aaa true that. acu am realizat ca maine e lansarea. noroc ca eu nu simt febra asteptarii, inca sunt relativ la inceput la gta
aaa true that. acu am realizat ca maine e lansarea. noroc ca eu nu simt febra asteptarii, inca sunt relativ la inceput la gta
A jucat careva UT 14 in divizii? La promovare, mentinere sau retrogradare din divizii se mai dau bonusuri?
se dau dar toate lumea va merge pe cea mai grea din cele 4 optiuni ca nu are cerinte de intrare si sumele sunt mai mari
desigur vei da de cateva meciuri care te pun in dificultate
Merge bine asta de romaniEA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
Am reusit sa joc online cu zona 2 inca de azi.
Au si bagat deja un patch, 1.01. Am jucat in UT si am facut scoruri stranse gen 1-0, 1-1. Nu prea am reusit sa dau cu capul din careul advers.
Nu are modul OTP (Online Team Play), deci nu merge jucat x vs y din alte locatii, decat in Seasons.
Tocmai il descarc de pe PSN USA. Mai dureaza vreo 3 ore dupa banda de descarcare. Dar am rabdare. Revin cu pareri maine.
Este diferenta ...cablu este 100% buna conexiunea..merge si pe wifi dar mai sacadeaza...uneori
e mai bun decat fifa 13..as zice sa il luati!am prins noaptea trecuta niste meciuri extraordinare..
Zici tu?poate nu ai avut tu...eu am avut...acum depinde si de router..de cati mb...etc...cati stau pe wirelles in casa hoho o groaza
daca esti singur este altceva
Bookmarks