raw vs smackdown 2009 ?
Pe PS3: Killzone 2...dupa aceea MGS 4, urmat de Uncharted, Heavenly Sword, Assassin's Creed, Ratchet and Clank Quest for Booty si Tools of Distruction
Pe xbox360(nu detin, dar ca sa arat ca nu-s fanboy): Gears of war 1 & 2 si Mass Effect
Pe PSP: God of War Chains of Olympus
Pe PS2: God of War 2
dizee..du-te verisorule si canta la alta masa , s-au mai auzit manele de genul celei pe care o compui tu pe aici pe cg..
Practic si PC-ul e o consola, daca prin consola intelegi platforma pentru jocuri video. E intradevar o problema de semantica, hope this helps~
@spitfire: mi-a aratat Max pm-ul in care ma jigneai in toate felurile desi eu aveam dreptate, sfatul meu e sa nu te enervezi chiar asa, poate faci un anevrism, doar suntem pe un forum despre JOCURI VIDEO PE INTERNET, ok? nu trebuie sa-mi multumesti, sunt aici sa ajut pe cei mai putin norocosi decat mine~
(mii de scuze pt offtopic, carry on)
now why are you so bitter~
Stai asa nea cutare, tu chiar crezi ce ai scris ?
![]()
![]()
In cazul in care raspunsul tau este da, atunci fa-ne un favor si scoatecablul de net din PC....
Singura chestie care nu pot sa o pricep, de ce ar intra cineva, pe un forum al comunitatii consolistilor, care nu are nicio consola , insa isi face aparita pe unde nici nu iti trece prin minte....
Mi se pare de prost gust, un nou mod de a arata "superioritatea" PC-ul si al "istetilor" dedicati acestei cazue.
Bai Dizzy ( sau dizzee vedea-te-ar aia de la Codemasters) mie unul imi place mai mult grafica de la Killzone 2 decat cea din Crysis,care este o manea de joc.Da, engine-ul de la Crytek este performant, insa ca implementare aristica si level design e la pamant.Killzone inspira ceva, este mult mai elaborat.
nu stiu de ce dar am impresia ca nu e singura~
huh aia e ingame sau poza de marketing~mie unul imi place mai mult grafica de la Killzone 2 decat cea din Crysis,care este o manea de joc.Da, engine-ul de la Crytek este performant, insa ca implementare aristica si level design e la pamant.Killzone inspira ceva, este mult mai elaborat.
![]()
nu de alta dar nu se vede nimic de la atata blur (pus ca sa mascheze lipsa AA-ului), texturile sunt cel mult medium res iar iluminarea e oarecum mediocra
ai jucat crysis/warhead cel putin pe high? nu very high, pt ca nici un joc nu se apropie de crysis pe very high~
Ai incercat si alte jocuri? Sau te joci numai Crysis si ai decretat ca e mai misto ca CS ?
Oricum, trebuie vazut in actiune sa iti dai seama de diferenta, Crysis este o gluma proasta la gameplay.
Bookmarks