Exact aia am inceput si eu sa ii scriu ca raspuns "daca transformi o exceptie intr-o regula..." :)). In timp ce scriam, mi-am amintit ca nu ai cu cine si am preferat sa inchid pagina :).
Printable View
Exact aia am inceput si eu sa ii scriu ca raspuns "daca transformi o exceptie intr-o regula..." :)). In timp ce scriam, mi-am amintit ca nu ai cu cine si am preferat sa inchid pagina :).
@poiuyt: nu ai cu cine sa vorbesti. Nu vezi ca la intrebarea mea cu copii de 10-12 ani nu a stiut nimeni sa-mi raspunda? Iti spun eu de ce. Am jucat FIFA 14 la friendlies cu cativa prieteni din lista mea, care nu sunt copii, si toti jucau cu L1+triunghi si "spamau" cu demarcarea cu L1 si cand ajungeau in marginea careului lobau mingea peste aparare.
Atata timp cat la ONLINE puterea paselor e pe OFF la asistat si la defending e doar TACTICAL, ca asa au cerut fanii FIFA catre EA, jocul FIFA nu e facut pentru nepotul de 5 ani al lui @ramusg, asta nu intelege el.
Va dau un sfat: jucati FIFA doar 2-3 meciuri pe saptamana, exact cam la cate meciuri de fotbal va uitati la TV.
Daca vreti sa faceti o comparatie, cand jucati zeci de meciuri pe saptamana, atunci uitati-va si la zeci de meciuri de fotbal din lumea asta. Nu mai comparati sute de meciuri de FIFA 14 pe luna cu 10-20 meciuri de fotbal real pe luna.
Si mai tineti cont de cate meciuri din lumea asta se joaca pe bune si cate sunt blaturi.
PS: cum naiba mie mi se intampla rar la ONLINE ca adversarul sa joace cu "spamuri" din alea de care zice @ramusg ? Inca nu am gasit raspunsul.
Deci aseara am jucat un meci cu unul care abuza de toate mizeriile din fifa...pressing criminal, pasa lobata, chiar si cand a inceput repriza a facut faza cu pasa lobata peste toata echipa mea. Prin min 60 avea 4-0.. mi-am băgat picioarele si am inceput sa joc la misto, sa fac pressing exclusiv tinand apăsate butoanele de jockey si al 2-lea apărător (ATAT, nici macar nu dădeam de stick). Intr-un mod fabulos nu-i mai iesea nicio pasa, eu recuperam mingea imediat si plecam pe atac cu pase lobate...
Deci ca sa fiu foarte clar, JUCAM LA MISTO, fara sa-mi bat capul cu faze gândite si constructii elaborate. Dupa 90 min era 4-4...... :))))
What the f FIFA?!
la jocurile mele online, ponderea golurilor cu lob peste aparare este de 20% poate 30% dar nu mai mult. Din astea 15% sunt normale, le fac si eu si nu abuzez de ele, restul poate sunt abuzuri.
un procent de 80%-90% din golurile primite in FIFA sunt din greselile personale. nu din lob, nu din alte assist-uri..Daca ma concentrez pe joc si sunt atent in jumatatea mea mai mult de 1 gol pe meci nu iau!
Intradevar jocul are multe bube enervante, intradevar multi abuzeaza de tertipuri insa eu nu le-am simtit pe pielea mea atat de tare pe cat unii se plang.
Aaaa daca joc ultraattacking ..si sunt prin cu panatalonii in vine de un lob...asta nu e abuz, este riscul meu si automat o gresala personala pe care mi-o asum prin risc.
La fel si cu posesia, in peste 90% din meciurile online posesia mea este intre 55 si 65%, rar mi se intampla sa pic sub 50%. Desi sunt mult care abuzeaza de high pressure poti controla cu L2 (control ball) astfel de atacuri si poti pasa lejer in spate, ba chiar il prinzi cu 4 jucatori plecati din marcaje si poti profita, dar ai nevoie de calm si tactica.
