Daca v-ati inscris si nu ati primit email, verificati contul uplay, sectiunea beta acces![]()
E foarte bine cum zice @raduadelin.
Btw, cum dau sa downloadeze pe PS4, dupa ce am dat redeem pe site ?
Pe Uplay primești un cod pe care-l introduci în Store la secțiunea Redeem Codes.
PS funcționează și pe RO
Cum a zis si @razvanrazy, stati linistiti ca nu ramane nimeni fara cod. Eu am primit si pe mail codul la cateva minute dupa ce l-am luat din cont.
l.e.
am gasit , trebuie sa mergi pe user si sa te duci la : " account information "
de acolo mergi la " beta acces" si voila !
Intre timp am primit si eu mail cu codul beta - your beta acces code, how to redeem it on the ps store, etc. Surpriza, cand intru pe store sa-i dau redeem imi spune "The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid" - am incercat si de pe consola si de pe PC. Mai are cineva problema asta? Am intrat si la Ubi, in my Uplay account si asta e beta keyul asociat contului meu. Wtf?
============
Later edit - Mi-a venit ideea ca poate codul de acces Beta e doar pt. Europa (precomanda fiind facuta la Altex). Eu am incercat sa dau redeem codului pe contul meu principal care e US. M-am logat acum pe contul RO si am incercat iarasi. De data asta a mers.
Long story short, pentru cine a facut preorder la Altex si va primi beta keys, le puteti da redeem doar pe un cont RO/EU/UK.![]()
Bookmarks