O mare dezamăgire,petardă de joc������
Are el unele puncte negre impotriva jocului, in principal pentru ca nu se numeste Destiny![]()
Dar il aducem noi pe calea cea buna![]()
Pai normal, daca pleci de la inceput pe premiza "nu e destiny = sucks" e o prostie.
Pe mine ma bucura. Pentru mine Destiny e o mizerie si ma bucur sa vad ca e diferit si cel mai important, ca e 3rd person shooter. Daca era FPS, nici nu ma oboseam sa instalez beta-u.
Mai am eu un prieten care era impotriva lui de la inceput, a jucat ieri cateva ore si ne tot zicea cat de nasol e jocu, dar cum a intrat aseara cu noi, a jucat fara probleme vreo 2h si i-a placut.
Nu zic astia de la Ubisoft, dar ei cam asta isi doresc cu The Division. Sa ia locul lui Destiny, genul ala de joc cu grind and challenges. Doar sa nu faca aceleasi greseli.
Problema e ca ăștia de la Ubi ne aduc conținut și mai limitat la preț de joc întreg. Dar cred ca au ceva șanse, mai ales ca anul ăsta nu mai apare Destiny 2.
sa inteleg ca azi noapte pe la 1 eram printer ultimii norocosi? or sa se mai dea in seara asta keys beta pe ign Romania.
Nu mai este mult pana incepe beta-ul pe PS4, vrea sa faca cineva party? Sa imi dati add va rog.
Incredibil este jocul pe pc...incepand de la grafica pana la reculul armelor aproape inexistent pe pc fata de xbox one...jocul este foarte bine optimizat.arata absolut superb!
Bookmarks