Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 367

Thread: Call of Duty: Advanced Warfare

1. #181 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    cei care doresc sa achizitioneze jocul digital sa arunce o privire aici: http://www.consolegames.ro/forum/f90...e-ps4-digital/
    O pot face cu cont primar, mai sigur si mai ieftin doar intrand pe ebay. Toti ne stim la business huh?

2. #182 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    O pot face cu cont primar, mai sigur si mai ieftin doar intrand pe ebay. Toti ne stim la business huh?
    explica si mie cum te rog, sunt interesat.

eu am intrat pe ebay.com, am selectat la tipul licitatie "buy it now", am ordonat descrescator dupa pret (crescator se opoate ordona doar dupa pret si transport), iar cel mai ieftin rezultat a fost de 36$ (120 de lei) pentru cont secundar si nu primar asa cum ai zis tu.

http://www.ebay.com/itm/Call-of-Duty...item2a4709215a

3. #183 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Citeste, vei gasi.

4. #184 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    asta e un forum in care teoretic trebuie sa ne ajutam sau cel putin sa ne vedem de treaba noastra daca nu dorim sa o facem. daca tu asa intelegi sa ajuti, sa fii sanatos.

5. #185 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Asa ca fapt divers:

[QUOTE]Jorge Lorenzo will be wearing this new helmet at the GP Generali de la Comunitat Valenciana this weekend./QUOTE]
    Attached Images Attached Images 10536336_10152989495850769_1495584771290818873_o.jpg

6. #186 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    toate ca toate , dar alfa Romeo ce cauta pe casca ?!

7. #187 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Sponsor. Jorge a zis de multe ori ca apreciaza Alfa Romeo.

8. #188 SP
    Member blondutzu's Avatar
    ma uitam la niste stream-uri pe twitch (PS4) si am fost stupefiat sa vad ca baiatul ala joaca cu K&M
    am cautat pe net si aparent se poate - cel putin pe PS4
    CoD Advanced Warfare Aiming

daca acelasi lucru este valabil si pe X1 atunci bye bye COD for me

LE aparent se poate si pe X1...felicitari Activision si adio

9. #189 SP
    Junior Member phaze0r's Avatar
    In toate titlurile CoD au fost baieti care s-au jucat asa Nothing surprising there!

10. #190 SP
    desi exista lume ce joaca mai bine cu controllerul decat cu mouse-ul

11. #191 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

12. #192 SP
    Member blondutzu's Avatar
    pentru un joc ce se vrea a fi in primul rand competitiv + cateva ore de interactive movie prin campanie, mi se pare destul de grav

13. #193 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    acuma l-am luat si eu pe PS4 add xTorres169 mai bagam un Multiplayer

14. #194 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Mi-am luat și eu jocul, dar din păcate nu-mi place. Cred ca m-am saturat de Call of Duty, le-am jucat pe toate si pur si simplu e același joc + jetpackuri. Daca vrea cineva sa ma scape de el, PM me.

15. #195 SP
    eu inca nu m-am apucat de MP , joc campania pe hard pt trofeu, insa pe bune..grafic nu vad diferente notabile intre varianta de 360 si cea de ps4..pana si lanterna de pe arma lumineaza in acelasi fel de sters bine joc de la 2-3 metri distanta de tv , adica in mare doar rezolutia se observa daca stai mai aproape de tv, in rest..

filmuletele de incarcare inainte de misiuni arata in acelasi fel, iar lumea inconjuratoare tot asa "saraca" , cand am traversat strada pe xbox 360 mi se pareau masinile niste cutii , ce sa vezi tot asa arata si pe ps4

daca nu ma prinde MP-ul il bag si eu la schimb pe bazar

si da , BF4 rullz !

16. #196 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu stiu ce comparatii faci tu cu versiunea PS4, insa pe current gen arata superb. Il joc pe One si habar-n-am ce vorbesti tu acolo de grafica stearsa si lume saraca. L-ai jucat si pe PS4?

17. #197 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    N-am jucat pe old-gen, dar ma îndoiesc ca arata mai bine ca Ghosts, care sincer era execrabil pe X360..... Varianta de PS4 a fost mult mai clară, iar AW arata și mai bine. Puțin blur la distanta, dar în rest e OK.

Îmi place gameplay-ul, în sfârșit avem parte de mecanici noi de joc. N-aveam de gând să-l iau, pe principiul "meh, alt CoD", dar asta e diferit.

18. #198 SP
    Si BF4 arata execrabil pe 360 si mult mai bine pe ps4 , insa in cazul COD lucrurile stau cam pe aceesi pozitie si pe 360 si pe PS4 (ori eu am orbu' gainii) , bine , ce-i drept exista mai mult blur pe oldgen in unele cazuri.

19. #199 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Asa ca fapt divers:

20. #200 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Si BF4 arata execrabil pe 360 si mult mai bine pe ps4 , insa in cazul COD lucrurile stau cam pe aceesi pozitie si pe 360 si pe PS4 (ori eu am orbu' gainii) , bine , ce-i drept exista mai mult blur pe oldgen in unele cazuri.
    BF4 arata bine fata de Ghosts pe old-gen. Da, n-are antialiasing și texturi cam varza, da măcar nu ruleaza în rezoluție de calculator antic pe televizor și mai antic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast