Eu numai cu camera data la PRO joc la niv,Professional, m-am invatat,si ma ajuta si in realitate:))
Printable View
Eu numai cu camera data la PRO joc la niv,Professional, m-am invatat,si ma ajuta si in realitate:))
adriano de la atletico e bun
Nu stiu daca ma mai apuc de UT. De la 2009 n-am ratat nicio editie, dar cea de anul asta mi se pare mai slaba ca niciodata. Nu am bani, nu am mai nimic, decat o echipa foarte slaba. Nici nu prea mai am rabdare sa stau sa fac profit. Inainte imi facea placere.
La Fifa 13 am castigat de vreo 10 ori prima divizie, parca. Aveam doua echipe pe 3-5-2 si nu pierdeam aproape niciun meci. :))
Care este diferenta dintre Fifa 14 si Fifa 14 NG?
@ Oviduzz, daca te uitai cu cateva pagini in urma , vedeai ca eu acum o luna eram prin DIV 1 la UT , ce e drept, nu am castigat, de doua ori am pierdud la nevoiea unui punct sau trei in min 90 ambele partide decisive s-au terminat cu egal sau victoria adversarului, in FIFA 13 am peste 25 sau chiar mult mai multe , nu m-am mai uitat , titluri de DIV 1, nu e vb CA SE POATE, si NOI NU PUTEM...e vb de Gamplay, daca iti permite jocul ai noroc si castigi,nu tine numai de priceperea talentul si intelegerea ta asupra acestui joc.
Intelegi tu acum, CA SE POATE..intelege, nu e complicat
Jamiro pe ce consola joci?xbx ?ps3?
Sunt vechiul danycoman16. Am mai jucat noi. Acum gt-ul meu este The Punish3r 06. Ma ai la prieteni.
Sa fac ceva pe serverele de la Ea , se deconecteaza mereu si imi da meciul pierdut ..... numai pot de draci .... . Am avut o zii de rahat .... la ultima faza intr.un meci am ramas fara baterii si daca il castigam , luan titlu x(
Ma bag si eu Bogdan
Cât mă pot enerva cei care își aleg mingea de culoare închisă. Pur și simplu nu văd pe unde zboară. Mai ales dacă este vreo aglomerație de jucători...nu vezi la cine e posesia. Holly shhht
Oare nu se poate schimba în timpul jocului? Sau sunt obligat sa joc cu mingea aleasa de el? In UT.
Joci cu mingea echipei gazde ... nu o poti schimba ... eu am pus una roz :))
roz is better than black, blue, green..wtf. :)
LE: am primit un giftpack..s-o folosesc?? :evil::evil:
:))
va merge aplicatia *** web?
da, merge ok. incearc alt browser sau...clear web cache , cookies..etc
Ei astept sa trec urmatorul level sa pot debloca mingea galbena Nike