5 pachete gratis in F.U.T. Se pot deschide si de pe consola
Mi-au picat : Falcao, David Luiz, Pique (cu backbone) + altii -82 OVR. Am auzit ca unii au avut "norocul" le pice jucatori IF.
mie nu mi-au intrat acele 5 pack-uri...gratis, ci contra 5k! si pot pune la vanzare tot
La fel si la mine, plus un gift pack de-ala mic. Contul e pe US, PS3.
Un sfat: fii mai putin artagos cand ceri ajutorul unor oameni cu care vorbesti prima oara. Ia-o mai usor, ca nu e nimeni obligat sa te ajute, chiar daca efortul e foarte mic.
O sa-ti dau eu primul upgrade de 10 locuri la trade list, tocmai pentru ca n-am uitat cum e. Pentru restul cauta pe cineva cu lvl mai mare.
Încercaţi din meniu sa apăsaţi triunghi(PS3) sau Y(Xbox), cand apare acea fereastra mica in colţul din dreapta jos, eu asa am facut
le-am luat pe toate 5 cu 5000 si am prin 6000 de gold si un gerrard IF care valoreaza cel putin 100.000![]()
eu am prins slabut, dar overall n-am pierdut mare branza
Kolarov
Xabi Alonso
Jese Rodriguez
Adebayor
Balotelli
Lampard
Ms din suflet bunga, am primit request si am dat add, cand poti tu trimite te rog giftul.
Mai vrea cineva sa ma ajute? Nu raman dator, da sa ma pun un pic pe picioare. Incerca sa racai cativa banuti din jucatori ieftini si nu mai am sloturi. PSN alex5stefan
Ti-am trimis acum. Si pe mine m-a ajutat cineva la un moment dat cu astea, dar din dar se face rai
La mine au aparut cele 5 pack-uri gift doar cand m-am logat pe consola. Pe webb app nu apareau orice faceam. Bineinteles ca n-a fost nimic in ele
O sa le trag si pe alea de 5k, e clar ca nu ai cum sa iesi in pierdere la banii aia, avand in vedere cat de multe itemuri sunt.
Am primit, sarumana.
Mai imi trebuie al doilea de 10 si cel de 30 de la trade list, alea de la target si contractele de 99. Ma mai ajuta cineva? plzplzplz?
mda.. i-am prins pe Daniel Alves si Fabregas (sunt tocmai buni ca imi fac echipa de EPL), Rooney si Kaka in free packs si nu-i pot vindesi un free pack
da, se pare ca ati avut noroc fata de mine...mie singurul bun, si util, a fost Sturridge UP pe care nu-l puteam vinde, asa ca l-am bagat in locul celui regular, pe care l-am pus pe lista. Nici in cele 5 pack-uri de 5000 nu a intrat nimic bun...m-am obisnuit deja cu "norocul" asta
Eu am prins un Tevez in gift pack de-ala de 4 items si un Willian la cele mari de 5k, si asta a fost tot. Oricum, la alea de 5k cred ca se scot banii si dupa ce pastrez consumabilele utile.
Pana la urma ce se sarbatorea de au dat chestiile astea?
Bookmarks