Lasa asa MonkY, macar impartim carnea acum![]()
se pare ca se lucreaza din greu la "The Last Guardian", cel putin asa sustine Shuhei Yoshida intr-un interviu acordat site-ului japonez 4game.net
Lots of PS4 Games by Japanese 1st and 3rd Parties Coming at TGS; The Last Guardian Progressing Fine | DualShockersAnd before you ask, the development of The Last Guardian is progressing just fine.
Mai da-i incolo cu lucratul lor "din greu"... joc in development de 7 ani si ei inca nu au un demo, ceva? Macar mai puneau niste sare pe rana cu un extra trailer, sa vedem si noi ce-au lucrat asa din greu de la ultimul E3.
MonkY, citez un clasic in viata care ma invata pe undeva pe la inceputul thread-ului asta: esti gamer probabil la fel de "batran" ca si mine... stii bine ca la fel s-a intamplat dintotdeauna in industria gaming-ului. Am avut jocuri amanate o gramada de-a lungul timpului... (...)Pot intelege absolut orice, producatorii isi paseaza "mâța", echipele se schimba etc., astfel ca anumite proiecte devin altceva sau pur si simplu dispar. Ok, sunt mai inteligent pentru ca stiu asta. Insa nu ma ajuta cu nimic.
Eu sunt mult mai suparat pentru ca in prezent producatorii urla "apare MAINE! La LANSARE!!! Doar pe platforma x!!!!". Pentru ca trebuie promovata platforma x. Si producatorul platformei x. De asta nu ma mai intereseaza ce succes are conferinta producatorului platformei x, ci doar ce aduce nou pentru mine in mod concret, mai ales ca ce mi se spune ca apare "maine" se lanseaza de fapt un an mai tarziu. Sau doi. Sau niciodata. Degeaba vad 120 minute pline cu jocuri, cand la sfarsit singurul lucru palpabil sunt doua jocuri noi, un DLC si alte trei materiale care apar "mai intai la noi, apoi la vecinul".
Uaau, Nurburgring disponibil acum! Uaaau, aveti acum acces la alfa Destiny! Si la beta Hardline!!!
Vreti o sugestie sincera? Luati-va cele mai noi console daca vi le permiteti pentru ca sunteti pasionati de jocuri si pentru ca doriti cu ardoare sa fiti primii care incearca jocul x sau y. Nu pentru ca ati avea alte avantaje, pentru ca NU le veti avea. Cei care achizitioneaza astazi un Xbox 360 sau o Playstation 3 vor avea acces la cea mai noua revizie a platformei (teoretic, cel putin) la cel mai mic pret, pe care cele mai mature titluri si cele mai bune exclusivitati costa astazi maximum 150 lei. Punct. Early next gen adopters? Enjoy what you've got so far but don't expect too much. Rant over.
Ideea este ca tocmai de aceea aveam mari sperante de la next-gen si la faptul ca developmentul ar trebui sa fie de n ori mai rapid. Pana acum developerii se plangeau ca nu au suficienta putere... ca pierdeau prea mult timp sa faca development pe x86 ca dupa aceea sa porteze pe PowerPC. Se plangeau ca nu reusesc sa se descurce cu 256MB RAM (acum au 8GB). Se plangeau ca jocul arata mult mai bine, dar au trebuit sa recomprime toate texturile (which also takes a lot of time), sa scada numarul de poligoane, etc...
La PS3 se plangeau de SPP-uri, SPE-uri si alte alea... acum au arhitectura clasica x86, 8 cores! La Xbox 360 se plangeau ca nu le ajung doar cei 9GB sau cati sunt maxim pe un Dual Layer. Acum au 50GB...
What i mean is... la naiba, au primit toate mijloacele pentru a avansa ca development. Au aparut engine-uri (vezi Unity & stuff) unde mai ca nu ti se da mura in gura. Adica tot ce a devenit extrem de accelerat pe smartphones, tablets & co... pe console o tin in acelasi ritm. In anii 2000 era de inteles cand venea Square Enix sa explice ca pentru filmele din joc au randat non-stop 6 luni. In 2014, aceeasi randare ti-o face un calculator serios in o saptamana.
Deci inca un motiv in plus sa mearga totul mai repede...
Sau poate, nu stiu... am imbatranit eu si-mi doresc sa nu mai astept cate 7-8 ani pentru un joc, care poate in final se va dovedi a fi chiar prost?
Bwahahahaha! Minecraft este atat de dorit de fanii Sony incat e cel mai lonely booth: The Loneliest Game At Sony's E3 Booth.![]()
Avand in vedere de cand e lansat jocul si sunt sigur ca cei care au vrut sa-l incerce l-au jucat de mult pe pcsi eu daca as fi la E3 acum nu m-as duce la jocuri pe care le-am incercat deja
![]()
AndRewqp: lasa prostiile si trimite raspunsurile la interviu, ca doar tu ai mai ramas
In alta ordine de idei, cu Dying Light ce s-a intamplat de nu a fost prezent la niciunul dintre "colosi"? Am inteles ca a fost doar pt. presa or something. Ia sa vedem ce zice Gamespot:
Astazi, sa ajung acasa ca inca sunt la spitalsorry, ieri am ajuns foarte tarziu acasa
Sper ca glumesti, nu? Dying Light trebuia sa fie continuarea la Dead Island (acelasi developer - Techland), insa si-au dat seama ca au modificat atat de mult si au inovat atat de multe nebunii din Dead Island incat au decis sa faca un titlu complet nou. Jocul e masiv - open world, are elemente super originale... ai inclusiv feeling-ul ca faci parkour (ala Mirrors Edge)... super graphics. Dupa parerea mea, are sanse sa fie cel mai bun joc cu zombies... si stiu ca era extrem de asteptat, de asta ma mir ca nu l-a prezentat nici Sony si nici Microsoft in conferinta...
P.S. Uite trailerul de anul trecut:
Gata , gata nu ma certa, mai greseste omul, in cazul asta yo'! Ideea e ca ma uitasem la impresiile despre Dying Light de la E3 si am vazut aceasi mecanica de joc din Dead Island de aceea am zis de copier fara sa imi dau seama ca producatorul e Techland. BTW fara sa ma documentez intreb: anul asta de lanseaza probabil Dead Island 2 si Dying Light? Ambele produse de ei? Care o fi ideea din spate?
Eu am vazut gameplay inainte de conferinta Ubisoft....pare super ok.A zis nenea de acolo ca in februarie 2015 apare.Daca voi gasi video-ul il pun acielea.
Da, ai dreptate, pierdusem multe detalii pe parcurs: "On 9 June 2014, Dead Island 2 was announced during the Playstation E3 press conference. Unlike the somber trailer, the new title's trailer is vibrant and comedic similar to the Dead Rising series. The game is being developed by Yager Development."
Foarte bine!si tare as vrea sa fie 3rd person...asa cum trebuie sa fie ORICE joc cu zombie (exceptie fac jocurile on-rail).
Bookmarks