Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 185 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2141 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Ce consola?

2. #2142 SP
    Senior Member adibose's Avatar

3. #2143 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by alexandru97 View Post
    ce consola?
    ps 4

---------- Post added 15-03-2014 at 00:00 ----------

Stie cinevadaca jucatorii de pe PC la Ultimate Team o sa ii am si pe PS 4?

4. #2144 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Nu o sa ii ai. Itemele nu sunt transferabile intre platforme.

5. #2145 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Am castigat st patrick si online si offline.. adler si rossi cei mai buni in pack uri...

6. #2146 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Gata I'm On It....Cine vrea sa joace fifa pe PS 4 add xXMOGOXx.

7. #2147 SP
    Merita Rakitic SIF in locul lui Fabregas ( CAM ) ?

8. #2148 SP
    din punctul meu de vedere nu! eu il am pe Rakitic IF si sunt super multumit de el, are un control fenomenal, assist-uri bune, suturi de la distanta foarte bune. Singura lui problema este lovitura de cap, insa nu o sa te regasesti prea des cu el in pozitie de lovitura de cap.
    Eu il am in pozitie de CAM.
    Fabregas are un rating mai ridicat prin prisma faptului ca este mai bun la cap si pe defensiva, in rest...nimic interesant la el.

9. #2149 SP
    L-am luat SIF acum 4-5 ore si am jucat 3 meciuri cu el. E fenomenal.

10. #2150 SP
    tocmai am dat si eu IF-ul si pt 10.000 in plus am luat SIF
    mai am un jucator pe care n-am dat mult insa pe pozitie de RM este excelent. Feghouli IF (si cred ca-l schimb si pe el cu SIF)

11. #2151 SP
    E mai bun Di Maria cred

12. #2152 SP
    sunt pe acolo...si la bani chiar e un pic mai mult Maria. Eu din pozitia aia ajung des sa si sutez, si atunci prefer un jucator cu weak foot mai bun, Maria doar cu dreptul poate.
    Dar asa e...ambii sunt f buni pe postul ala.

13. #2153 SP
    Mi se pare mai tehnic Di Maria + ca eu rareori sutez cu RM sau RW. Prefer sa centrez la Diego Costa IF care e o bestie

14. #2154 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Maria doar cu dreptul poate.
    Stangul e piciorul lui de baza.

15. #2155 SP
    ai dreptate..nu-mi inchipuiam ca pe RM sa ai picior de baza Stangul si weak foot 2. Sincer mi se pare aiurea. la centrari trebuie sa te opresti ca sa poti lovi cu stangul. La sut intradevar e bun....in fine

16. #2156 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai Robben cu Ribery cum sunt? De fapt mai mult Robben, care cu dreptul se urca doar in tramvai.

17. #2157 SP
    cum sa fie...2 ciudati
    Robben prin stilul lui de joc, are nevoie de stang pe pozitia aia, este foarte individualist si isi creeaza momente de sut direct. probabil cu dreptul o da de gard
    Ribery nu este atat de individualist, iar avantajul sau este ca are un weak foot foarte bun

Bineinteles, acum fiecare dintre noi avem propriul stil de joc, iar jucatori extraordinari ca Robben sau diMaria ne pot afecta negativ sau pozitiv

18. #2158 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    Am castigat st patrick si online si offline.. adler si rossi cei mai buni in pack uri...
    Am jucat si eu doar la single match, dupa ce am luat premiul de 10.000 coins si pack-ul, a doua oara premiul a fost doar 5000 coins, iar a treia oara doar 2000 coins.

19. #2159 SP
    nu stiu cum rezistati presiunii pe ONLINE Tournaments...cele 4 meciuri sunt crima si pedeapsa ajung de multe ori in semifinala sau finala si de acolo o dau in bara, doar faptul ca trebuie sa o iau de la cap ma omoara

20. #2160 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Stai sa vezi la 2014 FIFA WORLD CUP.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 185 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 ... LastLast

Bookmarks