith in film? :))
Ahahaha :)), da imi place de Will Smith cum a jucat in acel film si in toate celelate de altfel.
Legat de Rasko, am reinceput actul I dar pentru mine este foarte lung, pentru ca imi place sa curat tot nu doar sa alerg sa termin, cred ca o perioada lunga de timp voi fi ocupat cu el :).
AlexB
Sunt eu nebun sau jocul e mai greu decât pe pc? Acolo am început pe hard fara probleme, pe ps4 imi vine sa cobor pana la minim dificultatea ca prea o iau in freza constant.
Daca mai e cineva cu level mic si vrea sa joace sa dea un semn.
Am inceput si eu pe ps4 de ieri
Sunt level 31 crusader , nu prea stiu ce fac pe aici dar merge :))
Am niste intrebari
Are ceva daca folosesc un dagger legendar ?! Dau foarte mare dmg cu el oricum si attack speed mare
Pe
Ce sa ma axez , str dex int vit ?!
Acum sunt la actul 3 parca ,
Dar cand incep sa vad si eu alti playeri din lume ?!
Mersi
Pe crusader te axezi pe str, ca pe barbar. La dex sunt dh si monk iar wiz si wd sunt cu int.
Bun ! Mersi
daca vrei niste ajutor in MP poti sa imi spui id ul si poate mai te mai ajut sa ajungi la un nivel mai inalt mai repede dumibalamuc
Ar fi
Perfect ! Seara de obicei intru dupa ora 7 , 8
Psn : zafoxy
Id in game diablo : zafox
Chiar o sa incerc maine dim sa vad cum e in MP ,
Sincer nu vazusem optiunea :-??
ok, potsi cand ma vezi in dreapta ecranului sa dai join si ajungi in jocul meu. stai pe acolo si faci level up mai repede si poate iti pica si niste legendary items
Niceee :) mersi !
Seara buna
Salut. Am jucat Diablo III pe PC acum 1 an. Am dus un wizard la nivel maxim + inca ceva ( paragon levels, parca?! ), am terminat storyline-ul pana la inferno ( asta fiind ultima dificultate din cate imi amintesc) si cand m am lasat de el bagasera ceva cu Mob Density level 1/2/ .../ 50 sau ceva de genul asta ( nu prea am inteles care i treaba ) si aveam de gand sa l cumpar si pe PS4 pentru ROS, dar nu stiu daca se merita sau nu. Au mai bagat ceva in varianta de consola in plus?
Hardcore Mode level 70 Barbarian
Attachment 232567
Daca vreti sa jucam. Dati add : DICE2795 (PS4)
Hai, ti-am dat de vreo 2 săptămâni :))