Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 19 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 367

Thread: Call of Duty: Advanced Warfare

1. #261 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Care e maximum Prestige aici...,tot 10?

2. #262 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cel de pe primu' loc ii un baiat de 10 ani si ii roman (si acum a jucat slab...au fost meciuri cand avea si 30/32+ cu 0). Foarte tare pustiu'
    Attached Images Attached Images 20141217235903.jpg

3. #263 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Iubesc meciurile astea unde ambele echipe joaca obiectivul si nu stau doar la kills ascunsi prin camere.

IMO asa zisul skills based matching ar trebui sa fie mai degraba un algoritm care ia in calcul si punctele exclusive de la obiective , nu doar K/D si SPM.

4. #264 SP
    Trefla, tu pe XO joci? Daca da, cand ma mai vezi online, da-mi un invite/mesaj sa jucam eu joc doar Team Deathmatch si Search and Destroy pana ma plictisesc de ele si dupa aia ma apuc de achievements (insa momentan n-am timp de ele aka n-am timp de prostii).

5. #265 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Cel de pe primu' loc ii un baiat de 10 ani si ii roman (si acum a jucat slab...au fost meciuri cand avea si 30/32+ cu 0). Foarte tare trist pustiu'
    Off: ce este tare la un copil de 10 ani care este primul la impuscat si injunghiat oameni online?

6. #266 SP
    Nope , PS4 din pacate. Posibil sa il iau si pe xbone prin ianuarie , cam multe probleme cu PSN-ul + DLC o luna mai devreme pe xbone.

Daca nu ar fi Supply Drops l-as lua si acum pe xbone dar na , nu e prea usor sa "arunc" tot ce am gasit pana acum

P.S : Incearca momentum cateva meciuri ( asa la prima vedere e cam meh ), mi se pare cel mai bun mod din joc.

7. #267 SP
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Off: ce este tare la un copil de 10 ani care este primul la impuscat si injunghiat oameni online?
    ...pacat ca n-ai prins esentialu'

---------- Post added 18-12-2014 at 01:29 ----------

Asa ca fapt divers (ca n-am timp de alte reply-uri).
    Si el ii un trist? ca ii printre primii (top 5) din lume la...batut oameni online/offline.

Da de el ce zici?
    Un alt trist?

Si ca ei mai sunt si la alte jocuri Halo, CS, FIFA, etc.

...copii astia mici ma...care-s buni la jocuri...niste tristi

Hai baga si discusru' ala cu: "eu cand o sa am copil n-o sa-l las sa se joace toata ziua pe calculator" ca nu l-am auzit de ceva vreme.

8. #268 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Ai luat prea personal o intrebare la care eram doar curios de pararea ta de ce este tare acel copil, nici macar nu mi-ai raspuns + m-ai luat si la misto.

Scuze pentru deranj si spor la COD.

9. #269 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Ai luat prea personal o intrebare la care eram doar curios de pararea ta de ce este tare acel copil, nici macar nu mi-ai raspuns + m-ai luat si la misto.

Scuze pentru deranj si spor la COD.
    tu nu sti mah ca daca el nu raspunde la misto si pe langa subiect nu se simte bine?
    hay sa fim seriosi

10. #270 SP
    Senior Member nina's Avatar
    zilele astea imi iau si eu cod aw
    sunt slab dar de omorat cu cutitul nu ma las,cutitar pana la moarte si respawn

11. #271 SP
    Junior Member phaze0r's Avatar
    Patch de 535MB azi pe PS4, si, in mod ciudat, doar 117MB pe Xbone. Pe reddit se testeaza daca nu cumva au scos SBMM, rezultate incurajatoare pana acum

Alte modificari - daily challenge pentru un supply drop (de ex castiga 2 meciuri de uplink sau fa 25 killuri in TDM cu un shotgun); system hack 700 puncte si craniul nu mai este in mijlocul ecranului; 15 secunde wait time inainte de inceperea unui joc, pentru toata lumea; glitchul out of map de pe Defender este reparat.

12. #272 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Bine ca au rezolvat glitchul cu iesirea de pe harta era aiurea rau

13. #273 SP
    Lista completa pt. fiecare platforma:

14. #274 SP

daaaaa! <3

15. #275 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am mai invatat si eu

In poza 1 omu' era fumat sau mi se pare mie ?
    Attached Images Attached Images call-duty-_-advanced-warfare_20141126200136.jpg call-duty-_-advanced-warfare_20141220170444.jpg call-duty-_-advanced-warfare_20141220174524.jpg

16. #276 SP
    Member blondutzu's Avatar
    dacă nu si-a pus si el Visine deh

17. #277 SP
    Frumoase Spawn-uri nu am ce spune , mai ales pe harta asta imensa

---------- Post added 22-12-2014 at 14:00 ----------

18. #278 SP
    Senior Member nina's Avatar
    gata,mi l-am luat si eu
    un clan de romani pe x1?

19. #279 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Este un nou mod de joc "one shot"
    New Sniper-Friendly Mode One Shot Now Available in Call of Duty: Advanced Warfare - IGN

Bineinteles ca nu il putem testa pe ps4 din cauza unui film prost

20. #280 SP
    Member madskills's Avatar
    pe ps3 joaca cineva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 19 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast