Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 23 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 448

Thread: Batman: Arkham Knight

1. #141 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Macar cateva misiuni, gen unity ar fi fun ceva extra story

2. #142 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Nici eu nu as vrea co-op, e greu sa te sincronizezi cu cineva sa joci asa..

3. #143 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    You are Batman dammit! Cand l-ati vazut vreodata pe cavalerul intunecat cerand ajutorul cuiva sau cooperand de bunavoie, lucrand in echipa?

4. #144 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    la Injustice gods among us!

5. #145 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Cred ca glumesti Ala era Batman doar dupa nume.

6. #146 SP
    Member tzuik's Avatar

7. #147 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    c'mon asta e universal valabila
    kombat pack
    season pass
    dlc
    episodes
    asa e acum.
    pe mine ma sperie chestii mai serioase gen patch de 8 gb la un joc. o sa-l joace copii mei din parti daca nu mai exista Sony sau Ubi sau EA cine tine serverele
    o sa intre in el, o sa vada cat de cacao e varianta alfa pe care noi dam bani si o sa zica nu mersi

8. #148 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Hahaha sper ca este o gluma proasta

The Season Pass is priced at £32.99 and the Premium Edition, which includes both the Season Pass and the main game, is priced at £87.98 for console, and £67.98 for PC.

https://twitter.com/BatmanArkham/sta...37102700335105

Sa-i ia dracu. O sa astept game of the year. Nu platesc atata pentru un Season Pass de 6 luni. Presupun ca dupa 6 luni o sa avem Season Pass 2.

9. #149 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Mie imi ajunge jocul de baza, apoi peste un an varianta Complete, daca lanseaza ceva DLC solo de calitate. Nu am cum sa dau bani pe skin sau weapons pack.

10. #150 SP
    Member ymess's Avatar
    Off, toata lumea in lumea gamingului o ia razna! Inainte aveam EA , Activision sa ne stoarca de bani, acum Ubisoft, mai nou si Valve... Siltent Hill anulat, Valve cere bani pe moduri, Star Wars Battlefront vine fara campanie, abia are cateva harti dar are anuntate nu stiu cate DLC-uri. Si sa nu uitam de Evolve, cu DLC-urile faimoase de 25 de dolari! Pacat ca si Batman o sa urmeze acelasi drum... Ce mai an pentru gaming!

11. #151 SP
    Admin MonkY's Avatar
    V-am zis eu ca Nintendo rulez! Ei nu prea fac d-astea (inca)

12. #152 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    NA!

13. #153 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Aaaa.... al catelea joc din seria Arkham mai este si asta?

14. #154 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Au bagat editia Limited pe Altex. Pret 2.000 de lei. http://www.altex.ro/consola-playstat...ham-knight-ps4

15. #155 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Aaaa.... al catelea joc din seria Arkham mai este si asta?
    nu stiu daca era o intrebare retorica, dar e al 4.

16. #156 SP
    Eram curios, deoarece eu am jucat doar Arkham Asylum si City.
    Insa observ ca au inceput sa urmeze reteta de succes a celor de la Ubi cu Assassin's.

17. #157 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Este al treilea, daca ne referim la Rocksteady, City s-a lansat in urma cu 4 ani, așa ca nu își are rostul comparația, mai ales ca primele doua au fost foarte bune.

PS: Ubi$hit scoate anul asta 5 jocuri A$$ Creed

18. #158 SP
    Ai dreptate, nu e corecta comparatia.

19. #159 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

20. #160 SP
    Member daviddd's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 23 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast