Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 23 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 448

Thread: Batman: Arkham Knight

1. #41 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Ce civili ai fi vrut in Arkham City, era un lagar pentru detinuti. Daca te referi la Origins, alt developer, alta mancare de peste. Eu sunt destul de increzator in Rocksteady, povestea o sa fie sigur memorabila, gameplay-ul if it ain't broke, don't fix it, si grafica tocmai am vazut ca e superba. Can't wait!

2. #42 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    As fi vrut in Origins, dar... era viscol si lumea statea la caldurica..
    Nu ma intereseaza ca a fost alt developer, tot Batman: Arkham Something am jucat, iar acum incepe sa semene cu seria Assassin's Creed. Aceeasi Marie cu alta palarie.

3. #43 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu sunt deloc de acord, dar mna, fiecare cu parerea lui.

4. #44 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Si eu abia il astept p-asta next-gen (curent gen), ultimul batman a scos si tot ce se putea din al meu 360 care s-a descurcat binisor pt grafica oferita , mai ca sunt mandru de consola

5. #45 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Superb ce pot sa spun

Rocksteady Games' Batman: Arkham Knight will not be with us this October after all, the developer has revealed, but instead will make its debut on PC, PlayStation 4 and Xbox One in 2015.

Batman: Arkham Knight release date slips to 2015 • Eurogamer.net

6. #46 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Asta este anul cu cele mai multe amanari, de ce ?
    le e asa greu sa programeze pe arhitectura noilor console?

7. #47 SP
    Member Kupy's Avatar
    Din contra, își dau seama câte pot sa facă pe ele și amână pt a scoate ceva mai bun.

8. #48 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    sper dar nu cred

9. #49 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

10. #50 SP
    Member colossus's Avatar
    Daca e early 2015 (Q1) e ok ,ca practic se amana cu 2 luni, insa daca se prelungeste pana-n Q2 (apr-mai-iun) ,e cam mult de asteptat . Oricum publicul vrea "better" , si nu "more" ,tinand cont de faptul ca "Batman" a devenit in ultimii ani o serie.

11. #51 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

12. #52 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Doamne cum poate sa arata acel Batmobile..cum arata defapt tot jocul.

13. #53 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu pot sa spun ca ma da pe spate. Nu stiu frate...dupa ultimul Batman care nici pana acum nu am reusit sa-l termin (desi primele 2 le-am inspirat), acum ne arata un Batman cu armura pe tot corpul si un tanc.

Desi trilogia lui Nolan ne-a aratat un Batman cat mai uman, vad ca aceasta serie il robotizeaza cat de mult poate.
    Dar hey...asa se nasc reboot-urile

14. #54 SP
    mie masina mi se pare in plus si fara rost

15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca nu strica un mini-game ala MechWarrior

In alta ordine de idei, mi s-a parut mie sau acum Batman e capabil sa "zboare" jumatate de harta? Caz in care da, who the hell needs weels?

16. #56 SP
    pai si in ultimul bats , daca intrai in picaj si iar planai aveai destula benzina

17. #57 SP
    Member anes's Avatar

18. #58 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Mda..no comment....rusine dinu patriciu.

19. #59 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Toată lumea le rulează de pe PC. Degeaba tine unul un controller pe timpul prezentării. E doar de fațada. Așa a fost mereu.

20. #60 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cateodata Sony si-o face cu propria mana... si ii inteleg pe cei care ajung sa nu mai creada nimic din ce se prezinta la o conferinta (si asta e grav). Uitati si voi exemple de comentarii dupa ce au aflat ca "Possible only on PlayStation" era de fapt pe un PC:
    I never trust a single video Sony puts out ever since the KZ2 demo.
    lol....knew it wasn't ps4...looked too good
    of course it was on PC as i said in the last thread. nvidia smoke was all over the place
    Knew it, if its looking good, its on PC!
    Greatness....still has not arrived!!
    almost all of the titles were CGI or pre-rendered or in engine isolated cinematic cut-scenes, other titles were running of pc.
    E3: a place that console gamers and console manufactures are hyped for.
    Truth: it's about PC, no matter what they show or how they show it, it always running on a PC.
    Acum, a cui e vina daca nu a celor de la Sony? Inteleg ca unii dintre ei or fi fanboy din tabara cealalta, dar incet-incet majoritatea ne intoarcem in anii 2000 (remmember PS2?) cand toate trailerele aratau de parca era SF, si cand primeam jocul ne dadeam seama ca era doar un amarat de CGI, fara legatura cu jocul. Ar trebui cineva sa impuna astora la conferinte: "prezinti jocul pt. consola X, scoate consola si joaca-te pe ea in fata audientei".

Eu acum sunt curios, la demo booths tot varianta PC era in cadrul Sony?
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Toată lumea le rulează de pe PC. Degeaba tine unul un controller pe timpul prezentării. E doar de fațada. Așa a fost mereu.
    Asta e prima oara cand o aud si ar fi grav daca ar fi asa. De fiecare data cand s-a aflat ca e de fapt streaming sau s-a jucat pe PC, a iesit mare scandal in presa, pe forumuri and stuff. Tineti minte cazul cu Microsoft cand i-a fost smuls aparatul de filmat din mana pt. ca fotografiase PC-ul prin care se facea streaming? Aia si-au invatat lectia... sper.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 23 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast