Noul Call Of Duty va fi anuntat pe data de 4 mai anul curent. Rog un moderator sa schimbe titlul topicului dupa anunt :)
Discutii pe tema asta gasiti aici:
Printable View
Noul Call Of Duty va fi anuntat pe data de 4 mai anul curent. Rog un moderator sa schimbe titlul topicului dupa anunt :)
Discutii pe tema asta gasiti aici:
Wow, abia astept!
... not :))
:rip: Sa ii fie tarana usoara. :rip:
Goty
nu inteleg de ce e atata hateuiala pe tema COD, e un joc care a livrat intotdeauna ce a promis, straight forward shoot & run action..eu unul sunt foarte curios de "new era in cod"
Welcome to the New-Era of Call of Duty DOGS versus CATS Quadruped Warfare!!! :evil:
Asteptam si noul Batălfield. Acuma cu 50% mai mult albastru.
nu va iesi niciun battlefield anul acesta...la anul da..au si spus ca nu sunt o franciza anuala
Jocul se va numi Call Of Duty Advanced Warfare. Trailer si detalii aici :
Call of Duty: Advanced Warfare leaked, see the first video and images - Destructoid
L.E. Official Reveal Trailer :
http://youtu.be/sFu5qXMuaJU
Damn, that actually looks good.
Ce nume neinspirat..advanced warfare ?rlly ?
Arata chiar bine. Inafara faptului ca domnul Spacey pare de plastic, pare interesant. Daca mi-ar oferi posibilitatea sa-l joc si 3rd person, chiar l-as juca :evil:
Advanced, viitor whatever. Daca nu elimina sniper-ul definitiv, tot cod **** ramane. We hate kids.
Kevin Spacey are acelasi rol ca in House if Cards, and i love it :)
Trailerul e dragutz, dar cum nu sunt fan CoD/BF nu e pt mine
Ain't nobody got time for that (single player) . Credeti ca baietii de la Ginfinity si multi altii ,cu campionatele lor ,stau sa-l vada pe Kevin Spacey ?
OFF: Cred ca cel mai corect ar fi sa scoata un "Call of Duty Multiplayer" ,pentru toti ce-si petrec mai tot timpul jucandu-se online (si sa bage multe DLC-uri) , si apoi sa scoata si unul numai pentru story (insa nu prea lung ,pentru a nu te plictisi) , si nimeni nu s-ar supara.
Titanfall without the Titans :)
Looks like Elysium movie
Laser frate!