Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 23 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 448

Thread: Batman: Arkham Knight

1. #341 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cea mai împuțită misiune, știi ca puteai să dai skip se aprindea un ? și o făceai mai repede

2. #342 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La ce anume puteam sa dau skip ?

3. #343 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La misiunea asta împuțită, după ce încerci de câteva ori vorbește ăla cu tine și îți spune ca poți să renunți dacă apeși pe ?, în felul asta se deschide o chestie și faci misiunea fără să mai planezi ca un idiot. Și eu am aceeași părere, au comis-o rău cu Riddler, dar nu am putut să depunctez jocul pt frustrarea asta. Dacă tu ai cedat nervos acum stai să vezi când te pune să alergi din nou cu tancul, asta a fost ușoară

4. #344 SP
    Pai nu-l depunctez doar pentru frustrarea asta, il depunctez ca nu l-au facut calumea. Asteptarile noastre de la Riddler sunt sa ne ofere ghicitori (gen misiunile din AC Unity), nu sa ma puna sa merg cu masina prin canale sau sa planez prin curenti de aer. Astea sunt facute doar ca sa prelungeasca artificial durata jocului. Cineva nu si-a facut treaba prea buna la scrierea scenariului.

Ah si n-am fost atent la ce zicea Riddler, ca dupa primele 20 de incercari, l-am dat pe mute pentru ca se repeta si ma enerva.

Si oricum, jocul e pliiiin de probleme de mecanica si de unele bug-uri.

Cel mai frustrant lucru pentru cineva ca mine este ca atunci cand ai 1-2h libere si vrei sa te bucuri de un joc, sa te blochezi intr-o mizerie d-asta si sa-ti strice orice urma de placere.

5. #345 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu știu la ce te referi când spui bug-uri, pe asta cu repetitiv nu prea am înțeles-o niciodată, toate jocurile sunt repetitive. Probabil e vb de gusturi, eu sunt fan Batman și asta mi se pare cel mai bun joc făcut de Rocksteady. Există și ghicitori interesante dacă vrei să termini misiunea cu Riddler. Eu am renunțat, după ce am jucat vreo 40 de ore și am terminat aproape tot, asta nu am mai facut-o, probleme tehnice, mi-a blocat consola de vreo 3 ori în timp ce zburam.

PS: Dacă tot am vb de jocuri repetitive, LA Noire e pe locul 1, părerea mea

6. #346 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Esti slab...LOL
    eu am facut misiunea din a 3a sau a 4a incercare
    esti prea pretentios, fata de jocurile ubi, aici misiunile alea repetitive pe mine m-au tinut in priza

7. #347 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Serios acum si jocul asta e greu || mie chiar mi-a placut ca a trebuit sa ma chinui ceva ca old times jocurile de pe terminator gen contra... Si riddle mi-a placut la nebunie... Mda ce pot sa mai zic.

---------- Post added 11-07-2015 at 14:12 ----------

Nu am intalnit niciun bug! Si mai am putin pana la 100%

8. #348 SP
    Member pufy's Avatar
    Subscriu la ce spune Razvan .

Precum voi si eu am avut asteptari mari de la acest joc si m-a dezamagit cumplit , nu e un joc prost dar mi se pare foarte incomplet.
    Toate misiunile legate de Batmobile mi s-au parut proaste si frustrante in mare parte pentru ca eu nu pot juca un racing game mai mult de 2 minute deci va imaginati cat de mult m-au scos din minti misiunile de urmarire a acelor masinute.

Dar cel mai rau m-a deranjat faptul ca nu au introdus destule personaje negative , fiind ultimul joc ma asteptam sa apara mai multe decat ne-au fost oferite.
    Ca si poveste doar anumite secvente mi s-au parut fenomenale iar overall din ce am vazut nimic nu ma prea atrage ca sa ma intorc la el.
    Misiunile secundare care nu au tinut de vilain mi s-au parut proaste si repetitive .

9. #349 SP
    Stiu ca nu are rost sa continui sa blamez jocul, pentru ca se pare ca-mi sare lumea-n cap (logic, pentru ca lumea o ia personal, nu inteleg de ce, mai ales cand vin cu argumente), dar totusi o voi face.

Nu, nu sunt slab (am app 100kg ). Imi place cand ceva este greu (daca este cazul, eventual daca aleg eu dificultatea cea mai grea) pentru ca asa au vrut producatorii. Este ceva perfect normal.

