Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 65 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1284

Thread: The Division

1. #461 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Exista preturi "preferentiale" pt tari in care pirateria este "in floare". D-aia jocurile de PC sunt mult mai ieftine decat afara, cam in toate cazurile.

2. #462 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pe PC e plin de cheateri, si cum Ubisoft e varza la tot ce tine de online multiplayer ma indoiesc ca o sa le faca fata. Nu recomand varianta aia.

3. #463 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Versiunile de PC sunt mai ieftine pentru ca publisherii nu trebuie sa dea nimanui sumele alea pe care le au de platit atunci cand fac jocuri pentru console. Microsoft si Sony incaseaza bani de la publisheri pentru ca ii lasa sa lanseze jocuri pe platformele lor. Diferenta de pret standard intre o versiune de PC si cea de consola a unui joc AAA e 10 dolari/10 euro.
    In ceea ce priveste pretul preferential al unelor jocuri, acesta are legatura cu economia tarii respective. In multe tari din Asia - India, Rusia, inclusiv tarile din fosta Uniune Sovietica, sau chiar si in Ucraina, preturile sunt de 4 sau 5 ori mai mici. Exemplu : Pe Windows Store-ul din Ucraina Rise Of The Tomb Raider costa echivalentul a 9 euro in momentul acesta. Daca va intrebati de ce la noi preturile sunt aceleasi ca in Europa, ati ghicit, e pentru ca suntem membri ai Uniunii Europene.
    Nu stiu exact ce legatura are pirateria cu toate astea, insa diferenta de pret la eMag e nefireasca. De obicei, e vreo 260-270 de lei varianta de console si cam 200-220 cea de PC.

4. #464 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    LMAO

5. #465 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Jocul ăsta chiar stă prost la capitolul grafică. /s

Go full screen pentru detalii, gen cum îngheață apa când vine gerul și apoi se dezgheață când apare soarele.

6. #466 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pacat ca e lipsit de viata acel decor
    ziarele alea din stanga nu se misca in 24 de ore de acolo
    imibinarea texturilor ca in era PS2

7. #467 SP
    Cred ca asta e si ideea.

8. #468 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    doar puneam punctul pe I. am eu impresia sau sobolanii aia is mega dubiosi?

9. #469 SP
    Pe mine ma amuza sa trag dupa ei

10. #470 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Compara cineva GTA V cu The Division, tin sa il anunt ca GTA-ul la capitolul grafica il umileste. Din ce am jucat eu din beta, cam 2-3 zile, am crezut ca ma joc un joc remasterizat de pe PS2. Sa nu mai zic de controlul caracterului care e super enervant, pe langa asta nu poti sa sari peste toate bordurile sau masinile, te blochezi in unele si e mega enervant atunci cand te urmareste cineva. Jocul e foarte plictisitor din punctul meu de vedere, nici macar nu o sa ma obosesc sa il cumpar, sper ca Far Cry Primal sa fie mai ok, dar de la Ubisoft te poti astepta la orice.

11. #471 SP
    Cred ca exagerezi cu remasterizarea de pe PS2. Jocul arata bine, nu extraordinar, dar bine, in cel mai rau caz ai putea sa spui ca e remasterizare de PS3.

12. #472 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    GTA-ul la capitolul grafica il umileste. Din ce am jucat eu din beta, cam 2-3 zile, am crezut ca ma joc un joc remasterizat de pe PS2

13. #473 SP
    Member Hansel31's Avatar
    hahah cred ca tu nici nu ai avut acces la beta de zici ca e remaster de pe ps2 , parca de cand cu the division asta se simt din ce in ce mai multi jucatori de GTA "atacati" , nu va place nu il luati , eu tin sa mentionez ca are grafica mult mai buna decat alte jocuri de pe piata , singurul motiv pentru care comenteaza lumea asa mult despre grafica este ca nu arata ca in prezentarea de la E3 si cu toate astea ne dam cu parerea despre un beta nu despre un joc full . mie personal mi-a placut foarte mult si deja astept jocul full . beta din ce am inteles a oferit 5% -10% din joc asa ca nu va agitati!

14. #474 SP
    Dpdv grafic, varianta beta nu e departe de varianta full.

15. #475 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    la grafica totdeauna beta este 99% din produsu finit
    insa pt o consola este ok , caci pe pc arata destul de smecher, pacat caci pe pc este si plin de "smecheri" .. pe console procentul e mai mic.

16. #476 SP
    Member Hansel31's Avatar
    da intradevar dar nici asa " GTA-ul la capitolul grafica il umileste"
    ps . ne vedem in joc eagle

17. #477 SP
    lol !
    bre Dupree tu esti Hansel si Gretel defapt pe forum !?

18. #478 SP
    Member Hansel31's Avatar
    spre uimirea ta gelu grafica dintre pc si ps4 nu este de la cer la pamant, dar este

19. #479 SP
    e diferenta mare

20. #480 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie jocul incepe sa imi semene tot mai mult cu Watch Dogs. Mult hype pentru nimic. Asteptati-va la elemente comune cu acesta, atat ca si misiuni cat si elemente de gameplay. Stim cu totii cat recicleaza Ubisoft, incepand cu engine-uri grafice si concepte de gameplay pana la misiuni cu totul.

Daca la inceput eram impresionat, incep sa cred ca jocul bun de la ei e Siege si nu Division. Anyway, vedem inainte de lansare ce si cum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 65 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast