Cu mine? Really?!N-ai mai bătut pe nimeni de mult?
Chester#2278 parcă.
Pe la 3 o să joc când ies de la muncă. I-am promis și lui eagle-eye că îl distrug![]()
Vreau sa-mi fac un pachet aggro, pana acum am incercat warlock si paladin dar nu au prea fost sanse de izbanda. Care e cel mai aggro erou?
Warlock Murloc, dar depinde cum intră cărțile de murlocs și de adversar - dacă e druid cu taunts sau shaman cu lighting storms în mână, atunci ai pierdut jocul deja. În tura 4 trebuie să fie mort adversarul sau aproape mort.![]()
Dacă nu ai cărți la warlock de rush, atunci singura variantă pe care o văd este warrior. Are foarte multe standard cards care pot fi folosite la rush, trebuia doar să dai în față cu tot ce ai și să ai mulți minioni cu charge în deck. Nu ții cont de ce pune adversarul pe masă, dar această strategie nu va merge decât în anumite meciuri.![]()
Imp Master e foarte buna, mai ales in deck urile de druid. Cei care nu stiu ar fi tentati sa o lase pe masa gandidu se " Eh, ce strica 1 dmg, du te pe el " si bam 2 savage roars + curse of nature.
* Nu stiu la ce post am raspuns, oricum.. nu conteaza. Ignorati ma.
Tot incerc combinatii de aggro pe Paladin (e cel mai jucat deck al meu), dar ori n-am carti ori nu iese bine. Cred ca o sa merg pe control, am mai multe carti in domeniul ala, desi mi-ar mai trebui.
Yeah, mi-am dat si eu seama ca incerc imposibilul. Warlock intr-adevăr e cel mai potrivit, mi-am luat-o de 2 ori de la el, dar trebuie sa ai si carti bune.
---------- Post added 02-07-2014 at 18:31 ----------
EagleEye#2192 pentru cei care nu ma au in lista si vreti sa ne duelam.
---------- Post added 02-07-2014 at 18:32 ----------
Si daca ma vedeti in Diablo sa stiti ca e tata de fapt, he fancies the late night hellspawn run.
Am facut rank 20 si nu am primit card back (in aprox 1,5 h am trecut de la 24 la 20 cu miracle rogue
Card back primesti la sfarsitul sezonului (lunii).
Nu trebuie neaparat deck cu murloci daca vrei warlock rush. Poti sa joci Zoo. Am atasat deckul meu, dar exista mai multe variante daca cauti pe net.
Eu zic ca ar merge mai bine mortal coil in loc de elven archer. Cred ca valoreaza mai mult un card draw decat un 1-1 pe teren.
Bookmarks