Dar una e asta si alta e faptul ca m-am chinuit sa fac ceva banal, din cauza controlului defectuos implementat. Mi se pare absurd ca odata ce am reusit sa ajung in aer, ori sa ma duca prea sus si sa se loveasca de toti peretii, urmat de o animatie oribila de cazut ca un pampalau in apa, timp in care nu poate face nimic si nu se poate prinde de nimic, urmand o alta animatie de urcat pe stanca, urmat de alta animatie de sarit gardu si alta animatie de intrat in masina, ori sa-l arunce din masina prea jos (cred ca de peste 50% s-a intamplat asta) si sa nu am, efectiv, ce face, decat sa ma intorc. Si, la fel, sa astept secunde bune cu fiecare animatie, doar pentru ca asa trebuie sa se intample.

Asa ca repet - una e sa fie greu pentru ca asa au vrut producatorii (caz in care nu ma atingeam de joc daca voiam sa joc ceva relaxant - asa cum nu m-am atins de seria Dark Souls sau de Bloodborne) si alta e sa fie greu din cauza controlului mizer, implementat.

Si n-am mai zis nimic de mizeriile de "enigme" pe care trebuie sa le facem.

Si da, jocul e plin de bug-uri. Dar normal, fiecare alege sa le ignore (sau nu) in felul lui si probabil o face in functie de cat de mult ii place jocul.

De cele mai multe ori, cand ma agat de ceva pe sus si apas de 2 sau 3 ori pe X, nu-mi ia comanda si ma trezesc acolo sus, cautand sa ma agat de altceva.
    De multe ori cand sunt in aer si dau sa ma agat de ceva, pentru a continua planarea, se gandeste el ca ar fi o idee buna ca, odata ce m-am detasat, sa ma dea automat in directia opusa, ca si cum s-ar lovi de perete (care nu prea este, de cele mai multe ori).
    Si nu mai zic de cate ori am ramas blocat in animatii sau in pereti invizibili, reusind sa ies doar dupa ce am apasat de nebun pe toate butoanele.

Asa ca daca-ti place jocul, vei ignora orice bug si orice problema (cum fac eu cu GTA V de cand a iesit), dar daca vrei sa-l joci ca un simplu casual gamer, sa te relaxezi si sa te bucuri de un joc bun si bine scris (pentru ca in mare, povestea e interesant, doar cu Riddler a dat-o grav in bara), este un monument de frustrare.

Iar faza cu repetivitatea, ma refer strict la batai (nu inteleg de ce nu i-au dat si lui o arma, ceva, ca bataile astea sunt penibile, dupa cum am mai zis in paginile precedente si ma exaspereaza la culme sa-l vad cum leviteaza de la un inamic la altu pentru un pumn sau cum trebuie sa astepti sa se termine o animatie, ca sa poata intra in urmatoarea, chiar daca mananca bataie si trebuie sa te agati de ceva sus, sau ca-i da un pumn unuia si nu poate sa-l pocneasca si pe altu pana nu termina animatia aia) si la drumurile prea lungi (desi harta e relativ mica, dar plina de curbe, daca mergi cu masina) pe care trebuie sa le parcurgi catre urmatoarea misiune (iar daca o iei prin aer, este incredibil de plictisitor).

Ah si schema de control este brutala. Trebuie sa tii minte ca atunci cand esti in masina trebe sa apesi alte 1000 de butoane decat atunci cand esti cu el. Si este foarte diferita de tot ce am vazut pana acum in jocuri. Mereu apas pe L1, sa incerc sa-mi schimb armele si mereu ma incurc cand trebuie sa-mi aleg urmatoarea misiune.

10. #350 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Am murit intr-o misiune si s-a blocat si jocul si consola.. Minunat, n-am mai patit-o

11. #351 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Misiune care are Cobra Tank?

12. #352 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Stiu ca nu are rost sa continui sa blamez jocul, pentru ca se pare ca-mi sare lumea-n cap (logic, pentru ca lumea o ia personal, nu inteleg de ce, mai ales cand vin cu argumente), dar totusi o voi face.

Nu, nu sunt slab (am app 100kg ). Imi place cand ceva este greu (daca este cazul, eventual daca aleg eu dificultatea cea mai grea) pentru ca asa au vrut producatorii. Este ceva perfect normal.

Dar una e asta si alta e faptul ca m-am chinuit sa fac ceva banal, din cauza controlului defectuos implementat. Mi se pare absurd ca odata ce am reusit sa ajung in aer, ori sa ma duca prea sus si sa se loveasca de toti peretii, urmat de o animatie oribila de cazut ca un pampalau in apa, timp in care nu poate face nimic si nu se poate prinde de nimic, urmand o alta animatie de urcat pe stanca, urmat de alta animatie de sarit gardu si alta animatie de intrat in masina, ori sa-l arunce din masina prea jos (cred ca de peste 50% s-a intamplat asta) si sa nu am, efectiv, ce face, decat sa ma intorc. Si, la fel, sa astept secunde bune cu fiecare animatie, doar pentru ca asa trebuie sa se intample.

