Exista preturi "preferentiale" pt tari in care pirateria este "in floare". D-aia jocurile de PC sunt mult mai ieftine decat afara, cam in toate cazurile.
Exista preturi "preferentiale" pt tari in care pirateria este "in floare". D-aia jocurile de PC sunt mult mai ieftine decat afara, cam in toate cazurile.
Pe PC e plin de cheateri, si cum Ubisoft e varza la tot ce tine de online multiplayer ma indoiesc ca o sa le faca fata. Nu recomand varianta aia.
Versiunile de PC sunt mai ieftine pentru ca publisherii nu trebuie sa dea nimanui sumele alea pe care le au de platit atunci cand fac jocuri pentru console. Microsoft si Sony incaseaza bani de la publisheri pentru ca ii lasa sa lanseze jocuri pe platformele lor. Diferenta de pret standard intre o versiune de PC si cea de consola a unui joc AAA e 10 dolari/10 euro.
In ceea ce priveste pretul preferential al unelor jocuri, acesta are legatura cu economia tarii respective. In multe tari din Asia - India, Rusia, inclusiv tarile din fosta Uniune Sovietica, sau chiar si in Ucraina, preturile sunt de 4 sau 5 ori mai mici. Exemplu : Pe Windows Store-ul din Ucraina Rise Of The Tomb Raider costa echivalentul a 9 euro in momentul acesta. Daca va intrebati de ce la noi preturile sunt aceleasi ca in Europa, ati ghicit, e pentru ca suntem membri ai Uniunii Europene.
Nu stiu exact ce legatura are pirateria cu toate astea, insa diferenta de pret la eMag e nefireasca. De obicei, e vreo 260-270 de lei varianta de console si cam 200-220 cea de PC.
Jocul ăsta chiar stă prost la capitolul grafică. /s
Go full screen pentru detalii, gen cum îngheață apa când vine gerul și apoi se dezgheață când apare soarele.
pacat ca e lipsit de viata acel decor
ziarele alea din stanga nu se misca in 24 de ore de acolo
imibinarea texturilor ca in era PS2
Compara cineva GTA V cu The Division, tin sa il anunt ca GTA-ul la capitolul grafica il umileste. Din ce am jucat eu din beta, cam 2-3 zile, am crezut ca ma joc un joc remasterizat de pe PS2. Sa nu mai zic de controlul caracterului care e super enervant, pe langa asta nu poti sa sari peste toate bordurile sau masinile, te blochezi in unele si e mega enervant atunci cand te urmareste cineva. Jocul e foarte plictisitor din punctul meu de vedere, nici macar nu o sa ma obosesc sa il cumpar, sper ca Far Cry Primal sa fie mai ok, dar de la Ubisoft te poti astepta la orice.
Cred ca exagerezi cu remasterizarea de pe PS2. Jocul arata bine, nu extraordinar, dar bine, in cel mai rau caz ai putea sa spui ca e remasterizare de PS3.
hahah cred ca tu nici nu ai avut acces la beta de zici ca e remaster de pe ps2, parca de cand cu the division asta se simt din ce in ce mai multi jucatori de GTA "atacati" , nu va place nu il luati , eu tin sa mentionez ca are grafica mult mai buna decat alte jocuri de pe piata , singurul motiv pentru care comenteaza lumea asa mult despre grafica este ca nu arata ca in prezentarea de la E3 si cu toate astea ne dam cu parerea despre un beta nu despre un joc full . mie personal mi-a placut foarte mult si deja astept jocul full . beta din ce am inteles a oferit 5% -10% din joc asa ca nu va agitati!
la grafica totdeauna beta este 99% din produsu finit![]()
insa pt o consola este ok , caci pe pc arata destul de smecher, pacat caci pe pc este si plin de "smecheri" .. pe console procentul e mai mic.
da intradevar dar nici asa " GTA-ul la capitolul grafica il umileste"
ps . ne vedem in joc eagle![]()
Mie jocul incepe sa imi semene tot mai mult cu Watch Dogs. Mult hype pentru nimic. Asteptati-va la elemente comune cu acesta, atat ca si misiuni cat si elemente de gameplay. Stim cu totii cat recicleaza Ubisoft, incepand cu engine-uri grafice si concepte de gameplay pana la misiuni cu totul.
Daca la inceput eram impresionat, incep sa cred ca jocul bun de la ei e Siege si nu Division. Anyway, vedem inainte de lansare ce si cum.
Bookmarks