Poate esti tu norocos, majoritatea celor întâlniti de mine spameaza la greu cu toate " ajutatoarele" strecurate in gameplay. Din mai mult de o mie de jocuri in UT 14 doar cateva îmi amintesc sa mă fi lăsat in admiratie fata de adversar, driblau, aveau viziune, reduceau la maxim spamul paselor, jucători pe placul meu , cu skill, prefer sa pierd la asa jucători si sa spun ca " e bun domnule, e bun" decât sa rămân frustrat ca m-a bătut unul spamand X sau L1.
ce DNF ai ? duci meciul pana la capat indiferent de cum decurge partida?
Da, nu dau quite , sunt doar DNF-uri ciudate când se termina un meci important pt promovare sau rămânerea in liga, asta dupa ce jocul s-a încheiat si trebuie sa revin in meniu, tare ciudate. In 14 , UT am cam 400si ceva de jocuri castigate , cam 170 de egaluri si 500 si ceva pierdute, nu pot sa ies pe plus ca in celelalte. Mă enervează sa joc simplu si sa abuzez de assisturi, trebuie sa driblez, sa fac eu un gol pt pasa, e instinctiv, poate daca as abuza de pasele asistate ar fi altfel dar creierul refuza.
si eu prefer sa joc nu sa ma fac ca joc doar ca sa marchez. dar asta e! nu toti fac asta.
App...am un card Bronze picat intr-un pack si are status NONE...in loc de Basic, s-a mai intamplat cuiva asta?
Tocmai am avut un meci incantator. :D Pe fundal o voce pitigaiata de copil de 10 ani. O echipa adversa formata exclusiv din TOTY/TOTS/MOTS... Ibra IF si restul armatei de carduri care imi imaginez ca costa cateva milioane bune de coins... Cred ca stiu ce i-a luat iepurasu' de Pasti.
Evident ca pustiul nu stia decat pase lobate + pressing, partea buna e ca nici p-alea nu le stia bine. S-a plictisit de primit goluri pe la 7-0 in min 58 si a iesit. :evil:
cum poate arata TOTY BPL...incredibil..Toure al doilea jucator dupa Gullit cu toate attributele peste 80..incredibil... mi-e ciuda ca nu am bani de asa ceva:))
Hahahah ... am jucat 4 meciuri ... si nush cum am facut ... ca nu reuseam nici o deposedare ..... treceau jucatorii prin mine ....
Eu cred ca astia cam strica jocul cu TOTS-urile astea fanteziste..... Prea overpowered jucatorii. Bine ca n-au aparut si Benteke/Lukaku sau alti jucatori de genu.
Da las' ca preia stafeta Sturridge TOTS.. acceleration 94, sprint speed 95, strength 81......finishing 99, shot power 98, long shots 89...really?
Sper sa nu apara vreun Aubameyang TOTS, ar fi de vis pt pace whores si L1+Tr abusers.
sincer...e un joc ratat fifa 14...poti sa fi oricat de bun, exceptand evident jucatori ca Ovvy care doar asta fac...ca daca nu ai noroc...nu castigi...asta am patit eu azi...din 13 suturi..un gol..aceleasi faze ca adversarul..la mine se duceau mingile in bara..la el, bara-gol... asta e..imi fac nervi degeaba ca un ratat..pt un joc....un joc plin de buguri si scripting
Vi se pare, noi suntem vinovati :)).
Am vandut toata echipa si am cumparat vreo pachete de 7500. In total, de cand a aparut TOTS am luat 60+ pachete iar cel mai scump jucator a fost David Luiz :)).
Oare Fifa 14 digital incape intr-o consola de 12GB ? Cati GB sunt liberi la o consola de 12GB fara nimic instalat ?
@florent nu incape nimic intr-o consola de 12GB! ori ai discul fizic ori HDD!
Pai si-a vandut jocul.:evil: