Chiar am parut "gica-contra" ? Nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asta, nici nu am spus ca e o oferta de neluat in seama, am spus doar ca nu e cea mai buna oferta aparuta pe piata in ultimul timp. Atat. Cum va ia pe unii gura inainte ...
Chiar am parut "gica-contra" ? Nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asta, nici nu am spus ca e o oferta de neluat in seama, am spus doar ca nu e cea mai buna oferta aparuta pe piata in ultimul timp. Atat. Cum va ia pe unii gura inainte ...
Ideea e ca nu trebuia sa zici nimic , asta nu intelegi tu . Tii sa ai tu ultimul cuvant desi nu trebuia sa-l zici nici pe primul . Omul a postat un produs la un pret redus , daca te intereseaza multumeste-i in caz contrar nu e nevoie sa zici ceva ca poate intereseaza pe altcineva .
Pt mine un DS4 la 200 de lei e foarte ok. Decât sa dau pe Fifa 200-250, mai bine cumpăr un controller in plus
PS: garantie 24 de luni? Ciudat, parca accesoriile aveau 12 luni
S-a postat o oferta buna. Daca maine vedem la emag un bundle PS4 - Destiny la 1699 nu este oferta bună pt ca săptămâna trecută a fost la fel la Altex?
Din acest moment n-o sa mai existe niciodata in lume o oferta mai buna decat cea de la Altex acum la GT6...20 de lei! asa ca orice incercare a unui retailer de a vinde GT6 la un pret mai mare de 21 ron este fix un partz
Degeaba incercati sa explicati lucruri care unora ni se par normale iar altora nu, fiecare cu ideile lui impamantenite...si punct. Ne apucam sa schimbam mentalitati? i s-a exeplicat o data, de doua ...treaba e clara![]()
Casti gaming SONY Gold Wireless Stereo PS4 - 299.90
Casti gaming SONY Gold Wireless Stereo PS4 | ALTEX
Tastatura wireless PS3 SONY - 29.94
Tastatura wireless PS3 SONY | ALTEX
Camera PS3 SONY - 33.43
Camera PS3 SONY | ALTEX
stie cineva daca pentru consola ps4 glacier white pot gasi stand si/sau ps camera albe?
tot caut pe net dar dau doar de site-uri din US. nimic pe RO sau macar europa?
Ce parere aveti de Gamerland.ro?
A cumparat cineva de la ei?
Sunt seriosi?
Vreau sa cumpar o consola de la ei,am vazut ca au preturi bune.
Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra - Flanco.ro 1799
+ al 2 lea controller - se merita? + sa mai dau inca 200 lei pt extra garantie?
ce ziceti de pretul acesta? Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra - Flanco.ro
ma gandesc ca, daca vand controller-ul ramane consola cu un pret ok...
Sfaturi...? A mai scazut fata de ieri cu 50 lei
Ilie ai putea lua cardul asta http://www.consolegames.ro/forum/f45...anco-3500-lei/ de 1300 de lei cu 1100 de lei si scoti consola la aproape 1.400 de lei dupa ce vinzi al doilea controller.
Bookmarks