Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 239

Thread: Deus Ex 3 - Human Revolution

1. #101 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Enough said:

2. #102 SP
    Senior Member Anderul's Avatar

3. #103 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mie mi-a sosit.
    De-abia vineri e lansarea.. cred ca o sa ma abtin 2 zile, sa nu ma trezesc cu probleme pe XBL.

4. #104 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Meseriasi la optimizare... aproape ca nu se observa diferenta dintre PC si PS3

AndyZ: de unde l-ai luat de a venit asa repede? Eu unul nu cred ca as putea rezista...

5. #105 SP
    ShopTo, de la astia in general jocurile mi-au venit cu 1-2 zile inainte de lansare.
    Cred ca o sa-l joc de azi, n-are ce sa se intample la consola nemodata + joc original..

6. #106 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Meseriasi la optimizare... aproape ca nu se observa diferenta dintre PC si PS3
    1762211-not_sure_if_serious_or_just_really_sarcastic_super.jpg

Cert e ca grafica nu a fost punctul forte al seriei. Accentul s-a pus pe inteligenta jucatorului, pe atmosfera, detalii,etc. Iar despre Loading time, cui ii pasa cand ai soundtrack-ul ala superb?

7. #107 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SpeedoTuxedo View Post
    Attachment 139272

Cert e ca grafica nu a fost punctul forte al seriei. Accentul s-a pus pe inteligenta jucatorului, pe atmosfera, detalii,etc. Iar despre Loading time, cui ii pasa cand ai soundtrack-ul ala superb?
    Mie imi plac consolele... de-aia sunt asa "glumet"
    Cat despre loading time... depinde de la gamer la gamer. Pentru ca daca mori de 30 de ori... asta inseamna ca asculti soundtrack-ul doar 15 minute. Deci ca sa asculti tot soundtrack-ul (presupun ca are 60 minute), nu e nevoie sa mori decat de 180 de ori
    Attached Images Attached Images funny-dog-pictures-why-so-serious.jpg

8. #108 SP
    Sta bine la capitolul grafica pe Xbox. Nu este deloc blurry, nu se vede deloc in ceata, nu stiu cat anti-aliasing are, insa grafica este foarte curata. Nu va faceti griji cu aspectul asta.

Am jucat doar vreo ora, insa primele impresii sunt foarte bune.

9. #109 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Enough said:

tumblr_lp24kjkoxy1qdyq52o1_400.gif

10. #110 SP

...ahaha, ce tare!

11. #111 SP
    Jocul are o atmosfera excelenta si gameplay foarte fun. Poti sa ciuruiesti tot sau sa te strecori pe langa tot, fara sa tragi un foc. Sistemul de cover pare un amestec intre Mass Effect si Splinter Cell Conviction (deoarece poti alege din optiuni sa stai in cover doar cat trigger-ul / butonul este apasat). Nu este la fel de fluid ca cel din SCC, insa permite o flexibilitate mai mare decat cel din ME, putand trece usor de la un cover point la altul.

Sistemul de augmentation upgrade face deliciul jocului, iar noile abilitati obtinute ajuta deseori la gasirea unor cai alternative spre obiectiv. In plus, jocul chiar te face sa te simti ca un bad ass, insa nici nu-ti da puterea sa maturi tot stand in camp deschis. AI-ul mi s-a parut destul de bun, am jucat pe nivelul mediu (sunt 3 in total) si joaca destul de agresiv, avanseaza spre pozitia ta si incearca sa te flancheze.

Povestea este destul de interesanta, parca nu se ridica la nivelul unui Mass Effect si nici n-am vazut referiri la celelalte Deus Ex-uri (care din cate stiu se petrec in viitor fata de acesta).

Cam atat pentru acum. Jocul merita. Nu cred ca o sa ajunga GOTY, dar este fun si a reusit sa ma tina lipit de el multe ore in astea 2 zile.

12. #112 SP
    Piesa din clipul de mai sus e din joc? O ador!

Am gasit-o!

NOTA ZC!

13. #113 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Obtin mai putin XP din abordarea Stealth + Stun la aproape fiecare inamic in parte decat prin Stealth cu ocolirea tuturor inamiciilor?

14. #114 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu sunt sigur. Am vazut ca primesc 50XP pt fiecare stealth takedown, si ceva experienta cand termin o misiune, dar nu stiu daca primesti mai mult evitand toti inamicii. Probabil o sa incerc la al doilea run. Acum sunt prea obsedat sa curat hartile in stealth, cum faceam in Thief
    edit: Am vazut ca primesc +500XP pentru Ghost (sa nu fiu vazut de nici un inamic), dar nu stiu exact daca asta inseamna ca nu trebuie sa fie observati nici inamici inconstienti si sa sune alarma, sau trebuie doar sa nu fiu eu vazut.

15. #115 SP
    Pur si simplu nu trebuie sa alertezi vreun inamic fie direct fie indirect prin descoperirea unui inamic mort sau inconstient.

16. #116 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daca aveti nevoie de "bani" sau de XP, hack-uiti tot ce prindeti. Pana acum, din punctul meu de vedere, cel mai mare minus al jocului este ca nu-ti ofera posibilitatea de a juca si doar 3rd person. Nu mi se pare atat de bine implementata trecerea de la 1st la 3rd. La Riddick era mult mai bine.

17. #117 SP
    Am terminat primul run pe normal si lethal.
    Urmeaza hard (Give Me Deus Ex) si non-lethal.

18. #118 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Asa scurt e?

19. #119 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Am terminat primul run pe normal si lethal.
    Urmeaza hard (Give Me Deus Ex) si non-lethal.
    Cate ore ai bagat in el? ceva impresii rapide?

20. #120 SP
    A reusit cineva care a comandat varianta de PC de la GameShop sa-si dea seama cum se poate activa Explosive Mission Pack?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 12 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast