MOR! Stie cineva ceva de GOTY?! Apare...n-apare? (pe disc)![]()
Just cause 3 jocul in care nu se intampla nimic, s-a mucit mult pt o harta chiar draguta, harta pe care nu se intampla ,repet, nimic! Joc cu 24 de misiuni cine a mai pomenit si alea se tot repeta lasand un iz de creator cu sindromul down, autism si mitomanie pt ca ne a promis si un multiplayer ,multiplayer care era vital adica jocul asta trebuia sa fie doar multiplayer,dar este doar o teapa lamentabila. Just cause 2 a avut tone de misiuni a fost la fel de bun ca gta pe cand acest Just LOSTcause 3 dragi mei este o umbra unui joc,parca l-au facut conducerea acestei tari doar ei sunt demni de asa ceva!
Mie imi place mult ce-am vazutinsa pacat ca n-au scos (si cred ca nu vor scoate niciodata) o editie GOTY cu toate DLC-urile. Este una, XL, insa aia-i doar digitala...pacat.
Il iau asa cum ii (day one edition, ala) si sanatate buna. Collector's nu-mi iau ca nu-mi place ce oferadesi l-am gasit la pret bun (270 lei).
Salutare! Dat fiind că JC3 e acum gratui prin PS Plus mă gândesc că vor fi mulți dintre noi ce se vor confrunta cu un framerate oribil al jocului.
Un oarecare fix pentru acesta care a funcționat pentru mine a fost să intru în setting în meniul PS, Network, după care să debifez căsuța ”Connect to internet”. A imbunătățit FPS-ul cu 50% cel puțin, iar loading time-ul cu 100%.
Pe scurt, dacă jucați JC3 offline performanța jocului se va îmbunătăți substanțial.
O zi frumoasă!![]()
Bookmarks