Nu poți să renunți la tanc, mașina face parte din poveste, ești obligat să joci cu ea. Chiar și intr-o misiune secundară ești obligat, așadar nu ai alternativă.
PS: Acum i-am înțeles și pe nebunii de la Gamespot![]()
Nu poți să renunți la tanc, mașina face parte din poveste, ești obligat să joci cu ea. Chiar și intr-o misiune secundară ești obligat, așadar nu ai alternativă.
PS: Acum i-am înțeles și pe nebunii de la Gamespot![]()
Nebunii de la Gamespot au scazut 3 puncte la nota jocului din cauza Batmobilului, dar nu e deloc cazul.
Intr-adevar unele misiuni se pot face doar cu tankul, dar parerea mea e ca asta aduce diversitate jocului si e un lucru bun. In plus, au implementat foarte bine sinergia dintre erou si Batmobil in atat in fight-uri cat si in afara lor.
Call me crazy, dar spre exemplu mie place sa fac glide pana nu mai am viteza, chem batmobilul si intru direct in el, accelerez, si apoi ma lansez din nou in aer si imi continui drumul la viteze mai mari
LE: Din cate vad eu lucrurile, Batmobilul e un fel de Roach din Witcher 3, si nimeni nu s-a plans de utilitatea calului acolo.
Nu au scăzut din notă doar din cauza mașinii. Nu e un joc de nota 7, dar nici de 10, eu aș merge pe un 8, dar poate până la sfârșit mai crește în ochii mei
LE: btw, mie nu îmi funcționează leaderboards, îmi scrie să mă conectez la psn, deși sunt conectat, mai are cineva problema asta pe PS4?
Nu sunt cam multe questuri secundare plictisitoare ? Nu vad relevanta celor cu minele sau "Owning the roads"
Sunt puse acolo sa ugradezi batmanu.
pt misiunile de distrugere baricade e nevoie de masina?
Si mie mi s-a parut putin incomod sa joc cu masina in primele ore din joc, dar cum m-am mai acomodat si am invatat comenzile, parca imi place cu masina acum.
Mie mi se pare cel mai bun din serie si parca si povestea este interesanta. Imi place mult vocea lui Scarecrow, adica actorul din Fringe. Parca se potriveste la fix.
doar atat spun, imi place la nebunie jocul, dpdv tehnic si al gameplay-ului mai ales, intr-un final simt ca am dat banii pe un joc terminat. nu am reusit sa joc foarte mult, de aceea si scriu putin, ca am prins un virus si am stat numai in patoricum, jocul este foarte bun si nu trebuie ratat si mie chiar imi place tankul, il folosesc doar cand am nevoie in misiuni in rest doar sar din el ca sa am viteza cand explorez orasul
![]()
sincer eu consider faptul ca te obliga sa folosesti tancul atat de des singura problema notabila a jocului. de controlat e putin greu la inceput dar ca in orice joc, te obisnuiesti. totusi, nu-mi place sa fiu fortat sa-l folosesc pentru anumite misiuni pe care as fi putut foarte bine sa le fac fara el. si in plus, e vb de Batman, un personaj care... "lurks in the shadows", nu se plimba ca papitoiul de bruce wayne toata ziua cu masina-tanc prin oras.
altfel, vb lui AndRewqp, in sfarsit simt ca am dat bani pe un joc terminat. si povestea mai scartaie pe alocuri, in primul sfert, dar isi revine pe parcurs, iar din perspectiva executiei... it's worth every penny.
Uite cum crește jocul asta în ochii mei. Io v-am zis ca sunt buci, dar voi nu, Batman, Batman
Bookmarks