Quitality
Players quitting a match early because they’re losing is a problem in most online games, but in Mortal Kombat X at least they’ll be appropriately punished – with a ‘Quitality’.
Quitality
Players quitting a match early because they’re losing is a problem in most online games, but in Mortal Kombat X at least they’ll be appropriately punished – with a ‘Quitality’.
Eu zic ca e bine... plus cati vor mai fi in DLC-uri. Ultimul MK parca avea asa: Baraka, Cyrax, Ermac, Jade, Jax, Johnny Cage, Kabal, Kano, Kitana, Kratos (PS3), Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Nightwolf, Noob Sailbot, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Sektor, Shang Tsung, Sheeva, Sindel, Smoke, Sonya, Stryker, Sub-Zero. Deci 27 (sau 28 cu Cyber form unlockable).
Pentru mine e mai important sa fie cat mai diferiti si cu stiluri cat mai complete... decat sa fie caractere cat mai multe, dar fara personalitate si miscari facute cu "copy/paste".
Adica avem cocosul?
Lasand la o parte gluma, the roster is just fine. Se mai adauga si la DLC cu a zis si Monky. Mai important este sa se miste bine si sa existe diversitate.
eu raman cu varianta chiara pana apare si la asta complete edition. nu le dau 5 dolari pe un caracter
Eu sunt curios, care v-ati comandat editia de colectie?
eu.
am sunat la ei. si cica o sa primesc mail cu cateva zile inainte sa intre in stoc sa confirm. daca cu 3 zile cel putin nu primesc un semn de la ei fac comanda la gameralnd
LE
am dat la cea cu scorpion normal. imi place mai mult
nicio sansa....din pacate....nu cred ca se vor aventura vreodata....
eu nu inteleg cum de este lasat pe dinafara un caracter precum Smoke - a fost unul dintre cei mai tari in MK 2011
Rain este sarit din schema din nou ... (DLC-urile nici nu se pun...)
Skarlet - praf in ochi, cum va fi probabil si Tremor...
Pacat ca in loc sa readuca niste caractere unice (Cyrax/Sektor, Smoke, Noob Saibot, Kabal, Nightwolf...) ei au dat copy/paste si au adus caractere cu odraslele....
MK 2011 - 28 caractere
MK X - 24 caractere dintre care 3 clone....
Bookmarks