Asa ca repet - una e sa fie greu pentru ca asa au vrut producatorii (caz in care nu ma atingeam de joc daca voiam sa joc ceva relaxant - asa cum nu m-am atins de seria Dark Souls sau de Bloodborne) si alta e sa fie greu din cauza controlului mizer, implementat.

Si da, jocul e plin de bug-uri. Dar normal, fiecare alege sa le ignore (sau nu) in felul lui si probabil o face in functie de cat de mult ii place jocul.

De cele mai multe ori, cand ma agat de ceva pe sus si apas de 2 sau 3 ori pe X, nu-mi ia comanda si ma trezesc acolo sus, cautand sa ma agat de altceva.
    De multe ori cand sunt in aer si dau sa ma agat de ceva, pentru a continua planarea, se gandeste el ca ar fi o idee buna ca, odata ce m-am detasat, sa ma dea automat in directia opusa, ca si cum s-ar lovi de perete (care nu prea este, de cele mai multe ori).
    Si nu mai zic de cate ori am ramas blocat in animatii sau in pereti invizibili, reusind sa ies doar dupa ce am apasat de nebun pe toate butoanele.

Asa ca daca-ti place jocul, vei ignora orice bug si orice problema (cum fac eu cu GTA V de cand a iesit), dar daca vrei sa-l joci ca un simplu casual gamer, sa te relaxezi si sa te bucuri de un joc bun si bine scris (pentru ca in mare, povestea e interesant, doar cu Riddler a dat-o grav in bara), este un monument de frustrare.

Iar faza cu repetivitatea, ma refer strict la batai (nu inteleg de ce nu i-au dat si lui o arma, ceva, ca bataile astea sunt penibile, dupa cum am mai zis in paginile precedente si ma exaspereaza la culme sa-l vad cum leviteaza de la un inamic la altu pentru un pumn sau cum trebuie sa astepti sa se termine o animatie, ca sa poata intra in urmatoarea, chiar daca mananca bataie si trebuie sa te agati de ceva sus, sau ca-i da un pumn unuia si nu poate sa-l pocneasca si pe altu pana nu termina animatia aia) si la drumurile prea lungi (desi harta e relativ mica, dar plina de curbe, daca mergi cu masina) pe care trebuie sa le parcurgi catre urmatoarea misiune (iar daca o iei prin aer, este incredibil de plictisitor).

Ah si schema de control este brutala. Trebuie sa tii minte ca atunci cand esti in masina trebe sa apesi alte 1000 de butoane decat atunci cand esti cu el. Si este foarte diferita de tot ce am vazut pana acum in jocuri. Mereu apas pe L1, sa incerc sa-mi schimb armele si mereu ma incurc cand trebuie sa-mi aleg urmatoarea misiune.
    Chiar nu e grea deloc misiunea aia, am trecut in 5 minute cred. Mi se pare aiurea sa spunem ca un joc e slab doar pt ca nu avem dexteritatea necesara sa trecem un anumit nivel

Iar cu planatul prin oras chiar nu înțeleg ce probleme ai, nu am pățit niciodată ce descrii tu acolo.

Bătăile sunt fix ca in celelalte jocuri, cred ca asta e ideea cu freeflow combatul asta: sa fie acțiunea de pe ecran cool fara sa ți minte nu stiu cate combo-uri diferite.

13. #353 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Ți-am dat thx pt unele chestii, dar să știi ca exagerezi, tu ajungi să compari toate jocurile cu GTA 5. Nici eu nu înțeleg de ce se supăra unii atâta timp cât îți spui o părere despre un joc pe care ai dat bani. Oameni buni, când plătim ceva avem tot dreptul din lume să criticăm, plus ca suntem pe un forum, fiecare cu păsăricile lui. Nici eu nu înțeleg persoanele care spun de TLOU ca e un joc meh, dar asta e, unii preferă Fifa, CoD, alții au altă vârstă

14. #354 SP
    OMG! S-au dat 2 quote-uri la postarea mea si s-a mai umplut o pagina

@bicky1310 - felicitarile mele. Inseamna ca esti obisnuit sa joci jocuri de genu asta. Si da, controlul este mizerabil.

