Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 94 of 386 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 194 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1861 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by dieselro View Post
    ....
    Am desfacut eu toate pachetele jumbo. Din 240 de carduri, cele mai "luminoase" au fost Oscar, Sneijder, Vidic, Luisao. Care vrei contracte si fitness? )
    La FIFA15 nu se mai pot tranzactiona itemurile. A disparut "trade offer"

2. #1862 SP
    Member larry92's Avatar
    na bulannnn Falcaooooooo na bulannn si mie imi pica numai cartofi de 75 ....

3. #1863 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    exact! eu am prins la primele mele pack-uri de fifa15 pe REUS..si de atunci n-am mai tras mi-e frica ahahahha

4. #1864 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by larry92 View Post
    na bulannnn Falcaooooooo na bulannn si mie imi pica numai cartofi de 75 ....
    In primul pack

5. #1865 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Din cate imi aduc aminte u si in fifa 14 ai avut bulan... daca nu te confund

6. #1866 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Cred ca ma cofunzi nu mi-au picat jucatori buni

7. #1867 SP
    Junior Member RaduCH's Avatar
    As vrea sa-mi dea cineva un sfatentru fifa 15 e mai bun xbox 360 sau playstation 3 ???

---------- Post added 22-10-2014 at 10:55 ----------

Eu la fifa 14 l-am avut pe Falcao si Muller!!!!

8. #1868 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Depinde,eu as alege 360 pentru controller

9. #1869 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Cred ca ma cofunzi nu mi-au picat jucatori buni
    poate zice de mine, cu CR7 TOTY

10. #1870 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    Intrebare stupida: cum urc level-ul din Fifa? Vad ca sunt level 6 sau 7 momentan. Avand level mai ridicat pot debloca item-uri din catalog. Ms

---
    my psn id: alessio87alex

11. #1871 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Adibose de tine stiu .. mai era cineva din Galati care ii pica mereu juc buni in pack-uri..

12. #1872 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

13. #1873 SP
    Junior Member vladvlad178's Avatar
    am echipa de bpl si il am pe markovic RM, sa il iau pe walcott in locul lui?sau poate aveti alte sugestii de RM

14. #1874 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste coins ?

15. #1875 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    poate zice de mine, cu CR7 TOTY
    Tu ești în top Eu nu am avut niciodată un "negricios" ce sa mai zic de CR7

16. #1876 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    Mda, si uite ca mi-a venit si consola ps4 cu fifa 15.Nu e saltul ala gigantic cum a fost de ex la ps2 la ps3, dar, e o diferenta semnificativa.
    Fifa 15 mi se pare un joc liniar si repetitiv, slab tactic, extrem de slow.Am ajuns in divizia 1 la modul seasons dar imi fac numai si numai nervi ...
    Stiti cum e ? ori sunt intr-o forma din aia colosala , ori pierd 4 meciuri consecutive, ma bat toti cordacii.
    La fifa 11, fifa 12, nu ma bate orice incepator, aici daca imi da un gol dintr-o centrare plouata, am 1451451 de ocazii si tot nu-mi intra-n poarta.
    Poate ca-s eu mai subiectiv, dar cu siguranta jocul asta se putea ridica la un nivel mult mai inalt, asa mi s-a parut mie din trailer cel putin.
    Totusi, traim in 2014... ne prinde 2015

17. #1877 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca o sa-l vinzi, azi am scapt si eu de minunatia asta de joc.

18. #1878 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Quote Originally Posted by vladvlad178 View Post
    am echipa de bpl si il am pe markovic RM, sa il iau pe walcott in locul lui?sau poate aveti alte sugestii de RM
    Willian se misca super-bine

19. #1879 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Willian costa si mult ... Dar walcott e peste markovic părerea mea . Ii am pe amândoi . La jumbo Pack l-am prins si pe sterling de la Liverpool si încă un rm cu pace mare si dribling nu știu cum ii zice dar am luat 37k pe el . E negru oricum .

20. #1880 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    Willian costa si mult ... Dar walcott e peste markovic părerea mea . Ii am pe amândoi . La jumbo Pack l-am prins si pe sterling de la Liverpool si încă un rm cu pace mare si dribling nu știu cum ii zice dar am luat 37k pe el . E negru oricum .
    De Dyer de la Swansea cred ca zici

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 386 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 194 ... LastLast