aici se si aprinde
Cica arata mai bine pe PS4, bine baaaa PC Mustard, hahahaha
http://www.eurogamer.net/articles/di...isual-features
Just as baffling is the fact PC lacks key visual effects seen on PS4 even at its top settings. Ambient occlusion is cut from the game, bokeh depth of field is noticeably dialed back, and the transparency layer used for raindrops is cut from all surfaces as well. Gotham City is stripped of a great deal of atmosphere as a result, with areas appearing lighter without SSAO in place - despite this setting clearly being enabled in the .ini file.
Likewise, rain doesn't appear on Batman or the Batmobile as it does on PS4. The reflective, dewy sheen is missing across the city, though specular and normal maps remain identical to the console release. The PC's highest settings show very little difference otherwise to Sony's console, barring a tweak to motion blur velocity settings.
pe ps4 sunt pe pc nu
am inteles ca la portarea de pc au lucrat 12 oameni dintr-un studio independent, acelasi care va porta si Killer Instinct pe PC
Mă uit pe consola, se rezolva până la urmă și pe PC, după ce lansează un driver bun, mă bucur ca în sfârșit văd un joc fără probleme pe consola, fără o mie de patch-uri.
Ma bag si eu in seama cu o intrebare: are cineva jocul pe regiunea 1? Ca eu il am pe regiunea 2 dar contul de PSN e pe SUA, so no DLC for me si as fi interesat pt un schimb...
Mai fa un cont/user pe UK si ai rezolvat problema. Descarci DLC-urile si joci pe contul US
Bai mie nu imi place, am jucat cam 2 ore si inceputul mi s-a parut foarte prost , masina liliac ma scoate din minti.
Am I loosing it ? Era unul din cel mai anticipat joc pentru mine ...![]()
Va multumim pentru increderea acordata echipei Relatii Clienti Altex.
In ceea ce priveste cele semnalate de dumneavoastra, va informam ca acest joc poate fi transmis initial pe adresa de e-mail, in varianta digitala (urmand ca produsul sa fie livrat fizic, la adresa dumneavoastra dupa ce intra in stoc), doar in cazul in care precomanda este achitata.
Achitarea contravalorii produsului reprezinta acceptul ca doriti produsul si implicit livrarea copiei pe adresa de e-mail.
Astfel va punem la dispozitie urmatoarele variante:
- Puteti achita prin OP in contul RO98RZBR0000060003454933. Dupa inregistrarea tranzactiei va rugam sa ne transmiteti dovada platii, pentru a putea verifica tranzactia;
- Puteti achita in cadrul unui magazin, iar in acest sens va rugam sa ne transmiteti numele magazinului, pentru a putea transmite o notificare catre colegi, in prealabil.
---------- Post added 25-06-2015 at 11:50 ----------
Va dati seama ce s-ar intampla daca am avea si noi posibilitatea de cere refound, no more preorder pana atunci, doar asa se invata minte.
Bookmarks