In nivelul ala, cand trebuie sa sari din masina, sa ai altitudinea corecta, sa faci dreapta exact cat trebuie (ca daca tii cu 1s mai mult de maneta, te lovesti de pereti/arcade), dupa care sa mentii altitudinea si sa nu care cumva sa faci dreapta, inainte de cutitele alea, sau ce naiba sunt, prea brusc sau sa tii prea mult si dupa ce treci de ele fara sa cobori sau sa urci prea mult, daca faci iar dreapta perfect si cobori exact cat trebuie, intr-asa fel incat sa nu atingi partea de jos, stanga, dreapta sau sus a butonului - intr-adevar, e genial scris si ffff usor. Este exact ceea ce ar face un detectiv sau un bully, intr-o misiune de-a omului ghicitoare. EXACT!!!!

Si daca nu ai experimentat niciuna din problemele mele de prin oras, cu planatul (desi mi-e incredibil de greu sa te cred ca ABSOLUT NICIODATA cand ai apasat de 3x pe X in timp ce te indreptai, tras de sfoara, catre un varf de turn, nu ti-a luat comanda si n-ai ramas pe turn, in loc sa continui planarea, chiar daca deplasarea ta avea sub 3-5-10m), tot nu-ti dau dreptate cand spui ca nu intelegi ce problema am.
    Cand zbori intre insule, sau distante mai mare de 3-500m, este plictisitor sa stai efectiv in aer, 30-50s, poate chiar 1m, timp care care doar tii apasat pe X si dai stanga-dreapta, dupa caz, sau mai faci o cadere mica pt avant. Este boring as hell sa faci asta, intr-un joc de actiune.

Si nu, nu mi se pare aiurea sa spun ca un joc este slab sau ca-i scad 10 puncte din nota, din cauza unei mici particele, atata timp cat am dat bani pe jocul ala si cat MIE-mi strica experienta de joc.

DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, din cauza misiunii asteia si a free flow combat (care se pare ca este mai bine facut in Sleeping Dogs, desi primul Batman l-a realizat) defectuos, chiar daca este cel mai bun si perfect joc din lume, jocul asta primeste maaaaxim 8. Din care se scad bug-urile si neajunsurile, controlul defectuos uneori si lipsa unui scenariu penibil (uneori) si astfel ajungi sa notezi cu 5-6, un joc pe care toata lumea-l lauda si pe care ai dat o gramada de bani.

Si da Dane, din pacate, chiar compar toate jocurile open world cu GTA V. Recunosc ca gresesc si-mi pare rau ca fac asta, pentru ca, din pacate, nu ma pot bucura de nimic din cauza asta. DAR tot sper ca ala sa fie un etalon si tot sper ca un joc ce a iesit in urma cu 2 ani, sa fie deja, in 2015-2016, minimul calitatii unui joc nou aparut. CHIAR daca-i lipseste Photo Mode (dar macar are telefonu ala).

15. #355 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Tu esti mereu nemulțumit. Prea mult analizezi toate jocurile si pana la urma am impresia ca nu te bucuri de nici unul si ca nu tot timpul sunt de vina jocurile...

16. #356 SP
    Bun s-a inteles parere fiecaruia cred ca putem sa trecem mai departe. Cat de diferit este endingul daca fac 100%, adica merita sa pierd cateva ore bune din viata mea pentru riddle ?

17. #357 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Poate nu merge controller-ul tău cum trebuie, pentru ca eu nu am avut problema să nu îmi ia un buton, nu numai în cazul pe care l-ai povestit, în general.

Nu e bug, asta se întâmplă doar dacă folosești left stick-ul cand prinzi viteza, schimbi direcția când ajungi și îți iei avânt. Încearcă să faci asta fără să mai miști left stick-ul.

PS: Și eu am terminat repede misiunea aia a lui riddler

18. #358 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    L-am termiant si eu. Mi-a placut foarte mult
    n-am salvat toti pompierii si nu am facut toate riddleurile pt Enigma(nu am deloc atata rabdare)
    are un 8,5 de la mine, jumatate de punct scos pentru ca trebuie sa faci toate alea sa te bati cu Enigma si un punct pt buguri micute si masina aia care este exasperanata in unele cazuri.

19. #359 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Bun s-a inteles parere fiecaruia cred ca putem sa trecem mai departe. Cat de diferit este endingul daca fac 100%, adica merita sa pierd cateva ore bune din viata mea pentru riddle ?
    anyone ? nu vreau sa caut pe internet ca sa nu citesc spoilere

20. #360 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    , o sa-i scad minim 2 puncte din cauza misiunii asteia:
    daca misiunea asta ti s-a parut grea, hahhaa.. sa te vad la ultima , care implica masina tanc ...
    acolo recunosc ca m-a calcat putin pe bataturi , dar mi s-a parut ok cand am reusit sa o termin , parca am "realizat" ceva

cert e ca ultimele misiuni de la riddler sunt si pe baza de "istetime" si nu ma refer la cele cu masina unde e vorba de skill

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 23 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast