Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 111 of 185 FirstFirst ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 ... LastLast
Results 2,201 to 2,220 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2201 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    5 pachete gratis in F.U.T. Se pot deschide si de pe consola

2. #2202 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    au inceput gift pack-urile

3. #2203 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Mi-au picat : Falcao, David Luiz, Pique (cu backbone) + altii -82 OVR. Am auzit ca unii au avut "norocul" le pice jucatori IF .

4. #2204 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din pacate nu poti sa vinzi jucătorii din aceste pachete

5. #2205 SP
    Member Harilip's Avatar
    in legatura cu cele 5 pachete, mie imi apare ca trebuie sa platesc pentru fiecare 5k

6. #2206 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Mie mi.a picat ramos ... e bn ca.l mai am o data si pot sa.k vand :d

7. #2207 SP
    mie nu mi-au intrat acele 5 pack-uri...gratis, ci contra 5k! si pot pune la vanzare tot

8. #2208 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe US si UK am primit 10 pachete de caciula, oricum nu am ce face cu jucătorii

9. #2209 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    mie nu mi-au intrat acele 5 pack-uri...gratis, ci contra 5k! si pot pune la vanzare tot

La fel si la mine, plus un gift pack de-ala mic. Contul e pe US, PS3.

Quote Originally Posted by Alex05 View Post
    Nu cred k am cerut cuiva bani. Mi-ar trebui ups pentru ultimate adik contractele de 99, trade list, target list. PSN alex5stefan
    Abia am inceput in 14, ai uitat cum e?
    Un sfat: fii mai putin artagos cand ceri ajutorul unor oameni cu care vorbesti prima oara. Ia-o mai usor, ca nu e nimeni obligat sa te ajute, chiar daca efortul e foarte mic.

O sa-ti dau eu primul upgrade de 10 locuri la trade list, tocmai pentru ca n-am uitat cum e. Pentru restul cauta pe cineva cu lvl mai mare.

10. #2210 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încercaţi din meniu sa apăsaţi triunghi(PS3) sau Y(Xbox), cand apare acea fereastra mica in colţul din dreapta jos, eu asa am facut

11. #2211 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    le-am luat pe toate 5 cu 5000 si am prin 6000 de gold si un gerrard IF care valoreaza cel putin 100.000

12. #2212 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    uploadfromtaptalk1395263619424.jpg
    Am prins si eu un IF din cele 5 pack.uri de 5k se vinde cu 140k .

13. #2213 SP
    eu am prins slabut, dar overall n-am pierdut mare branza
    Kolarov
    Xabi Alonso
    Jese Rodriguez
    Adebayor
    Balotelli
    Lampard

14. #2214 SP
    Junior Member Alex05's Avatar
    Ms din suflet bunga, am primit request si am dat add, cand poti tu trimite te rog giftul.

Mai vrea cineva sa ma ajute? Nu raman dator, da sa ma pun un pic pe picioare. Incerca sa racai cativa banuti din jucatori ieftini si nu mai am sloturi. PSN alex5stefan

15. #2215 SP
    Ti-am trimis acum. Si pe mine m-a ajutat cineva la un moment dat cu astea, dar din dar se face rai

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Încercaţi din meniu sa apăsaţi triunghi(PS3) sau Y(Xbox), cand apare acea fereastra mica in colţul din dreapta jos, eu asa am facut
    La mine au aparut cele 5 pack-uri gift doar cand m-am logat pe consola. Pe webb app nu apareau orice faceam. Bineinteles ca n-a fost nimic in ele

O sa le trag si pe alea de 5k, e clar ca nu ai cum sa iesi in pierdere la banii aia, avand in vedere cat de multe itemuri sunt.

16. #2216 SP
    Junior Member Alex05's Avatar
    Am primit, sarumana.

Mai imi trebuie al doilea de 10 si cel de 30 de la trade list, alea de la target si contractele de 99. Ma mai ajuta cineva? plzplzplz?

17. #2217 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mda.. i-am prins pe Daniel Alves si Fabregas (sunt tocmai buni ca imi fac echipa de EPL), Rooney si Kaka in free packs si nu-i pot vinde si un free pack

18. #2218 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    da, se pare ca ati avut noroc fata de mine...mie singurul bun, si util, a fost Sturridge UP pe care nu-l puteam vinde, asa ca l-am bagat in locul celui regular, pe care l-am pus pe lista. Nici in cele 5 pack-uri de 5000 nu a intrat nimic bun...m-am obisnuit deja cu "norocul" asta

19. #2219 SP
    Eu am prins un Tevez in gift pack de-ala de 4 items si un Willian la cele mari de 5k, si asta a fost tot. Oricum, la alea de 5k cred ca se scot banii si dupa ce pastrez consumabilele utile.

Pana la urma ce se sarbatorea de au dat chestiile astea?

20. #2220 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Mi-a picat Buffon IF intr-un gift pack, pacat ca nu il pot vinde

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 111 of 185 FirstFirst ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 161 ... LastLast

Bookmarks