Microsoft a revenit in forta dupa esecul de anul trecut, nota 10! Sony se poate salva prezentand gameplay din GOW si Uncharted, poate chiar si un teaser la TLOU 2. Avem un E3 pe cinste anul asta.
Microsoft a revenit in forta dupa esecul de anul trecut, nota 10! Sony se poate salva prezentand gameplay din GOW si Uncharted, poate chiar si un teaser la TLOU 2. Avem un E3 pe cinste anul asta.
O conferinta de nota 10 cu steluta pentru Microsoft, in acest fel ar trebui sa se desfasoare orice conferinta E3, indiferent ca e Sony, Nintendo etc.. Ati observat ca e primul an din ultimii 4(cred) cand n-au pus accent deloc pe Kinect? Semne bune anul are!
2 observatii personale:
- foarte dezamagit ca nu au spus nimic de noul Gears, desi Rod Ferguson a fost prezent si in timpul unui slide a aparut si logo-ul Gears.
- lovitura sub centura pentru mine a fost jocul exclusiv Platinum, intr-un final am motive mai mult decat serioase sa-mi cumpar si One.
Rasko, eu am avut feelingul ca au taiat conferinta, ca sa se incadreze in timp. Eu zic ca o sa vedem mai multe decat au dezvaluit azi. Probabil la demo booths... Sau poate, cine stie... or mai fi lasat vreo surpriza si celor de la EA si Ubi![]()
O mica opinie "la cald": http://www.consolegames.ro/forum/f7-...c-arts-asa-nu/
Mi-a placut doar Battlefield, in rest same șnițel...cica grafica nu stiu cum la UFC, si cand ii dadea picior patina doi metri pe picioare pana sa cada...EA.Sa mai zic de Sims 4?Sau de sala unde tipau toti uber fanii?
uber hyped pentru Tomb Raider 2,Witcher Wild Hunt si Dragon Age 3..ce sa mai spun de Unity..se vede pana unde pot impinge limitele cand scot un joc doar pe next-gen(daca intr-adevar asa va arata si final release)
Da, culmea e ca la Unity nu m-a impresionat outside, unde erau cateva sute de personaje... ci in interior. Era camera aceea unde se tinea dineul sau ce Dzeu era acolo... i was like... wow... S-au chinuit ceva cu picturile acelea, arhitectura, texturi, etc...
Mi-a trezit niste amintiri neplacute indie-ul alapana si Negresa a plans.Dezamagit de The Division.In rest exact la ce ma asteptam, umple timpul cu AC Unity si Shape Up wateva' wannabe dancefagg game.
6/10
N-am inteles inca daca Tomb Raider-ul va fi cross-platform sau nu. si n-am auzit nimic de AC Comet, un hint ceva...
raducosmin: momentan e haos... informatiile serioase vor iesi zilele acestea, dupa interviews si anunturi oficiale. La conferinta totul a fost comprimat.
Gata si cu Ubi: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...isoft-not-bad/.
Din pacate nu s-a anuntat nimic despre un nou GOW. Cel mai mult mi-a placut Uncharted 4 si Infamous Second Son - First Light.
Little Big Planet 3 a fost destul de amuzant![]()
Si gata si cu Sony: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...what-comeback/. Mai avem Nintendo, si dupa tragem linie
---------- Post added 10-06-2014 at 07:24 ----------
Am facut un mic efort si v-am urcat aproape toate trailerele si filmuletele prezentate la E3 2014 pana acum (ba chiar si unele care nu au fost incluse in conferinta). Enjoy: Console Games - Game Trailers
Mie unul mi-a placut ce am vazut. Daca fac o 'suma' a celor 4 conferinte, totalul arata foarte bine. Daca iau pe fiecare in parte, not so much!
Sunt curios daca si Nintendo o sa adauge ceva la suma respectiva sau o sa tinda spre zero interesul la un Wii U. Altfel, anul asta e bine sa ai un PS4 si un Xbox One. Parerea mea!
Bookmarks