Damn, ce târziu m-am trezit, mi-ar fi folosit și mie un DS4 la prețul ăla.
Oh well, next time.
Damn, ce târziu m-am trezit, mi-ar fi folosit și mie un DS4 la prețul ăla.
Oh well, next time.
@Graft, sa nu-ti para rau. Azi am asteptat coletul cu controller-ul ds4. Vai mama lor, pe la 5 i-am sunat eu, m-au transferat de la un departament la altul, de nici ei nu mai stiau. O tipa care abia vorbea si habar nu avea de comenzi, etc, mi-a dat-o sec: pai sa vedeti domnu', nu stim daca va putem livra produsul, ca poate magazinul unde l-ati comandat nu il are pe stoc
Ce magazin bre, i-am zis, e comandat online, ce treaba am eu cu magazinele? Zi-mi dracu' daca-mi livrati produsul sau nu? Raspuns: va mai sun maine)
Nu prea sunt oferte bune, au fost preturi mult mai mici in magazine, in plus, abia ai incredere in marile magazine, in rest ....
Oferte bune au avut Flanco la Xbox one cu Kinect, 1800 lei, Orange la PS4 la 1300 si ceva, Altex la One cu jocurile Creed la 1500.
Sper sa prind oferta de la Orange. Am vorbit ieri cu un operator Orange si mi-a spus ca e posibil sa intre, iar in stoc.![]()
Daaa... cum sa nu, in 2015 intri pe un shop online ca sa faci comanda telefonica
Oricum nici nu cred ca au asa ceva...
Am primit eu aseara DS4 de la Carrefour la 130lei. Totul ok doar ca ambalajul era desfacut. Mi-a calacat pe demnitate (cumparata cu o reducere de 130lei) si l-am primit asa. A, si nu am reusit sa fac comanda din Chrome, doar cu Safari mi-a mers si a trebuit sa aleg inainte ziua si ora de livrare si apoi m-a lasat sa il pun in cos. Site de cacao.
Deci tu l-ai primit? Pfff si ai dat comanda la cel putin 40 min dupa mine, mie mi-au zis ca nu au stoc, ca magazine, ca etc. Ca ma suna astazi, vai ce oameni....
Playstation 4 a revenit in stoc la Orange.
https://www.orange.ro/magazin-online...sola-ps4-500gb
Am reusit sa prind una ^_^
Stoc oferta PS4 orange : https://www.orange.ro/magazin-online...sola-ps4-500gb
DaDaca vrei acum e momentul, nu înțeleg ce aștepți, 1300 de lei, garanție 2 ani, preț de PS3 500 GB bundle
![]()
Bookmarks