treaba lui...eu n-as putea, oricat de mult m-ar enerva:))
Printable View
treaba lui...eu n-as putea, oricat de mult m-ar enerva:))
Haha, primul major rage ieri dupa 2 luni de joc.. it's something. Inca e intreg controllerul, tho... Nu scapam veci de scripting, baieti.
Daca vrea cineva sa jucam cateva meciuri la friendlies, add me: WLF7794. Mi-am schimbat id-ul. :)
BTW, nu se mai aude nimic de ceva campionate pe aici? :d
Ce ziceti de scripting-ul de la semifinala Valencia-Sevilla ? Golul calificarii s-a dat in min. 94. :evil:
Dar ce ziceti de finala Europa League de anul trecut? Ce gol a dat Ivanovic.
tu tot insisti? numara tu cate goluri s-au dat in toata competitia in ultimul minut din cate au fost si iar discutam de exceptie ca sa intarim FIFA !$.
Am impresia ca tu te gadili undeva cand joci jocul asata assistat. Nu cumva incepi si tu meciul cu o pasa lunga si dai gol? si in realitate se face tot asa, la fiecare meci.
SWTFU, tu mai ai nevoie ca mamica ta sa-ti dea cu lingurita pt ca iti este mai usor sa papi? Cam asa e FIFA 14, nu va chinuiti copilasi sa dati o pasa, o assistam noi in draci.
Pun pariu ca daca s-ar face un chart in care sa arate directia in care dai tu de manetica si unde ajunge basica...ar fi surpriza mare !
cum e la voi mizeria asta de fifa? pe mine m-a deconectat si am luat dnf... aseara mecid e retrogradare, la 2-2 pe CA meu.s-a luat curentul :)) ciudat...
---------- Post added 03-05-2014 at 20:31 ----------
deci am dat peste un cretin care in minutul 87 la 2-0 pt mine, are lovitura libera si tot schimba jucatorul care bate in speranta ca ma plictisesc si ies...cati idioti pe lumea asta..in frunte cu aia de la EA
---------- Post added 03-05-2014 at 20:32 ----------
s-a plcitisit el pana la urma
si poti schimba jucatorul care executa lovitura libera la nesfarsit? nu exista in timing care pana la urma te opreste din a face asta..?
ar fi culmea sa te tina o ora asa...
tine, se pare
Am dat si eu de idioti d-astia care trag la maxim de timp si lasa toate amaratele de reluări (pana si la ocaziile mele) sa curgă...
Trebuie sa fii un omulet cu adevarat mic si trist ca sa faci d-astea in speranta ca iese adversarul si castigi si tu un meci.....
Eu cel mai mult ii urasc pe aia ... care fug ca retarzii cu portaru prin careu cu mingea in mana sa treaca timpul ..
macar acolo se degajeaza...trece timpul..dar asta va dati seama ce retard era..
Attachment 221029 noroc chior, mai aveam 15000 si ceva si am zis sa.mi mai incerc norocul inca o data....
asta nu mai e Photoshop...imi bag picioarele de nu ma mai credeti :))))
Bravo omule te-ai scos :)))
frumos...parca costa undeva la 1,5 mil coins...dar nu l-as da pana nu l-as incerca cateva meciuri:))
Nu faceti prostia sa il cumparati pe Schurrle IF.
De ce? Putine detalii..
NIF-ul e super, eu nu inteleg cum reusesc astia sa strice anumiti jucatori adaugandu-le la calitati. Am mai vazut jucatori la care pe futhead de exemplu se scria ca cel normal este OK, iar IF-ul este mai prost.
Pai nu e niciodata in pozitie de gol, nu se comporta ca si cum ar avea 89 pace, sutul intr-adevar este bun si nici cu dribbling-ul si forta nu sta prea bine. Mai am o singura varianta in BPL, aceea fiind Sterling TOTS.
Se pare ca cel care nu intelege esti chiar TU. Cate meciuri au fost in toata competitia pana acum? Si cate meciuri joci/jucai tu intr-o saptamana sau intr-o luna? Sau pe zi?
Imi poti raspunde de ce EA a scos, adica a pus pe off, power assist-ul la pase la online?
Parca te laudai cu peste 1000 de meciuri. Facand o socoteala, cam 150 de meciuri pe luna. Deci, tu compari kg de mere care au cateva mere stricate cu sute de kg de mere care au zeci de mere stricate. Poate asa intelegi, ca se pare ca nu.:evil:
Ce/cine te opreste sa joci pe manual la FIFA cu altii care tot pe manual joaca?
Asa e, noi ne uitam la cele mai bune meciuri, vreo 5-10 pe saptamana.
Sa nu imi spui ca fix echipele din divizia a doua Mexic, Indonezia sau Lituania joaca meciuri dinalea cu pase de 50+ metri, stopuri cu spatele perfecte si ritm de fifa :)). In cazul asta ar trebui sa transmita si de la noi divizia judeteana.
Neatza(SWTFU), oricum esti troll! Te repeti ca o moara stricata si te contrezi peste tot pe forum, nu doar aici.
Si cei care va tot repetati ca ce naspa e FIFA online, cu L1+triunghi etc., sunteti post-hunteri. :evil:
Ce vrei, sa fim toti de acord doar cu o varianta pe care o sustin unii care nu pot castiga trofee online sau jdemii de divizii one sau cupe?
Eu nu stiu de ce aceste persoane inca isi mai cumpara si joaca FIFA daca de la FIFA X incoace tot critica jocul. Nu l-am vazut pe vreunul sa se laude ca a castigat cu 5-0 cu L1+triunghi si celelalte "glitch-uri".