Headset MW3 pt XBOX
https://www.gamesline.ro/casti/call-...-xbox-360.html
Headset MW3 pt XBOX
https://www.gamesline.ro/casti/call-...-xbox-360.html
Daca sunteti din Buzau ,au cei de la Carrefour (complex Aurora) Xbox 360 4Gb la 450lei .Este la acest pret deoarece a stat pe raft pentru proba
+ controllerului ii liseste placuta ce acopera battery pack-ul ,insa consola este perfecta atat ca functionabilitate cat si ca estetica+ca aveti si GARANTIE 2 ani.
MEDIA GALAXY | Consola SONY PS3 Super Slim 12GB, Blu-Ray
599 lei. Pentru cine nu mai are PS3.
Cablu optic 4,99 ron
Cablu de conectare optic ODT-ODT HAMA 29990, 1.5m | ALTEX
Charger Sony Dualshock 3 59,9 ron
Charging Station pentru Controllere Dualshock PS3 SONY | ALTEX
Nu detin xbox, dar asta pare o oferta ciudat de atragatoare.
Zavvi
*For a limited time only save £110 on The PS Vita Mega Pack!**
This great pack features a PlayStation Vita 3G plus a 16GB Memory Card and 10 game downloads!!
PS Vita Mega Pack - Was £229.99 Now Only £119.99 [Very Limited Stock]
A combination of touch screen and rear touch pad, plus motion sensor technology enables unprecedented gameplay for a portable device. Dual analog sticks and the familiar PlayStation controls further enhance your gaming experience.
Mie unul imi plac accesoriile customizate, si cred ca acest controller e la un pret decent: Controller Wireless Chrome Gold Xbox 360 | ALTEX
Wii U doar 700 RON la Altex: Consola Nintendo Wii U Basic Pack, 8GB, Alb | ALTEX .
Va rog sa mutati discutia pe: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/ sau deschideti thread nou referitor strict la problema aparuta. Pastrati acest thread curat, doar cu oferte bune.
Am mutat deja toata conversatia acolo.
Nu se aplica pentru Carrefour: ALTEX - CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA! - 2X DIFERENTA | ALTEX
MEDIA GALAXY | Playstation 3 - Gaming - Jucarii Cea mai variata gama de produse - televizoare, Smart TV, Led TV, smartphone, telefoane mobile, camere foto, tablete, jocuri PC, console, laptopuri de ultima generatie, cele mai noi gadgeturi, muzica, fi
Nu stiu daca mai este valabila, daca dau click pe pagina imi spune ca pagina nu exista sau a fost mutata, mi se pare bun pretul daca este real.
Am luat astazi controller (cu fir) pentru PC/Xbox360 Microsoft redus de la 159 lei la 125,9 lei - Domo (Auchan Titan).
Console CONSOLA XBOX360 4GB ARCADE XBOX360 BC7040398 Diverta Online - Diverta Online
Pentru cine vrea un xbox, e chiar foarte bun pretul.
Sarbatori Fericite!!!
Un pret bun la tastatura Sony pentru PS3: Tastatura fara fir PS3 SONY.
P.S. Cu ocazia asta threadul devine sticky
Nu sunt jocuri, dar sunt cele mai ieftine accesorii PS4 pe care le-am gasit in online:
PS4 Camera - 203,77 Lei
CAMERA SONY PS4 SO-9212386 - Kauf - Pret promotional
Dulashock 4 Controller - 225,56 Lei
CONTROLLER SONY PS4 SO-9211983 - Kauf - Pret promotional
Am luat in decursul timpului 3 produse de la ei... toate datorita pretului sub celelalte magazine online, insa nu am avut probleme cu cele cumparate, astfel incat sa activez garantia. Sa stiu cum trateaza clientul in acest caz...
Bookmarks