exact!eu am prins la primele mele pack-uri de fifa15 pe REUS..si de atunci n-am mai tras mi-e frica ahahahha
As vrea sa-mi dea cineva un sfatentru fifa 15 e mai bun xbox 360 sau playstation 3
???
---------- Post added 22-10-2014 at 10:55 ----------
Eu la fifa 14 l-am avut pe Falcao si Muller!!!!
Intrebare stupida: cum urc level-ul din Fifa? Vad ca sunt level 6 sau 7 momentan. Avand level mai ridicat pot debloca item-uri din catalog. Ms
---
my psn id: alessio87alex
Adibose de tine stiu ..mai era cineva din Galati care ii pica mereu juc buni in pack-uri..
Dar era pe PC:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1138631
am echipa de bpl si il am pe markovic RM, sa il iau pe walcott in locul lui?sau poate aveti alte sugestii de RM
Mda, si uite ca mi-a venit si consola ps4 cu fifa 15.Nu e saltul ala gigantic cum a fost de ex la ps2 la ps3, dar, e o diferenta semnificativa.
Fifa 15 mi se pare un joc liniar si repetitiv, slab tactic, extrem de slow.Am ajuns in divizia 1 la modul seasons dar imi fac numai si numai nervi ...
Stiti cum e ? ori sunt intr-o forma din aia colosala , ori pierd 4 meciuri consecutive, ma bat toti cordacii.
La fifa 11, fifa 12, nu ma bate orice incepator, aici daca imi da un gol dintr-o centrare plouata, am 1451451 de ocazii si tot nu-mi intra-n poarta.
Poate ca-s eu mai subiectiv, dar cu siguranta jocul asta se putea ridica la un nivel mult mai inalt, asa mi s-a parut mie din trailer cel putin.
Totusi, traim in 2014... ne prinde 2015
Willian costa si mult ... Dar walcott e peste markovic părerea mea . Ii am pe amândoi . La jumbo Pack l-am prins si pe sterling de la Liverpool si încă un rm cu pace mare si dribling nu știu cum ii zice dar am luat 37k pe el . E negru oricum .
Bookmarks