Vand Xbox One Elite Bundle (1TB) Timisoara • OLX.ro
Nu știu dacă e pe bune anunțul, dar dacă este,Best deal scrie pe el
P s: am să-i las un mesaj sa vad ce zice![]()
Vand Xbox One Elite Bundle (1TB) Timisoara • OLX.ro
Nu știu dacă e pe bune anunțul, dar dacă este,Best deal scrie pe el
P s: am să-i las un mesaj sa vad ce zice![]()
newsletter primit de la Cora (Sos. Alexandriei) insa are un asterix care cred ca reduce valabilitatea ofertei la doar 3-4 magazine Cora.
costurile sunt de 1650 lei la care primiti un voucher de 330 lei cu care puteti cumpara ORICE din cora, cumparaturi de sarbatori etc..pe care oricum le faci
Deci pretul final al consolei este 1320 lei
Anuntul nu mai este valabil.
Aveti grija cu astfel de oameni.
Cu doua saptamani in urma vazusem si eu un anunt la o consola, prea bun pretul sa fie adevarat, se facea ca nu vorbeste romana, ca el e din china, etc.
I-am luat nr de telefon din anunt si l-am introdus in whatsapp, nu mica mi-a fost mirarea, nu doar ca era un pusti de maxim 13 ani, dar nu era nici chinez!
A răspuns după vreo 2 zile,a zis ca nu mai este valabil...oricum nu cred ca avem persoane pe forum care pun botul la metode gen: plata în avans,în cont,prin skrill etc.
Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk
Voi ati gasit ceva interesant pe eMag legat de console si accesorii? Ziua eMAG 14 Ani: TV, Foto, Electronice & Gaming.
Cred ca astia au aplicat reducerea prin adaugare. Stau prost cu operatiile aritmetice.![]()
La Emag au aceleasi preturi ca si ieri dar au adaugat valoarea cardului cadou. Asa ca reduceri din parti!
Valabil pentru cei care locuiesc in Iasi. Am intrat azi in Altex - Campus Tudor si mi-a sarit in ochi urmatoarea promotie: pachet PS4+God of War la 1400 ron- aveau pe raft vre-o 6 bucati; PS4+Batman (cea care ma interesa pe mine)- 1400 ron, o singura cutie care arata jalnic dar avea sigiliu intact. Am intrebat daca nu mai au in spate varianta de consola cu Batman dar n-am avut noroc, iar ca sa iau cutia aia jerpelita parca ma cam mustra constiinta...am zis pas.... mai astept.
Consola X1 500 GB + Gears of War Ultimate - 1549.90 RON
MEDIA GALAXY | Consola Xbox One + Gears of War Ultimate
Pentru cei din bucuresti, vedeti ca in Carrefour Vitantis gasiti accesorii move pt PS3 la 5 lei, precum si jocuri de PS4, Xbox One la preturi reduse
Doar pentru cunoscatori:
Controller Wireless Microsoft Editie Halo 5 pentru Xbox ONE Argintiu!
Controller Wireless Microsoft Editie Halo 5 Spartan Look pentru Xbox ONE!
Si in caz ca mai va doriti un PS TV: Micro Consola Sony Playstation TV - 299 RON.
http://olx.ro/oferta/xbox-one-1tb-fo...t-ID5e96s.html
Un preț bun pentru o consola sigilata.
@Monky pretul pentru pstv neredus la altex e 269.9 lei de ce ai postat emagul ca avand pret bun? http://www.altex.ro/playstation-tv
Sent from my iPad using Tapatalk
@Monky: Si eu fac off-topic, dar controllerele alea chiar nu mi se par la pret bun. Am vrut sa le cumpar de la gamerland, dar chiar si la ei la 270+ mi s-au parut putin cam scumpe (mai ales ca nu o sa ma joc cu ele). A fost oferta foarte buna pe Microsoft Store US, la vreo 40$ daca nu ma insel. Damn, nu mai prind promotie ca pe thegamecollection cand am luat Titanfall Edition cu 200 Ron?![]()
In cazul in care sunteti interesati de Video Games Merchandise - tricouri, statuete, portofele, portchei, hanorace, sepci si alte accesorii, pana de Craciun exista standuri speciale in 4 magazine Carrefour (Colentina, Berceni, Constanta si Brasov). Este o gama diversificata care include produse cu tematica gaming asociate lansarilor mai recente (Fallout 4) si mai vechi (World of Warcraft).
Damn, vreau si eu un tricou Fallout. Se poate lua si online pt. cei din provincie?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks