Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 141 to 150 of 150

Thread: Lords of the Fallen

1. #141 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Bun bun...si totusi dc naiba nu pot creste caracterul ca nu inteleg?

2. #142 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Trebuie sa fii langa un cristal rosu care iti activeaza checkpoint-ul pt level up. La fel de prost se misca jocul?

3. #143 SP
    Member esop's Avatar
    Cand ai suficienta experienta deschizi meniul si ai doua optiuni R2 pentru puncte in abilitati si L2 pentru puncte in magie. Nu mai tin minte exact dar parca acest lucru era posibil doar cand intalneai un save point/Red Crystal. Cum ai intalnit imediat dupa primul boss.
    Ai avut si un tutorial despre asta.

Eu l-am terminat cu ceva timp in urma. Si nu mi-a parut rau ca l-am jucat. Este drept ca nu se compara cu Bloodborne si seria Dark Souls, dar nici o porcarie nu este. Ma rog, fiecare cu gusturile sale. Asa pot spune si eu ca dupa ce am jucat Nioh in alpha si beta, cred ca o sa fie cu mult peste orice in acest gen. Dar deja ne indepartam de subiect.
    Bafta!

4. #144 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Cum naiba ii omor pe aia care isi refac viata?...e cate unu dinala cu o sabie mare si cand zici ca l-ai terminat se pune cumva in genunchi si isi incarca viata. Cum dracu ii termin pe aia stie cineva? Ms frumos

5. #145 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Vezi ca are o lagatura catre o ulcica/vaza in care isi tine inima. Este reprezentata printr-o unda care pleaca de la el spre locul unde se afla. Gaseste aia, distruge-o si ia inima. Apoi poti sa il omori linistit.
    Mai poti depista ulcica respectiva si prin faptul ca se aude o bataie de inima cand esti aproape de ea. Cu cat esti mai aproape, cu atat se aude mai tare.

6. #146 SP
    Member esop's Avatar
    Credeam ca jocurile sunt facute sa te relaxeze nu sa iti scoata peri albi in cap
    Scuze. Gluma inevitabila.

Cand se regenerau, vedeai niste linii rosii, care daca le urmareai te duceau la sursa/o vaza. O spargi, le gasesti inima (tyrant heart), o iei si gata.

Min 17:18

https://www.youtube.com/watch?v=LVlc...Y85MO&index=11

7. #147 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Jocul asta se vrea a fi mai "casual" decat restul jocurilor de tip "souls". L-am butonat si eu putin intr-o zi, insa la cat de slow se misca si loveste personajul e mai frustrant decat celelalte jocuri Am sa mai revin si eu la el cand nu o sa mai am ce juca.

8. #148 SP
    Member esop's Avatar
    Da... are o curbura foarte abrupta de dificultate. Totul pare in reluare, greoi, etc. Mai ales pentru cineva care il joaca imediat dupa..sa spunem Bloodborne de exemplu. Dar pe parcurs, devine chiar usor. Atat de usor incat de la al doilea boss (sau 3) depinzand pe unde te duci, pana spre sfarsit, nu mai mori deloc. Iar boss-ul final. Din 3 incercari e gata.

9. #149 SP
    Member adin33's Avatar
    Am un cod pentru Complete Edition, dar este zona 1 : 8CK2-PJN4-LBG9. Cine il ia sa anunte.

10. #150 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    L-am luat eu, multumesc frumos.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8