Daca as fi fanboy asa as face...dar nu sunt! Sunt doar un tip de treaba...doar rautacios![]()
Daca as fi fanboy asa as face...dar nu sunt! Sunt doar un tip de treaba...doar rautacios![]()
https://www.facebook.com/events/953427071338495/
participa careva ?!
+1 aici, precomanda data azi, PS4, psn id phaze0r
De mentionat ca se poate face preload de duminica.
sa recapitulam,deci avem asa :
eu ,trefla, jacksonickus, nameless_fear, phaze0r - ps4
miami x1
vallio - x1 sau ps4 (sa speram ps4)
azi l-am platit si eu digital,acum astept![]()
deci campania este in stil crysis
pe mine nu m-a convins jocul sa-l cumpar, desi arata destul de bine si pe oldgen , insa prea mult SF pt COD.
Si eu am precomanda pe PSN USA. ID: Belphegor_Sade Joc mai ales hardcore KC si DOM.
La cat sa ne setam ceasul de PS4 ca sa deblocam jocul mai repede pe 3.11?
GAMING: Call of Duty - Advanced Warfare – AGERPRES
si eu merg pe varianta altex, PS4. Am vazut ceva versiune one day early access, 10 lei mai scump. I guess no shaorma for me that day.
Daca intereseaza pe cineva un cont cu COD Advanced warfare primar cu 25$ uite aici: Call of Duty Advanced Warfare PS4 ESP Latino PSN USA Cuenta Principal Digital | eBay
Eu am cumparat de la userul respectiv acum vreo 4 luni si merge totul inca perfect, deci nu aveti ce sa va faceti griji omul e serios.
---------- Post added 31-10-2014 at 11:58 ----------
Sa nu uitati sa adunati pretul de vanzare plus "transportul" asa ajungeti la 25$.
---------- Post added 31-10-2014 at 12:04 ----------
uite aici si Day Zero Edition 27$ Call of Duty Advanced Warfare PS4 Digital Primaria 03 11 2014 | eBay
---------- Post added 31-10-2014 at 12:14 ----------
Eu tocmai mi-am cumparat Day Zero edition de la cel de pe ebay cu linkul de mai sus.
Va zic daca totul e ok daca mai vrea cineva sa ia si are dubii, doar pe 3 Noiembrie cand primesc datele contului.
Dada, preload de ieri si eu, tot pe PSN USA. Instalat, ready to go in 2 days and 16 hours woohoo! Let the rushing begin!
Eu il iau pe PS4. Vad ca astia de la Altex il au deja in stoc. Oare il gasesc in magazin sau trebuie sa astept pana luni? Nu prea m-a uimit jocul prima oara, dar acum parca nu mai am rabdare sa-l joc
![]()
As vrea sa fac share cu un prieten la season pass...are cineva idee cum as putea sa fac asta? Stiu ca e mai complicat pe ps4...
Am jucat azi vreo 5 misiuni. Pana acum regular call of duty action, adica... actionMi-a placut in mod deosebit misiunea nr 2, care e un fel de training, ft interesant facuta cap coada.
Ca mentiune, l-am primit azi de la emag. Xbox one version. Nu am intrat inca pe online. Coop mode e unlocked from start, nu stiu ce sa zic insa de zvonul cu zombie mode. In meniul principal nu e.
Nu este niciun zombie mode , este doar o runda bonus la Survival Mode ( Coop Mode ) in care apar niste zombies cu exosuits.
Bookmarks