Sa vina, sa vina, sa va umpleti de draci!![]()
Or fi draci pana invatam.joaca...am vaz din demo ce ne asteapta...probabil dracii cei mai multi o sa i facem online...
Atasat mailului este fotografia plicului, facuta in 23.09.2013.SHOPTO DELIVERY NOTICE
Your Order has been packed and will be dispatched with the next ROYAL MAIL collection.
La fel ca anul trecut. Sa vedem cand ajunge...
Un review al campionului european la FIFA: Hands-on FIFA 14. Parerea campionului european la fotbal electronic - www.yoda.ro
destul de putine lucruri spuse de la campionma asteptam la o recenzie ceva mai stufoasa.
Probabil ca il au fizic insa nu si in rafturi. Se pregatesc pentru lansarea din 27, sa onoreze precomenzile...etc
Cei din CORA mi-au spus ca au fost anuntati ca il vor primi joi seara sau vineri pana in pranz...
eu mi-am facut precomanda mai demult la altex , si mi-au trimis un mail in care spuneau ca in 48 de ore ma vor suna sa imi confirme comanda ,dar nu m-au sunat asa ca am facut precomanda de la alt magazin , si azi primesc un mail de la ei(altex) cum ca fifa 14 a ajuns la ei pe stoc . ceva sugestie ?adica ma costa ceva daca anulez comanda de la ei ( altex) ?mersii mult !
cine face schimb de coins?
cum nu cumpar jocul pe ps3,am 15k si vreau cam 15-20k pe xbox360
la ut ibarbo face toti banii.inalt,rapid,tare pe picioare si decent la suturi
mi-a inscris 4 goluri din primul meci in div9.joc vs AI unde este la dificultate world class
sau,coechipierul lui ibarbo de cagliari dar si in echipa mea,nu prea face mare lucru
salpingidis e bunicel,mi-a dat multe goluri avand doar 2-4 jucatori gold
la ibarbo e deja altceva,mi-am facut un 11 din seria a si altfel imi joaca echipa
in div10 e dificultate profesional dar greu castigam si trebuia sa inscriu de 2 ori
puteau sa faca dificultate semi-pro div10 si div9 ca apoi sa urce la pro,world class,legendary,ultimate
nu am platit nimic in avans , tocmai am trimis email-ul , sa speram ca-l vor si citi lol
mersi
Eu i-am sunat astazi pe cei de la.Altex si mi au comfirmat ca vineri o sa l am la mine livrat)
Stie cineva daca versiunea de US va avea acest mod?
LE: am găsit, cred ca o sa iau si eu jocul anul acesta. O sa aleg versiunea US, imi place prezentarea
Cel mai bine iei jocul de pe PSN US si-l mai dai si altcuiva, ca mi se pare ca te lasa sa-l instalezi pe 2 console diferite, dar de pe acelasi cont.![]()
Bookmarks