Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 230

Thread: E3 2014

1. #121 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Microsoft a revenit in forta dupa esecul de anul trecut, nota 10! Sony se poate salva prezentand gameplay din GOW si Uncharted, poate chiar si un teaser la TLOU 2. Avem un E3 pe cinste anul asta.

2. #122 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    O conferinta de nota 10 cu steluta pentru Microsoft, in acest fel ar trebui sa se desfasoare orice conferinta E3, indiferent ca e Sony, Nintendo etc.. Ati observat ca e primul an din ultimii 4(cred) cand n-au pus accent deloc pe Kinect? Semne bune anul are!

2 observatii personale:
    - foarte dezamagit ca nu au spus nimic de noul Gears, desi Rod Ferguson a fost prezent si in timpul unui slide a aparut si logo-ul Gears.
    - lovitura sub centura pentru mine a fost jocul exclusiv Platinum, intr-un final am motive mai mult decat serioase sa-mi cumpar si One.

3. #123 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko, eu am avut feelingul ca au taiat conferinta, ca sa se incadreze in timp. Eu zic ca o sa vedem mai multe decat au dezvaluit azi. Probabil la demo booths... Sau poate, cine stie... or mai fi lasat vreo surpriza si celor de la EA si Ubi

4. #124 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cum astazi incepe nebunia, am zis sa facem o recapitulare cu programul si eventual sa postez ceva informatii care sa va ajute (live streams si site-uri unde puteti urmari conferintele). Desigur, noi pe CG vom fi pe ChatBox unde vom comenta Live toate cele. Toate orele de mai jos au fost deja convertite pt. ora Romaniei!

Program E3 2014

9 Iunie 2014 - Conferinta Microsoft - ora 19:30

- la ora 19:00 va incepe in "pre-show"
    - atat pe Xbox 360 cat si pe Xbox One Microsoft a updatat aplicatia Xbox Live Events (XLE) pentru prezentarea la E3
    - pe PS4 veti putea urmari din aplicatia celor de la IGN
    - pe PC veti putea urmari de pe:

9 Iunie 2014 - Conferinta Electronic Arts - ora 22:00

10 Iunie 2014 - Conferinta Ubisoft - ora 01:00

10 Iunie 2014 - Conferinta Sony - ora 04:00

- pre-show-ul incepe la ora 03:45
    - aveti atat pe PS3 cat si pe PS4 aplicatia dedicata E3
    - pe PC puteti urmari pe urmatoarele site-uri:

10 Iunie 2014 - Conferinta Nintendo - ora 19:00

Se va updata pe masura ce avem noi link-uri si informatii.
    Un mic up, poate mai sunt oameni care cauta programul

5. #125 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Praf EA-ul. PRAF!

6. #126 SP
    Admin MonkY's Avatar

7. #127 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Mi-a placut doar Battlefield, in rest same șnițel...cica grafica nu stiu cum la UFC, si cand ii dadea picior patina doi metri pe picioare pana sa cada...EA.Sa mai zic de Sims 4?Sau de sala unde tipau toti uber fanii?

8. #128 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    uber hyped pentru Tomb Raider 2,Witcher Wild Hunt si Dragon Age 3 ..ce sa mai spun de Unity..se vede pana unde pot impinge limitele cand scot un joc doar pe next-gen(daca intr-adevar asa va arata si final release)

9. #129 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, culmea e ca la Unity nu m-a impresionat outside, unde erau cateva sute de personaje... ci in interior. Era camera aceea unde se tinea dineul sau ce Dzeu era acolo... i was like... wow... S-au chinuit ceva cu picturile acelea, arhitectura, texturi, etc...

10. #130 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    NEGRESA Ubisoft wins E3, merg sa ma culc. Pa!

11. #131 SP
    Mi-a trezit niste amintiri neplacute indie-ul alapana si Negresa a plans.Dezamagit de The Division.In rest exact la ce ma asteptam, umple timpul cu AC Unity si Shape Up wateva' wannabe dancefagg game.
    6/10

12. #132 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si ce anume te-a dezamagit la The Division? In afara de faptul ca iese in 2015

13. #133 SP
    Ca a fost CGI trailerul?

14. #134 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    N-am inteles inca daca Tomb Raider-ul va fi cross-platform sau nu. si n-am auzit nimic de AC Comet, un hint ceva...

15. #135 SP
    Cross-platform sau cross-gen?

16. #136 SP
    Admin MonkY's Avatar
    raducosmin: momentan e haos... informatiile serioase vor iesi zilele acestea, dupa interviews si anunturi oficiale. La conferinta totul a fost comprimat.

Gata si cu Ubi: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...isoft-not-bad/.

17. #137 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Din pacate nu s-a anuntat nimic despre un nou GOW. Cel mai mult mi-a placut Uncharted 4 si Infamous Second Son - First Light.
    Little Big Planet 3 a fost destul de amuzant

18. #138 SP
    Mda, majoritatea 2015.Macar stim ca apar.GG Sony

19. #139 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si gata si cu Sony: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...what-comeback/. Mai avem Nintendo, si dupa tragem linie

---------- Post added 10-06-2014 at 07:24 ----------

Am facut un mic efort si v-am urcat aproape toate trailerele si filmuletele prezentate la E3 2014 pana acum (ba chiar si unele care nu au fost incluse in conferinta). Enjoy: Console Games - Game Trailers

20. #140 SP
    Member Snake's Avatar
    Mie unul mi-a placut ce am vazut. Daca fac o 'suma' a celor 4 conferinte, totalul arata foarte bine. Daca iau pe fiecare in parte, not so much!
    Sunt curios daca si Nintendo o sa adauge ceva la suma respectiva sau o sa tinda spre zero interesul la un Wii U. Altfel, anul asta e bine sa ai un PS4 si un Xbox One. Parerea mea!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast