In sfarsit a aparut hearthstone pe android.Pe reddit e un guide cum sa il faci sa mearga pe telefon fara root
In sfarsit a aparut hearthstone pe android.Pe reddit e un guide cum sa il faci sa mearga pe telefon fara root
Se misca destul de rau pe nexus 7 (2013). Nu stiu pe ce avioane l-au testat dar daca nici pe ala nu merge bine ...
Eu nuastept sa fac questuri si arena. Mai fac ceva banuti din win's dar nu ma prea omor in ultimul timp.
Aveti un nou site dedicat pentru Hearthstone: MetaBomb - Hearthstone Hero Guides, Deck Guides, and Game Guides.
E doar pt dispozitivele cu display de minim 6 inch. Il gasesti totusi din surse neoficiale si il poti instala si pe telefon.
Salut, Daghiu..referitor la hearthstone pe telefon, se poate juca folosind fisierele de pe tableta putin modificate pe care le poti gasi pe diferite site-uri, in principal reddit(are cel mai newb-friendly ghid). Eu am reusit sa-l joc pe un HTC One M7 si merge destul de ok(are putin lag). Trece timpul mai usor la facultate
P.S. Mai joaca careva de pe aici? Mi-ar face placere sa mai cunosc lume care joaca HS si sa ne distram putin![]()
Battletag: Andrew #21538
Sincer e cam enervant pe htc one m7! Si eu unul il joc pe telefon dar lagul ala incepe sa te enerveze daca joci mai mult timp![]()
Blackrock Mountain - Card Sets - Hearthstone
Board, card backs, cards pictures
Release date: April 2015; 5 wings; 700 gold - 6.99 USD/wing
Nu-l mai lansează astia oficial o data pe display-uri sub 6"? L-am instalat din alte surse pe nexus 5 si se misca perfect. Dar azi a fost updatat si nu ma mai pot jucaAr putea sa ne lase sa-l instalam macar pe telefoanele mai capabile.
Difera cu ceva versiunea Android pt. telefoane/tablete de cea pentru PC?
Adica este exact acelasi joc, fara continut exclus sau gameplay simplificat?
Bookmarks