Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 23 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 448

Thread: Batman: Arkham Knight

1. #241 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

aici se si aprinde

2. #242 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by rhadoo69 View Post
    Da, confirm si eu cele spuse de jackosonikus, jocul pare a avea mai mult de 30 de fps-uri.
    Am jucat și eu o ora, nu mi se pare ca trece peste 30. Grafic arată bine dar am văzut jocuri și mai arătoase pe PS4. Deocamdată nu sunt dat pe spate de joc, mai vedem. Știu ca am jucat foarte puțin, revin mâine cu impresii
    Quote Originally Posted by jacksonikus View Post
    Nu am jucat mult, dar nu am avut deloc framedrops. De asemenea, deși știu ca are (doar) 30fps, miscarea camerei e asa de fluida incat da senzatia ca ar avea mai multe fps-uri.
    Inceputul la joc e genial si mie imi place foarte mult pana acum. Daca esti fan al seriei, merita sa îl joci cat mai curand.

3. #243 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ahahahaha, auzi ma la el! )))) MOR! )

4. #244 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cica arata mai bine pe PS4, bine baaaa PC Mustard, hahahaha
    http://www.eurogamer.net/articles/di...isual-features
    Just as baffling is the fact PC lacks key visual effects seen on PS4 even at its top settings. Ambient occlusion is cut from the game, bokeh depth of field is noticeably dialed back, and the transparency layer used for raindrops is cut from all surfaces as well. Gotham City is stripped of a great deal of atmosphere as a result, with areas appearing lighter without SSAO in place - despite this setting clearly being enabled in the .ini file.

Likewise, rain doesn't appear on Batman or the Batmobile as it does on PS4. The reflective, dewy sheen is missing across the city, though specular and normal maps remain identical to the console release. The PC's highest settings show very little difference otherwise to Sony's console, barring a tweak to motion blur velocity settings.

5. #245 SP
    Member Twiztid's Avatar

6. #246 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu văd dif în poza, dar ma joc și se văd picăturile de ploaie pe Liliac

7. #247 SP
    pe ps4 sunt pe pc nu
    am inteles ca la portarea de pc au lucrat 12 oameni dintr-un studio independent, acelasi care va porta si Killer Instinct pe PC

8. #248 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai și eu ce am postat mai sus, vezi art de la Eurogamer

9. #249 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu văd dif în poza, dar ma joc și se văd picăturile de ploaie pe Liliac
    Uita-te pe umar, pe cap nu prea se vede diferenta.

10. #250 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mă uit pe consola, se rezolva până la urmă și pe PC, după ce lansează un driver bun, mă bucur ca în sfârșit văd un joc fără probleme pe consola, fără o mie de patch-uri.

11. #251 SP
    Member batmantiby's Avatar
    Ma bag si eu in seama cu o intrebare: are cineva jocul pe regiunea 1? Ca eu il am pe regiunea 2 dar contul de PSN e pe SUA, so no DLC for me si as fi interesat pt un schimb...

12. #252 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Mai fa un cont/user pe UK si ai rezolvat problema. Descarci DLC-urile si joci pe contul US

13. #253 SP
    Member batmantiby's Avatar
    Da, stiu...dar as fi vrut sa iau si season pass-ul si in general cumparam de pe ps store

14. #254 SP
    Member pufy's Avatar
    Bai mie nu imi place , am jucat cam 2 ore si inceputul mi s-a parut foarte prost , masina liliac ma scoate din minti.
    Am I loosing it ? Era unul din cel mai anticipat joc pentru mine ...

15. #255 SP
    Senior Member Zero's Avatar

16. #256 SP
    Va multumim pentru increderea acordata echipei Relatii Clienti Altex.

In ceea ce priveste cele semnalate de dumneavoastra, va informam ca acest joc poate fi transmis initial pe adresa de e-mail, in varianta digitala (urmand ca produsul sa fie livrat fizic, la adresa dumneavoastra dupa ce intra in stoc), doar in cazul in care precomanda este achitata.

Achitarea contravalorii produsului reprezinta acceptul ca doriti produsul si implicit livrarea copiei pe adresa de e-mail.

Astfel va punem la dispozitie urmatoarele variante:

• Puteti achita prin OP in contul RO98RZBR0000060003454933. Dupa inregistrarea tranzactiei va rugam sa ne transmiteti dovada platii, pentru a putea verifica tranzactia;
    • Puteti achita in cadrul unui magazin, iar in acest sens va rugam sa ne transmiteti numele magazinului, pentru a putea transmite o notificare catre colegi, in prealabil.

---------- Post added 25-06-2015 at 11:50 ----------

17. #257 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Va dati seama ce s-ar intampla daca am avea si noi posibilitatea de cere refound, no more preorder pana atunci, doar asa se invata minte.

18. #258 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    M-am uitat pe lista de trofee. Mi se pare mie sau poți sa faci platinum si pe easy?

19. #259 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uploadfromtaptalk1435262362186.jpg

20. #260 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar

Batman: Arkham Knight

la mine nu e groaznic rau, dar nici epic

imageuploadedbytapatalk1435272500.683962.jpg

si setarile

imageuploadedbytapatalk1435272545.938345.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 23 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast