MEDIA GALAXY | Natural Doctrine PS4 70 RON de la 220 RON ... si cam atat cu BF-ul lor.
MEDIA GALAXY | Natural Doctrine PS4 70 RON de la 220 RON ... si cam atat cu BF-ul lor.
Fiind in cautare de niste casti wireless pentru ps3, dar pe care sa nu dau o caruta de parale am luat Casti wireless Speedlink Scylla pentru PC, Playstation 3, Xbox 360 - eMAG.ro
Am niste Philips pe fir de care sunt multumit cum suna dar cel mai mare neajuns e ca nu au microfon.....sper sa faca 150 ron chestiile astea pe care le-am luat..
Consola Playstation 4 cu God Of War Remastered 1.499 la Altex . Azi am facut o plimbare pe acolo.. Foarte bune ( a se intelege ; accesibile preturi ) si la console si la tv-uri.
playstation-tv
209.90 Altex
Am dat un preorder la Limited Edition + MGS5 de la Altex: Consola PlayStation 4 Limited Edition + Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | ALTEX
Daca reusesc sa o vand pe cea veche am s-o cumpar pe asta noua, daca nu asta e......oricum pretul e foarte bun 1899ron
![]()
219.9RON Dualshock 4
Flanco Discount - o noapte cu super reduceri
Dupa ce au crescut pretul la controller la 289 ron, l-au bagat la discount...
Lol ma ce ciumpalaci, cine dracu se pacaleste cu mizeria lor de promotie?![]()
Super pret 2169.70 pentru bundle consola ps4 500 GB + joc until dawn + al doilea controler + ps tv
http://www.altex.ro/consola-playstat...until-dawn-ps4
Care e super oferta, ca nu inteleg.
PS4 - 1500 de lei (asa e la Sony Center)
Until Dawn - 250 + ca pentru 10 lei in plus ai steelbox
Controller - 240
PS TV - 250
Total: 2240. Deci economisesti 70 de lei pentru ca iei asa pachet mare? Nu as putea numi asta chiar o super oferta.
Deci ce ai enumerat acolo sunt doar preturi la oferta. Ma mir ca nu ai pus controler la 215 lei ca atat a fost cel mai jos la Altex. Mai bine facem calculele cu toate la lowest price ever si vad ca tot iesim mai ieftin deci e un pret bun. Nu vad problema...
LE: din ce vad jocul costa 270 nu 260 lei chiar in linkul dat de tine.
Cică azi de la 8 la Altex, prețuri foarte ok pt cele două bundle-uri.
PS4 500 GB - 1499 lei.
PS4 500 GB + Until Dawn – 1599 lei
PS4 500 GB + Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – 1599 lei
Bookmarks