Păcat, ai dat bani mulți.
La 289 RON eu zic ca e foarte OK pentru cineva care isi doreste un 3DS: http://www.consolegames.ro/forum/f95...rger-original/. Good luck!
Bine Monkule, cand am avut Ice White-ul ala la cutie la vanzare, impecabil, cu 3 jocuri la 350 de lei nu ai fi sarit in ajutorul meu)
Imi pare rau ca n-am fost atunci pe faza. Dar daca pui un New 3DS, sau un New 3DS XL, cine stie...
P.S. Not white, please!
Am avut si unul black, s-a dat cu 400 imediat ce-i drept. Dar pearl white chiar era un cw frumos. Ce ai cu el ?![]()
Consola-xbox-one
This ONE too - 1360 ron
Frumos, au inceput preturile decente sa apara si pe la noi. Am avut PS4 la 1300 si acum Xbox One la 1360. Incepem sa intram si noi in normalitate?
In caz ca nu ai aflat in Romania nu s-a lansat niciodata Xbox One oficial.
Mai mult Xbox One la lansare s-a vandut doar impreuna cu Kinect. Deci aici vorbim de cu totul altceva.
In fine, eu ma refeream la faptul ca a inceput sa scada de la 1600-1700 RON, la ceva mai accesibil: 1360 RON.
Asta se întâmplă acum, 2-3 zile, gândiți-vă ca ps4 costa 399 dolari / euro sau 349 lire, cu atât le vinde Sony, retailerii nu au cum sa vândă mai jos de atât pentru ca ar vinde în pierdere. Ca se întâmplă asta 2-3 zile pentru publicitate, e altceva.
nu am zis ca fost scos la vanzare de Bill Gates la taraba
cand am zis lansare, cred ca era mai mult decat clar la ce ma refeream.
pretul de 1600-1700 era pretul de lansare al versiunii fara Kinect
te rog sa nu mai fii acid fara rost. zi faina
eu n-as crede varianta asta
sunt preturi promotionale de moment, asa cum se mai intampla si pe afara. nu este vorba de normalitate, daca Romania e saraca asta nu inseamna ca aici trebuie sa vanda cu 300E consola pe care o vinde cu 390E in alte zeci de tari.
Asa ca cine are bani sa cumpere acum bine, cine nu...mai asteapta.
Xbox One este 1.300 lei la Altex
Consola Xbox One | ALTEX
New 3DS XL s-a ieftinit de la 11 la 9 milioane:
Consola Nintendo New 3DS XL, 4.88 / 4.18 inch, negru metalic | ALTEX
Consola Nintendo New 3DS XL, 4.88 / 4.18 inch, albastru metalic | ALTEX
Ce haios ca i-au redus pretul dar nu mai exista pe stoc incarcator pt. el. Deci ti-l cumperi si te cam uiti la el...
Eu mi-am luat incarcator original de aici, dar nu stiu daca mai e pe stoc:
Incarcator Consola Nintendo Dsi / Dsi Xl / 3Ds - Magazin Jocuri 3DS Accesorii 3DS - Jocuri de Vanzare Originale Jocuri Noi Accesorii 3DS
Bookmarks