Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 221

Thread: Jocul de pe consola cu cea mai impresionanta grafica

1. #61 SP
    dLt
    Junior Member dLt's Avatar
    raw vs smackdown 2009 ?

2. #62 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Uncharted

3. #63 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Killzone 2 a urcat si la mine pe locul 1!

4. #64 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    pana in momentul actual - RESISTANCE 2

5. #65 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Killzone 2

6. #66 SP
    Member Arslany's Avatar
    Mie mi-a placut Ultimate Spider-man... cartoonish.
    Attached Images Attached Images ultimate_spider_man_001.jpg

7. #67 SP
    Junior Member soimutu's Avatar
    uncharted si prince of persia

8. #68 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    FarCry 2

Dragon Ball Burst Limit (100% ca desenul animat)

9. #69 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Pe PS3: Killzone 2...dupa aceea MGS 4, urmat de Uncharted, Heavenly Sword, Assassin's Creed, Ratchet and Clank Quest for Booty si Tools of Distruction
    Pe xbox360(nu detin, dar ca sa arat ca nu-s fanboy): Gears of war 1 & 2 si Mass Effect
    Pe PSP: God of War Chains of Olympus
    Pe PS2: God of War 2

10. #70 SP
    Junior Member dizzee's Avatar
    hope this helps~
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

11. #71 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by dizzee View Post
    hope this helps~
    E bine ca se incadreaza in thread: "Jocul de pe consola cu cea mai impresionanta grafica".

12. #72 SP
    Member SpitFire's Avatar

13. #73 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    FarCry 2...

14. #74 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    dizee..du-te verisorule si canta la alta masa , s-au mai auzit manele de genul celei pe care o compui tu pe aici pe cg..

15. #75 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    E bine ca se incadreaza in thread: "Jocul de pe consola cu cea mai impresionanta grafica".
    Practic si PC-ul e o consola, daca prin consola intelegi platforma pentru jocuri video. E intradevar o problema de semantica, hope this helps~

@spitfire: mi-a aratat Max pm-ul in care ma jigneai in toate felurile desi eu aveam dreptate, sfatul meu e sa nu te enervezi chiar asa, poate faci un anevrism, doar suntem pe un forum despre JOCURI VIDEO PE INTERNET, ok? nu trebuie sa-mi multumesti, sunt aici sa ajut pe cei mai putin norocosi decat mine~

(mii de scuze pt offtopic, carry on)

Quote Originally Posted by muggs View Post
    dizee..du-te verisorule si canta la alta masa , s-au mai auzit manele de genul celei pe care o compui tu pe aici pe cg..
    now why are you so bitter~

16. #76 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Practic si PC-ul e o consola, daca prin consola intelegi platforma pentru jocuri video. E intradevar o problema de semantica, hope this helps
    Stai asa nea cutare, tu chiar crezi ce ai scris ?
    In cazul in care raspunsul tau este da, atunci fa-ne un favor si scoate cablul de net din PC....

Singura chestie care nu pot sa o pricep, de ce ar intra cineva, pe un forum al comunitatii consolistilor, care nu are nicio consola , insa isi face aparita pe unde nici nu iti trece prin minte....

Mi se pare de prost gust, un nou mod de a arata "superioritatea" PC-ul si al "istetilor" dedicati acestei cazue.

Bai Dizzy ( sau dizzee vedea-te-ar aia de la Codemasters) mie unul imi place mai mult grafica de la Killzone 2 decat cea din Crysis,care este o manea de joc.Da, engine-ul de la Crytek este performant, insa ca implementare aristica si level design e la pamant.Killzone inspira ceva, este mult mai elaborat.
    Attached Images Attached Images img_2301_killzone2.2.jpg

17. #77 SP
    Member alalalt's Avatar
    Quote Originally Posted by Tom_Cat View Post
    Bai Dizzy ( sau dizzee vedea-te-ar aia de la Codemasters)

Practic si PC-ul e o consola, daca prin consola intelegi platforma pentru jocuri video. E intradevar o problema de semantica, hope this helps~
    Stai, parca spuneai ca PCul este superior consolelor. Dar daca si PCul este o consola.. OH NO!! ENDLESS LOOOOOOOOOO~P

18. #78 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Tom_Cat, poza aia e din 2005 si e prerendered!

19. #79 SP
    Quote Originally Posted by Tom_Cat View Post
    Singura chestie care nu pot sa o pricep,
    nu stiu de ce dar am impresia ca nu e singura~

mie unul imi place mai mult grafica de la Killzone 2 decat cea din Crysis,care este o manea de joc.Da, engine-ul de la Crytek este performant, insa ca implementare aristica si level design e la pamant.Killzone inspira ceva, este mult mai elaborat.

huh aia e ingame sau poza de marketing~
    nu de alta dar nu se vede nimic de la atata blur (pus ca sa mascheze lipsa AA-ului), texturile sunt cel mult medium res iar iluminarea e oarecum mediocra
    ai jucat crysis/warhead cel putin pe high? nu very high, pt ca nici un joc nu se apropie de crysis pe very high~

20. #80 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Ai incercat si alte jocuri? Sau te joci numai Crysis si ai decretat ca e mai misto ca CS ?
    Oricum, trebuie vazut in actiune sa iti dai seama de diferenta, Crysis este o gluma proasta la gameplay.
    Attached Images Attached Images killzone-2-20081209055151500.jpg killzone-2-20090129014109153.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast