salut. Am luat si eu tot jocul normal edition si nu am primit cele 15 pack-uri gold, unde se gasesc? Sau cum pot face sa le iau ?
salut. Am luat si eu tot jocul normal edition si nu am primit cele 15 pack-uri gold, unde se gasesc? Sau cum pot face sa le iau ?
nu.. l-am cumparat direct din magazin.
EDID: cand pui un jucator pe transfer market trebuie sa fii online ca sa se vanda? Sau merge si offline?
imi zice si mie cineva cum se prelungeste mingea cand esti cu ea la picior ? va rog frumos, pe PS4
din ala cu care driblezi adica R dai odata sau de mai multe ori in dreapta sau stanga , depinde de directia in care alergi ...
Mda...si iar ratez liga in ultima etapa..macar acum luai bataie la 2 diferenta,momentan am promovat in liga 3![]()
Probabil au ajuns ,maine daca prind o zi buna cred ca promovez in div 2 ... macar sa nu retrogradz![]()
Eu nu reusesc sa trec de div 3 in Ut , de 2 ori am ramas in div 3 cu 15 puncte... azi sper sa reusesc ...
Eu sunt in div 5 am 16 pct si inca 3 meciuri de jucat..imi mai trebuie 3 pct sa iau titlul...
The Sport Bible 5 Things Not To Do On FIFA![]()
Pai sa le puna inainte sa inceapa meciu ..ca astia fac intentionat asa..lasa reluarile de iti vine sa spargi tv'u....trecand peste am avut 5 meciuri la dizpozitie sa fac 3 puncte sa nu retrogradez...si am pierdut toate meciurile....revin in div.4
Bookmarks