How about some leaked stuff about Naxxramas? Curse of Naxxramas Leaks - Class Challenges, Bosses, New Cards - News - HearthPwn
How about some leaked stuff about Naxxramas? Curse of Naxxramas Leaks - Class Challenges, Bosses, New Cards - News - HearthPwn
Dacă mai joaca cineva aștept un pm, poate jucam mâine dacă tot intra Campionatul Mondial in pauza![]()
http://www.polygon.com/2014/6/27/584...amas-adventure
Just wanted to give everyone a head's up that we are currently targeting to release*Curse of Naxxramas*during the month of July," the post reads. "Unfortunately, we still have a lot of implementing and bug fixing to get through, so please stay tuned!*With that said, we are also targeting to reveal pricing details regarding*Curse of Naxxramas*next week on July 1, so please keep an eye out for that.
Salut.
Am o intrebare legata de quest'ul acela de 300 gold pt 1000 victorii.
De unde stiu cand fac acele 1000 de victorii?>![]()
Nu există un contor pentru Total Wins, ci unul pentru cele din Arenă și unul pentru cele din Play Mode. Le aduni pe cele două, iar eventual adaugi un număr aproximativ pentru jocurile câștigate împotriva prieteniilor.
chsterb: rabdare si tutun. Incearca tactici diferite... La jocul asta nu prea poti sa "trisezi", trebuie sa inveti (si sa ai si noroc la carti). Altfel devine extrem de enervant (losing a lot).
Btw, ar trebui sa adauge Blizzard un nou emote: F..K YOU! Sunt atat de multi care merita in jocul asta... Pacat ca nu ai mai multe moduri de a juca cu A.I.-ul.
Am jucat si eu azi vreo 30min, I don't see what the fuzz is about. Trebuie sa imi placa Wow? Ca nu m-a atras niciodata. Nu ma prind de unde nebunia cu jocul. Nu e hatereala, dar pur si simplu nu ma prind.
Incearca Magic The Gathering (Duels of the Planeswalkers). Dacă jucai asa ceva înainte era ok si asta
Nu trebuie sa-ti placa WoW sau Warcraft, nici mie nu-mi plac. Trebuie doar sa-ti placa jocurile de tipul asta, gen Magic: The Gathering. Ce-i drept, Hearthstone e un var mai mic si retardat al lui Magic, 50% din victorii sunt bazate pe noroc, dar mecanica jocului nu-i pentru toata lumea.
Se zvoneste ca pretul unei aripi din Naxxramas ar fi 600 gold.
La Malédiction De Naxxramas - Hearthstone : Heroes of Warcraft
Bookmarks