-
cum adica in cate? la primul de 15k tras. Recunosc ca dupaia am mai tras unu de 7k si inca unul de 15k.
---------- Post added 23-05-2014 at 08:23 ----------
am vrut ieri sa-l iau pe neuer, sa-i vand pe robben si aguero si sa fac undeva la 400k. Neuer costa 340k, acum e 540k... Nu am inspiratie deloc.. La trading cred ca sunt cel mai but
-
am facut buna afacere cu Benzema IF. Il luasem cu vreo 335 K l-am dat cu 590k . Nu stiu de ce i.a crescut pretul asa de tare, ca in joc Costa SIF e mult peste el.
-
Pretuile la jucatorii IF cresc cand ies din pack-uri, e si logic.
-
si scad vand apar SIF-uri
-
-
si lui martinez vad ca iic reste pretul. eu am dat 116, acum vad ca e undeva la 125k. faza e ca sunt multi pe piata, fata de neuer de exemplu.
-
Mai tine-l 3-4 saptamani ca il dai cu 150k+
-
eu cred ca preturile n-or sa mai revina la ce-a fost, in maxim o luna or sa anunte FIFA15..si mai sunt 4 luni de Fifa14..cel putin asa a fost si la editiile trecute, pe final piata era din ce in ce mai jos, scadea interesul
-
sa scada, ca eu ma bucur in continuare de el :))
-
Cate goluri are in cate meciuri?
-
cine? martinez? inca nu l-am folosit, plus ca inca nu am echipa pt el, il voi folosi rezerva, din simplul fapt ca imi place f mult, dar nu vreau nici sa renunt la echipele pe care le am momentan
-
Pune-l langa Ibarbo si Guarin 😈
-
pai clar asa o sa fac, plus cuadrado, si altii, dar sa mai adun niste coins
-
1 Attachment(s)
legat de revenirea preturilor, astazi dupa ora 16:00 cred..or sa apara niste carduri noi, verzi/albastre...nu stiu ce semnificatie au, probabil Brasil 2014, este evident ca preturile tot in jos vor merge, mai ales ca o sa inceapa campionatul mondial si zi de zi vom avea MOTM...samd..pack-uri la greu.
-
sa dea ceva moca la inceput, asa ca ne-au tot enervat la inceput de an:)) cred ca incepe competitia legata de CM in f.u.t, ca asa au anuntat
-
Am deschis si eu un pack de 7.5k.. Niciun jucator rar :(
-
alea de 7.5k, nici nu merita deshcise, si sincer nici de la 15k...de fapt nici unul :)), mai ok par alea care contin doar jucatori
---------- Post added 23-05-2014 at 16:07 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=UG7x...ature=youtu.be
---------- Post added 23-05-2014 at 16:09 ----------
de fapt totul era un video si un anunt:))
-
Sa inteleg ca:
1) va fi disponibil ca update gratuit in FIFA 14 (nu varianta World Cup)
2) nu se vor putea folosi jucatorii pe care ii avem acum in Club
3) Jucatorii verzi/albastri vor exista doar sub forma de pack si evident va trebuie sa desfacem pack-uri. Toti jucatorii sunt untradeable si nu se vor regasi pe market!
4) fiecare GOLD PACK din noul modul UT World Cup va contine cate un GOLD PACK (sub forma de redeem) cu jucatori de UT FIFA14.
5) Jucatorii sunt noi evident, cat si antrenorii. Consumabilele raman la fel si se vor putea folosi atat la Regular UT14 players cat si la UT World Cup.
6) Nu se vor putea crea 2 echipe ci doar una singura! (treaba cu unii pe banca altii in teren si vice-versa n-o sa tina)
In concluzie UT-ul regular de FIFA14 va primi o parte din FIFA14 World Cup edition. Iar asta se va rasfrange cam pe toate platformele.
(modulul nu va putea fi accesat din webapp sau companion app, ci doar din joc)
Interesant
-
ce bine ca am carduri fitness :))) Mi se pare ok ce au facut. sa vedem cat vor costa pack-urile tinand cont ca contin si un gold pack. Ce este iarasi interesant este ca daca ai norocul sa ai in echipa un motm, o sa ti se upgradeze automat.
---------- Post added 23-05-2014 at 16:38 ----------
in alta ordine de idei, nu o sa existe trading pentru jucatorii din acest mod, fortandu-ne practic sa cumparam world cup packs :| cred ca o sa dea 12 pack-uri gratuite, asa apare in video, desi pare cam mult.
---------- Post added 23-05-2014 at 16:41 ----------
sa vezi ce o sa scada preturile la jucatori, pentru ca multi se vor inghesui sa cumpere packs. Si evident cand se termina WC o sa revina. Cred ca e un moment numai bun de speculat.
-
Sincer eu nu mai vad ce este de speculat, cu siguranta UT WC va tine cel putin pana in august, dupa care mai sunt 2 luni si iese F15...
In tot acest timp o sa fie o avalansa de Pack-uri, preturile vor scadea, interesul se va pierde treptat.
Am avut jucatori scumpi, am asteptat o revenire, se pare ca am luat teapa, revenirea n-a venit asa ca i-am dat cat mai aveam ce lua pe ei...si am avut treptate, preturile tot in jos... :)
Asta cred ca se va intampla si in continuare, ba chiar curand va aparea topicul FIFA 15 :)
PS: vorbesc din experienta anilor trecuti...eu asta am perceput :)